2011 Nisan Anneleri

ilk 5-10 dk yadırgıyor ama ağlama şeklinde değil,huzursuz oluyor ama zaman geçince alışıyor ve kucaklarından inmiyor:)
çoook geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inş.
canım çok geçmiş olsun,birşey olsa Allah korusun huysuzluğuyla belli ederdi,yine de götür,için rahat etsin tabiki
kızlar ben artık kendi yediğimiz çorbadan az tuzlu olarak veriyorum ayrıyetten ona ilk zamanlar gibi sebze çorbası yapmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz?
bizim favori çorbamız halen patates ve tarhana çorbaları ama mercimeği az tuzlu ve salçasız olmak şartıyla aynen veriyorum,biz sadece muhallebiyi kestik
aaay kuzucuuum,annesi çok evhamlanmaaa,bugün yuvarlanır,yarın tıpış tıpış yürür,gerçekten aynı aylarda olsalar da biraz zamanlama farkları oluyor,benim kızkardeşimin ilk kızı 13 aylıkken diş çıkardı,ortanca 9 aylıkken,küçük de 5. ayında..yürümeleri de aynı şekilde farklı oldu,gayet normal
kızlar bebişler uyurken güvenli yatış yastıklarını kullanıyomusunuz hala yoksa serbestçe yatıyorlar mı yataklarında
burun tıkanıklığı olduğu durumların dışında halen yastık kullanmıyoruz,sereserpe yatıyor bizimki:)

günaydın anneler..biz küçük bebek yastığı kullanıyoduk ama çok dönyo diye büyük ama ince bi yastık ayarladım ona tam beşiğe sığıyor.ona yatıyor dönse de yastık kıpırdamadığı için rahat etti gibi sanki 10 gündr.
bir de bişey sorucam ben akşam 8 gibi yatmadan 150cc suya 1kaşık buğday nişastası,2 kaşık pirinçunuyla muhallebi yapıp sonradan da devam sütü ekliyorum.severek de yiyor.tok tuttuğu içn de gece artık 2 kereye indi kalkması.ama her gün vermek sakıncalı mı sizcce?ya da başka alternatif ne verebilirim yatmadan?devam sütüne pek meraklı dğiliz malesef

ayy kızlar 2 gündür anamdan emdiğim süt resmen burnumdan geldi.
oğlum grip nezle bayağı hasta 3 gecedir uyumuyor.
bende mantar oldum ve kaşıntıdan yanmadan ölüyorum resmen.
napıcamı şaşırdım
doktora gittim fitil verdi dün gece attım ama henüz bi faydasını göremedim:S
ufff geçsin bu günler...

sağol cnm

çok geçmiş olsun canım lastik gibiler maşallah bişey yoktur ama sen yinede git dr a da içinde minnacık bi şüphe bile kalmasın

sağol cnm yrn gtcez ınş bışe çıkmaz

sağol cnm evt hıç bışeyı 2.dr gttım o ortaya attı gıtmeseydım boyle bışey yoktu bıle

bende aptamıl kaşık maması verıyorum

gecmış olsun cnm benımkıde grıp pedıdus bırde burun spreyı kullanıyorum dr verdı

canım ben de 8 aylık kontrolüne kadar veriyordum muhallebiyi,ama doktor biraz kiloya dikkat deyince en kolay muhallebiyi bırakmak geldi işimize,zaten uyku saati de yaklaşınca mızmılanıyor ve biberonla beslenmek daha çok hoşuna gidiyor,gevşiyor resmen,severek yedikten sonra devam et derim,arada sıkılıyorsa bisküvili süt,kaşık maması da verebilisin

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda iyileşin inş.

bizede spreyler iyi gelmediği için doktor sudafed verdi ama içmiyo oğlum onuda.

