- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.201
ilk 5-10 dk yadırgıyor ama ağlama şeklinde değil,huzursuz oluyor ama zaman geçince alışıyor ve kucaklarından inmiyor:)arkadaslar sizlerin bebekleri de evden baska ortamlarda huzursuz oluyor mu diger insanlara karsi yabancilik cekiyor mu . benim oglum son gunlerde kimi gorse bi dudak bukup agliyo ben ve babasindan baska... misafirlige gitmek falan hayal oldu yani. belki bunda bu sehirde hic kimsemizin olmayisi etkili cocuk butun gun beni goruyor ...
çoook geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inş.bizle birlikte hasta olan tüm bebeklere allahtan acil şifalar diyorum.
bu aralar salgın herhalde dün gece 4 e kadar mızmızlandı kucağımdakendini bi o tarafa bi bu tarafa attı
yanımıza aldım olmadı salladım olmadı
sabah biraz geç kalkar dedim ama 8 de kalktı ek gıdalarındanda hiç bişey yemiyor desem yeri bir kaç kaşık zor veriyorum.
dün öksürmeyede başladı dr öksürük için şurup ta verdi.
zaten çoktombiş değildik süzülecek diye korkuyorum
neyse allah beterinden korusun yavrucuklarımızı
canım çok geçmiş olsun,birşey olsa Allah korusun huysuzluğuyla belli ederdi,yine de götür,için rahat etsin tabikimrb kızlar kızım grıp bugunde yataktan duştu tam oldu
gecen ay kendı dr değil başka bı dr goturmuştum hastaydı yıne kontrol ettı ortapedıye bı gozukun ıstersenz dedı ben dıkkate almadım pek dr begenmedım bıde.sonra gecen gun anasaglıgına goturdum kendı dr bıze bıraz uzak dıye anasglıgındakı dr soyledım bakarmısınz dıye o da bı gozukun dedı oyle deyınce benı telaş sardı hemeen eve geldım eşim geldı apar topar kendı dr gttık o da bışe yok zaten kalça ult.çekıldı olsa ben bılırım her ya kontrol edıyorum gerek yok ortapedıye dedı ama bız yınede tatmın olmadık cmt çocuk ortapedıye gtcez yardımcı doç.muş dr tavsııye ettı yıne.moralım sıfır
bizim favori çorbamız halen patates ve tarhana çorbaları ama mercimeği az tuzlu ve salçasız olmak şartıyla aynen veriyorum,biz sadece muhallebiyi kestikkızlar ben artık kendi yediğimiz çorbadan az tuzlu olarak veriyorum ayrıyetten ona ilk zamanlar gibi sebze çorbası yapmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz?
aaay kuzucuuum,annesi çok evhamlanmaaa,bugün yuvarlanır,yarın tıpış tıpış yürür,gerçekten aynı aylarda olsalar da biraz zamanlama farkları oluyor,benim kızkardeşimin ilk kızı 13 aylıkken diş çıkardı,ortanca 9 aylıkken,küçük de 5. ayında..yürümeleri de aynı şekilde farklı oldu,gayet normalkızlar benim kızım emeklemiyo zaten de..yürüteçte de pek gidemiyo..oturuveriyo üstüne:)yan yan geri geri gidiyo ama oturarark..dik durmaya pek niyeti yok..sadece bişeye uzanacağında dikilio..ama yürümek için kendini öne atmıo..herkes ya yürüteçte gidio ya da emeklio di ben de bizimki nie böle die telaşlanıyorum..çok da hareketli aslında..kıpı kıpır..yuvarlanark her yere gidio.
burun tıkanıklığı olduğu durumların dışında halen yastık kullanmıyoruz,sereserpe yatıyor bizimki:)kızlar bebişler uyurken güvenli yatış yastıklarını kullanıyomusunuz hala yoksa serbestçe yatıyorlar mı yataklarında