2011 Nisan Anneleri

bugün taylanı kontrole götürdük doktora sordum bi sakınca yok emzir dedi.zaten artık gündüz dalga geçmek için emiyo. gece asıl derdi.2 gündür de yavaştan gece 1 sefer mama yapıp veriyorum bakalım. haftaya kadın doğum doktoruna gidicem ona da bi sorucam bakalım

ben bayaadır atıyorum canım..ama sıvı kıvamlı olduğunda ..ya da çorbam azsa..
kızlar bu arada geçen yazmıştım mı acaba diye ve netleşti cuma günü HAMİLEYİM:))) hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı canım..ne güzel birlikte büyürler..allah eline ayağına kavuştursun sağlıkla..

slm kızlar
bebişim hata oldu ılbaşı gecesi gece 2.30 da ateşi çıktı pazar dr a götürdük boğazları kızarmış
calpol ve dolven verdi dönüşümlü olarak kullanırsın 4 saatte bir dedi
burnumuz akıyo
çok mızmızız geceleri uyurken sürekli ağlayark uyanıyo 3 gündür çok uykusuzum yatıyorum yarım saat sonra kalkıyorum
memeye yapışıyo emmiyoda ağzında tutarak uykluyo yatağına koyunca yine ağlıyor.çabucak geçer inşallah yorulmak uykusuzluk problem değilde gece dinlenemeyince gündüz onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye üzülüyorum.yemek düzenimizde bozuldu tabi tam bir düzen oturttum derken hep bişey çıkıp düzen bozuluyor.
Uykusuzluk falan bu ara bi depresif oldum.Yardımcı olacak kimsemde olmayınca bayağı daraldım bu ara

birde bişy soracaktım unuttum bebeği emen anneler sütünüz hala eskisi gibimi ?
iyicene yemeklere geçince benimki azaldı gibime geliyor
bu nedenle her mızmızlandığında acaba az mı diye düşünüyorum

tebriklerr inş. kolay bir hamilelik geçirirsin diğeride ufak Allah kolaylık versin :))

kızlar oğlum artık bayağı sıralıyor.
sürekli yürümek istiyor
hiiiç ama hiçç yerinde durmuyor
tutunup her yere kalkıyor
ağzını burnunu vuruyo
zormuş böylede.

aynen bizimki de öyle canım kanepelere tırmanıyoruz emekleme son hız ama artık istemiyo emeklemeyi. düz duvara bile tutunup kalkıyor. bi de oynama tutturduk biraz nay nay desem poposunu sallayarak oynamaya başlıyor:) geçen gün de nasıl becerdi bilmem ama annemdeyken örümcekten inmiş kendisi hala nasıl becerdi bilmiyorum.örümcek diz duruyor yerinde bizimki yerde emekliyor:))

geçmiş olsun canım benim oğlumda geçirdi 2 hafta önce boğaz enfeksiyonunu 6 aydan sonra anne sütünün koruması azalıyomuş ve bebekler artık daha cabuk hastalanabiliyo
ilaçlarını düzenli kullan kısa sürede atlatır inşallah

çok geçmiş olsun canım bizim de 3 gündür burun akıntısı ve kusma tekrar başladı ,gece çığlık atarak uyanıyor dediğin gibi ,uykuda ama sakinleştirmek zor oluyor,ağlamanın dozu artınca öksürmeye başlayıp kusuyor,Allah yardımcımız olsun,ama emin olacağın birşey olsun ki ,hastalık geçince çok çabuk toparlıyorlar ve eski düzenlerine hemen geri dönüyorlar

hasta bebişlere geçmiş olsunn

bnm oğlumda bu gece 3 4kere uyandı
ve ağlayarak uyanıyor
burnu tıkalı nezle akıyor bazende

ayy maşallah canım bebişine :) benm kızm 25nisan doğumlu şuan 8ay 10günlük filan ama emeklemior öyle kafama da takmıorum ama emeklese çok hoşuma gidecek yerde durmasını hiç sevmior aslında kendi kendine oynasa yerde dönüyo bazen geri geri gidio ama basıyo çığlığı hemen kucak istiyo yada yürüterçte idare ediyorum bide öyle nay naya hiç oynamıor ya annemde dior bu kız oynamasını sevmicek tam tersi bende çok severim :)))
birde kızlar en fazla 9aydan sora yürüteçi kaldırayım diorum hem tehlikeli olmaya başlıor hemde yürümeyi geciktirir diorlar sizce bu konudaki fikirleriniz nedir :??

hasta bebişlere geçmiş olsunn

bnm oğlumda bu gece 3 4kere uyandı
ve ağlayarak uyanıyor
burnu tıkalı nezle akıyor bazende

benm kız son zamanlarda 4-5 kere uyanıor sık sık ve ağlayarak alıorum fazlada emmior uyuyor gene bazı gecelerde ağlıyor uyumuyor yanıma yatırıorum hemen uyuyor ve uynamıyor.. sanırım yanımıza mı alıştı ne ? ama her gece almıorum..

canım evet denedim bıraz sabredince başardım çok öyle yemiyo ama buda buyuk başarı bızım için bugün 2 ögün yaptık ilk defa sabah
yumutanın sarısı ve peynir yedırdim ögle un tarha çorbası yarım kase yedı yoğurt halen sevmiyo ama akşama mayaladığım yoğurtu verecem size cok teşekur eterim sizi takib ediyorum

bnmki dişlerindende olabilir
çünkü henüz dişimiz yok:)

ben hiç yanıma almadım, bnmki ondan diil yani.
büyüseler biraz ahh ahhh:)

yok canım çok şükür sayı artmadı ama bu aralar kakası kıvamlı

eskiden annelerimiz emzirmezmiş ama şimdi doktorlar izin veriyor

arkadaşım bir lokmacık kadar faydam olduysa ne mutlu!senin adına çok sevindim,inşaallah devamında da güzel güzel seni üzmeden yer annesi,kuzucuğun yedikleri afiyet-bal olsun,yarasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…