cnm ilaç içirmek için hemen 1 bebe bisk azıcık ıslat içine ilacını koy ve kaşıkla yedir,benimkine ilaç vermenin tek yolu bu,faketmiyorlar bu şekide yapınca,aynı zamana doktorumuza da sordum,bir sakıncası yokmuş

canım

geçmiş olsun canım
kızlar ben artık kendi yediğimiz çorbadan az tuzlu olarak veriyorum ayrıyetten ona ilk zamanlar gibi sebze çorbası yapmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz?

canım bende herşeyden veriyorum baharat ve tuza dikkat ederek.bebekleri 1 yaşını geçen arkadaşlarım var aynen bizler gibi hep bebeklerine özel yemekler çorbalar yapmışlar ama 1 yaşını geçince şimdi hiçbir şey yediremiyolarmış bana sakın bizim gibi olma falan dediler bende artık ona uygunsa yediriyorum herşeyi zaten tadımlık yiyo benimki hala

her bebeğin gelişim dönemleri farklıdır canım telaşlanma

bugünde burnunu fln sıktım öylece verdimm
onuda denerm cnm saol.
cicibebeyi seviyor zaten.

bu arada bende her akşam öğünü olarak hero baby googly veriyorum
severek yiyor.
1 bardak su
3 tatlı kaşığıda hero baby goggly

sağol canım......

nasılsınız kızlar ara ara girip okuyorum ama pek yazamıyorum bugünlerde yoğun geçiyor asya nın peşinde koşmaktan baya bi kilo verdim bir taraftan da kps ye hazırlanıyorum kendi kendine uyuma yönteminde bugün 3. günümüz bakalım ne zaman alışacak sürekli beşikte ayağa kalkıyo ben yatırıyorum yarım saati buluyor sanırım kalkamasa ağlardı bu arada hala dişimiz çıkmadı

cnm Allah kolaylık versin,sınav stresi bende de var gece yatmam 3 ü buluyor,kuzucuklar uyuyor,eşimle film,çay keyfi derken ardından da ales e hazırlanıyorum,bunun yanında firmalarla görüşmelere de başladım,güzellik salonumu artık açma çalışmalarım başladı ama herşeyin rayına oturup istediğim gibi bir yer ve çalışan bulana kadar yine 3-4 ay geçer,biraz deli cesareti bendeki ama ruhumda var herhalde koşuşturmayı seviyorum,2 iş nasıl yürüyecek bakalım:)

merhaba kızlar bende yeni takip etmeye bailadım sizleri...benimde 8 ay 18 günlük bir oğlum var...ve ayrıca ağustos anneside olcam...oğlumla biraz zorlanıyorum açıkcası...sizlerin deneyimlerinden faydalanabilirim umarım

aramıza hoşgeldin,yeni bebişin de hayırlı olsun,sağlıcakla dünyaya gelsin inş.

nneeeeeeeeeeeeee endı kendıne uyuma mıı!! nasıl o yontem banada anlat lutfennnnnnnn.benım kızım cıt seın uyanıyo yaaa.

bugun doç.dr gazi zorer e çocuk ortapedıye gttık muayene oldk rontgen çektı dr çok şukur kızımda bışe çıkmadı.benımde aklım başıma geldı bır daha kendı drumuzdan şaşmıycam hamılelıgımıde de her ay kaan kocatepeye gttıgım halde başka drlara gıdıp kafa karışıtıyordum hamılelgım çok kotu gecmıştı.bır hafta resmen oldum dırıldım ama çok şukur.

bılgınız olsun:

yuruteç yasak,bez 1numara buyuk gıydırılecek,kılotlu çorap evde gıydırılmıycek dışarda kısa surelı gıydırebılırsın ,yurumeden once ayakkabı gıydırılmeyecek,yere bastırılmıycak,kolundan tutup yurutulmeyecek,zamanı geldıgınde kendı kendıne yapmaya çalışacak tutunup kalkıcak adım atmaya çalışcak sız yaptrmayın dedı.

eee desene butun yasakları yapıyormusz bızzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…