2011 Nisan Anneleri

bız yaptırdık bışe çıkmadı bıraktı artık damlayı

selam nisan anneleri ben surekli sizleri takip ediyordum yeni uye oldum.sizlerle sohbet etmek eminim cok iyi olucak.benmde nisan dogumlu oglum var.allah hepimizin bebeklerini saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin.

hoşgeldınn

gozun aydın.ısırınca tepkı verme hıç bışe olmamış gıbı davran benımkı yara oluyor bırde bu ara bakmıyorum suratına yapınca bıraktı gıbı.çok sever supurgeyı oyle bakar

bızımkıde supurgeye bayılıo bebekkende supurge sesınle uyurdu zaten:)) kızım 9,5 kılo olmus boyuda 73cm.gayet guzel dedı doktooru. dişimiz yok maleseff.. ayrıca dun kaynvalıdme cok uyuz oldum.yemek yıyorduk bana '' sen gecmı konusmaya basladın '' dedı bende bılmem nıye dedım. esım 9 aylıkken '' teyşe hadi kahvaltıya gel çay a gel'' bende gıcıklık olsun dıye hıc bır bebek 9 aylıkken okadar cumle kuramaz dedım dıyodu dıyodu dedı bende hayır dıyemezz dıe ınatlastım.ben gec konusmadım zamanında konustum dedım.kızımda suan ayına gore gayet yı kelıme haznesı dedım.tanıdıısıgı bebeklerı saydım hangisi net bı cumle bıle kuıyıruyo ddm.sustu sonra..ıyı olursa ogluna kotu olursa bana benzetecek demekkı..bu arada kızım del del ba ba ba, de de de, hıngaa mıngaaaaaa, ayyyyyyy, dişzzzz gıbı bı kelımele kuruo..

canım benim ki süpürge hastası,zaten en rahat yaptığım ev işi süpürme...hatta bazen wc ye bile çıkarken çığığı basınca odaya süpürgeyi getiriyorum,buuuup gibi sesler çıkarıp heyecandan çıldırıyor,ben de 5 dk olsa bir işimi hallediyorum

maşaallah canımsen onları boşver,hep öyle olur zaten iyi ve güzel olan huylar babaya çeker...

benimki de sadece gece emiyor sütümde az zaten bu aydan sonra pek yediğimiz içtiğimizle arttıracağımızı sanmıyorum artık başka gıdalarla bebeklere takviye yapcaz

benim oğlum da korkuyo canım süpürgeden

ay çok güldüm 9 aylık bebek ...demek olağanüstü yetenekliymiş canım eşin

Sorma happydays bıd ınatlasıo yaaaaaa...
ben de seninkine benze bir olay yaşamıştım şimdi aklıma gelmişken anlatayım,benim bu minnoşum 4 aylık falan face den resimlerine bakıyorlar k.validemler,telefonda diyor ki (eşimin bebekliği için)aynı babası,hatta filanca fotoğrafı da var sizde ona baksana aynı değil mi?gerçi o zaman babası 2 aylık falandı arda dan daha küçüktü....ama o fotoğraftaki yani babasının 2 aylık olduğu fotoğraf inan 7-8 aylıkki hali,bir güzel kafasını yana eğmiş,gülümsemiş,2 eliylede koca bir oyuncağı kavrayıp göğsüne bastırmış 2 aylık yavrucak....ama ben gülüp geçiyorum, hiç cevap vermem,ona laf yetiştirmek onun koltuklarını kabartıyormuş gibi geliyor nedense,kaaaaaleee bile almıyorum dercesine susarım o da daha sinir olur

canım seni çok iyi anlıyorum. ben ilk çocuğumda (çalıştığım için) çok uykusuz kalıyordum. çocuk uyumadığındada sinirleniyordum.el kadar bebeğe bağırıyordum. daha sonra ki yaşlarda problemler dahda artıyor. bazen dövdüm de. şimdi kızım 4,5 yaşında. çok pişmanım. zaman zaman kucağıma alıp öpüyorum. üzülüyorum. sende sabırlı ol. bu bir süreç öyle düşün. inş. geçecek bu zor zamanlar. bizde böyle büyümüşüz. sonra ben düşünüyorum Allah bize sağlıklı evlatlar nasip etmiş. ya (allah korusun sakat olsaydı). onunla uğraşsaydık. iyiki varlar. onlara can feda. öp bebeğini ve sabırlı ol canım. ben eşimle problem yaşamadım. destek oldu çoğunlukla. allah yardımcın olsun....aşşah sana hz. eyüp peygamber sabrı versi imşaallah

hosbulduk tesekkur edrim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…