2011 Nisan Anneleri

sağol bilgilerin için ibretle okudum çoğunu yapıyoruz:44:

tekrar geçmiş olsun canım bişey çıkmadığınasevindim.herşey tamamda kültlu çorap giydirilmeyecekişine takıldım hep yerdeler.altına yorganda koysan çorap olmadan nasıl olacak üşütmezlermi

canım çok geçmiş olsun neyse ki bir sorun çıkmamış.
ama bu kadar yasak bilmiyorum ya herşeyin fazlası zarar.pimpiriklene pimpiriklene huzursuz oluyoruz bence.

sağol bilgilerin için ibretle okudum çoğunu yapıyoruz:44:
yapmamak gerekıyormuş canım

tekrar geçmiş olsun canım bişey çıkmadığınasevindim.herşey tamamda kültlu çorap giydirilmeyecekişine takıldım hep yerdeler.altına yorganda koysan çorap olmadan nasıl olacak üşütmezlermi
sağol canım dar oldugu ıçın rahat gıydırmelıymışız bırde gece yatarkende çorap çıkarılcakmış
canım çok geçmiş olsun neyse ki bir sorun çıkmamış.
ama bu kadar yasak bilmiyorum ya herşeyin fazlası zarar.pimpiriklene pimpiriklene huzursuz oluyoruz bence.

sağol canım ben çok pımpırıklıyım adam ne dedı anlayamadım bıle aglamaktan

merhaba kızlar benim oğlum dün akşam çok fazla ishal olmuştu..yani kafasına kadar çıkmıştı...doğduğundan beri hiç olmamıştı...2 gündür meme vermiyorum devam sütü vermeye başladım acaba ondanmı yoksa başka sebebimi vardır lütfen yardım...

saol cnm artık evhamlanmıyorm evet basıo biraz daha kızım
evet canım sanırım abartıorum bazen
nerelerdesin şekerim..şu neydi bayan yazarın adı onun yöntemi mi..bizim kız hayatta uyumaz..yatağında DEĞİL yanımda uyusa..deniorum gülüo..emzik verip yanıma koyuyorum olmuo..ayağımda sallamadan mümkün deil ve de emziksiz..
maşallah cnm yasendeki azme hayranım..ben 3 te falan yatsam sinirli olurm düzenim kaçar..3 çocuk ev 2 iş..sana maşallah diyorum
hoşgeldin cnm
kızlar bebişlerinize kitap okuyormusunuz?? ve ne tür kitaplar?
ben resimli hikayeler alıyorum..bazen kendim okuyorum dinlemio tabi..çoğu zaman alıo yırtıo tadına bakıo:)ama kitabı tanıo bölece..bazen de resimlere bakarak uyduruk masallar anlatıyorum
hamileliğim öyle stresliydi ki artık şimdi bar, rahat olayım diorum..böle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum çünkü hepsini yapıoruz..inşallah bişey olmaz

maşallah ben hepsini yapıyorum

külotlu çorabı anlayamadım neden giydirmemek gerekiyor acaba?
bir de benim doktorum da yürüteci yasaklamıştı nedenini sormayı unuttum neden yasaklıyorlar

bir de benim doktorum da yürüteci yasaklamıştı nedenini sormayı unuttum neden yasaklıyorlar

çorap sıkı oldugu ıçın canım rahat genış kıyafetler gıydırmelıymışız.yuruteçte bacaklara baskı yaptıgı ıçın zamanı geldıgınde zaten yuruycek her hareketıın bır zamanı var dıyor

kızlar bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı
kızımın alttan 1 dişi üstten 2 dişi çıkıyormuş hatta alttaki baya elime geliyor doktorda bana farketmediniz mi dedi bende hayır dedim hiç diş belirtisi yoktu çünkü. geceleri zaten son zamanlarda çok sık uyanıyordu ama bu aralar kakasını sulu yapıyordu bende hiç dikkat etmedim (nasıl anneysem!!) :) doktorda belki son zamanda olmuştur dedi
bu arada kilomuz maşallah 10.900 olmuş biraz fazla dedi hemşire geçen ay doktora götürdüğümde 10.200 dü.

bugün bnde oğlumu sağlıkocağına götürdüm ve kilosu 10.7 olmuş.
hafif öksürüyordu onun içinde şurup verdi.

bugün bnde oğlumu sağlıkocağına götürdüm ve kilosu 10.7 olmuş.
hafif öksürüyordu onun içinde şurup verdi.

maşallah kuzularabenim oğluşum da bugün 8,5 aylık oldu,nazar değmesin maşaallah kilomuz 11,200 gr oldu,geçen ay muhallebiyi de kestik ama kilo alımı düzenli gidiyor maşaallah,sadece çooook huysuz gece gündüz gram uyku kalmadı,sürekli kucakda da olsa mızırdanıyor

canım bizim de dişler henüz ortada yok,geceleri sık uyanıyordu demişsin ya:uykudan aniden bağırarak uyanma ve uyuduğu halde ağlamaya devam etme(1-2 dk süren ağlamalar) şeklinde mi senin ki de?artık her seferinde dişten herhalde demekten yorulduk ama dişin de geldiği yok:)))

bnde özellkle erkek bebekler için sakıncalı die duydum sıkıtırıyo die saglıklı degilmiş

maşallah gerçekten kuzlara anneler size de maşallah valla.biz napsak eremiyoruz o kilolara. bize 1 günlük yemek listenizi anlatsanıza.acaba bünyeden mi bizimki kilo almıyo yoksa az mı yiyo çözmeyi düşünüyorum

snnkinede maş cnm.

bizimkide uyurken ağlıyor 1 2 dk sürüyo, gözünü açmıyo ama ağlıyo snra pışpışlıyorum veya sallıyorum geri uyuyor

snnkinede maş cnm.

bizimkide uyurken ağlıyor 1 2 dk sürüyo, gözünü açmıyo ama ağlıyo snra pışpışlıyorum veya sallıyorum geri uyuyor

evet canım yaaa,als ye de aynı şeyi sordum,aslında uyuyor,gözler kapalı ama 1-2 dk ağlıyor,pışpışlayınca geri dalıyor,ama o kadar sık oluyor ki hep elim üzerinde resmen,sen sağlık ocağında sordun mu bu durumu,sizin de diş geliyor olabilir mi ya da bizim de...:)

Benim kızım 7. ay kontrolünde 9 650 idi ama kıyafetleriyle tartıyor bizim doktorumuz.8. ayda götürmedim ama bu ayın 19'unda 9 aylık oluyoruz o zaman götürücem tekrar kontrole.Günlük menümüz ise şöyle:
Sabah kahvaltı:1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne peynir 2-3 bebe bisküvisi 1 tane ceviz 1 ölçek milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı 1 ölçekte devam maması göz kararı su koyup karıştırıyorum hepsini.Genellikle bitirmiyor ama dörtte üçünü yiyor diyebilirim.
Öğle: çorba varsa çorba veriyorum(içine haşlanmış tavuk karıştırıyorum) hazırda yoksa sebzeli olanlardan kavanoz maması bunu da havuç suyuyla karıştırıp yedirebiliyorum sade olarak sevmiyor, yemiyor.
İkindi:Kabızlık problemimiz olduğu için 3-4 adet kuru kayısıyı yumuşayana kadar suda kaynatıyorum sonra blenderdan geçirip yediriyorum sade olarak yiyor genelde.Yalnız kayısıyı hergün yedirmem gerekiyor yemediği gün hemen taş gibi yapıyor kakasını.
Akşam:Bizim yediklerimizden tattırıyorum.Doyumluk olmuyor ama bir süre idare ediyor .Bundan sonra yatana kadar acıkırsa devam maması yatmadan önce de devam maması veriyorum.

Bu arada alttan yan yana 3 dişimiz çıktı sadece sakkucuk arkadaşımın dediği gibi uykudan bağırarak uyanma şeklinde huysuzluğu oluyor kucağa almadan da sakinleşmiyor.Biraz kucağıma alıp evde gezdiriyorum ardından da biraz mama içiriyorum uyuyor tekrar.

Bizden haberler böyle.

teşekkürler arkadaşım yaa... cevabın biraz rahatlattı,en azından bu sefer ciddi ciddi dişe yorabilirim herhalde,fovfov senin soruna da cevap yazıcam canım ama inan 5 dk kalmadan kapatıyorum yanına gidiyorum uyumazsa diye ama tekrar uyuyor,yazdıklarım yarım kalmasın canım,iyi geceler herkese bir de arkadaşım şimdi aklıma geldi bu durum dişler çıkmadan önce kaç gün ya da ay sürüyor ortalama?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…