2011 Nisan Anneleri

slm kızlar
bebişim hata oldu ılbaşı gecesi gece 2.30 da ateşi çıktı pazar dr a götürdük boğazları kızarmış
calpol ve dolven verdi dönüşümlü olarak kullanırsın 4 saatte bir dedi
burnumuz akıyo
çok mızmızız geceleri uyurken sürekli ağlayark uyanıyo 3 gündür çok uykusuzum yatıyorum yarım saat sonra kalkıyorum
memeye yapışıyo emmiyoda ağzında tutarak uykluyo yatağına koyunca yine ağlıyor.çabucak geçer inşallah yorulmak uykusuzluk problem değilde gece dinlenemeyince gündüz onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye üzülüyorum.yemek düzenimizde bozuldu tabi tam bir düzen oturttum derken hep bişey çıkıp düzen bozuluyor.
Uykusuzluk falan bu ara bi depresif oldum.Yardımcı olacak kimsemde olmayınca bayağı daraldım bu ara
çok geçmiş olsun evet yardımcı olmayınca zor oluyor bende bu aralar geceleleri 5-6 kere kalkıyorum gündüzde uyumak için can atıyorum o uyuyunca bende kendimi yatağa atıyorum azcık
birde bişy soracaktım unuttum bebeği emen anneler sütünüz hala eskisi gibimi ?
iyicene yemeklere geçince benimki azaldı gibime geliyor
bu nedenle her mızmızlandığında acaba az mı diye düşünüyorum
anlamıyorum ama süt verdiğimde gündüzleri doyuyor gibi geceleri çok sık kalkıyor 2 kez de mama yapıyorum belki çok sık olduğu için yeterli gelmiyor olabilir ama gündüzleri 5-6 saat arayla emdiği için iyi gibi
kızlar oğlum artık bayağı sıralıyor.
sürekli yürümek istiyor
hiiiç ama hiçç yerinde durmuyor
tutunup her yere kalkıyor
ağzını burnunu vuruyo
zormuş böylede.
benimki emeklemiyor bile göbişini kaldıramıyor benimki kilodan emeklemiyor ama yürüteçle geziyor çok ta hoşuna gidiyor
ayy maşallah canım bebişine :) benm kızm 25nisan doğumlu şuan 8ay 10günlük filan ama emeklemior öyle kafama da takmıorum ama emeklese çok hoşuma gidecek yerde durmasını hiç sevmior aslında kendi kendine oynasa yerde dönüyo bazen geri geri gidio ama basıyo çığlığı hemen kucak istiyo yada yürüterçte idare ediyorum bide öyle nay naya hiç oynamıor ya annemde dior bu kız oynamasını sevmicek tam tersi bende çok severim :)))
birde kızlar en fazla 9aydan sora yürüteçi kaldırayım diorum hem tehlikeli olmaya başlıor hemde yürümeyi geciktirir diorlar sizce bu konudaki fikirleriniz nedir :??
ben herhalde yürüyene kadar kullanırım diyorum yoksa zor oluyor bazende canı gezmek istiyor hep aynı yerde sıkılıyor ben de tehlikeli olur diye hep peşinden gidiyorum bazende odanın kapısını kapatıyorum dışarı çıkmasın diye odanın içinde dönüp dolanıyor
çok sevindim ishale çevirmediğine canım,tekrardan geçmiş olsun
sağol canım seninkine de geçmiş olsun

Merhaba Sevgili Nisan Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Nisan Anneleri, bu kalp Nisan Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

ayy maşallah canım bebişine :) benm kızm 25nisan doğumlu şuan 8ay 10günlük filan ama emeklemior öyle kafama da takmıorum ama emeklese çok hoşuma gidecek yerde durmasını hiç sevmior aslında kendi kendine oynasa yerde dönüyo bazen geri geri gidio ama basıyo çığlığı hemen kucak istiyo yada yürüterçte idare ediyorum bide öyle nay naya hiç oynamıor ya annemde dior bu kız oynamasını sevmicek tam tersi bende çok severim :)))
birde kızlar en fazla 9aydan sora yürüteçi kaldırayım diorum hem tehlikeli olmaya başlıor hemde yürümeyi geciktirir diorlar sizce bu konudaki fikirleriniz nedir :??

canım benim oğluşum da emekliyor,hatta artık elinden tutturup yürümek istiyor,ayakta kaneoe kenarında dikilip adımlamaya bayılıyor,halbuki ben bunda bebekliğinin tadına varalım diye pek yere bile koymuyordum,yaşına doğru yürüsün diyordum ama böyle giderse abi ve ablası gibi 9 aylıkken yürüyecek,bu bebişimi yürütece de hiç koymadım,biraz da bebeğin yapısından kaynaklanıyor,diğerlerini yürütece koymuştum ve geciktirdiğini düşünmüyorum çünkü 9 aylıkken yürümüşlerdi

arkadaslar sizlerin bebekleri de evden baska ortamlarda huzursuz oluyor mu diger insanlara karsi yabancilik cekiyor mu . benim oglum son gunlerde kimi gorse bi dudak bukup agliyo ben ve babasindan baska... misafirlige gitmek falan hayal oldu yani. belki bunda bu sehirde hic kimsemizin olmayisi etkili cocuk butun gun beni goruyor ...

bizle birlikte hasta olan tüm bebeklere allahtan acil şifalar diyorum.
bu aralar salgın herhalde dün gece 4 e kadar mızmızlandı kucağımdakendini bi o tarafa bi bu tarafa attı
yanımıza aldım olmadı salladım olmadı
sabah biraz geç kalkar dedim ama 8 de kalktı ek gıdalarındanda hiç bişey yemiyor desem yeri bir kaç kaşık zor veriyorum.
dün öksürmeyede başladı dr öksürük için şurup ta verdi.
zaten çoktombiş değildik süzülecek diye korkuyorum
neyse allah beterinden korusun yavrucuklarımızı

arkadaslar sizlerin bebekleri de evden baska ortamlarda huzursuz oluyor mu diger insanlara karsi yabancilik cekiyor mu . benim oglum son gunlerde kimi gorse bi dudak bukup agliyo ben ve babasindan baska... misafirlige gitmek falan hayal oldu yani. belki bunda bu sehirde hic kimsemizin olmayisi etkili cocuk butun gun beni goruyor ...

yapıyor yapmazmı önce ilgileniyormuş gibi yapıp onunla konuşanın suratına pür dikkat bakıyor dinliyor dinliyor sonra dudaklarını sarkıta sarkıta ağlamaya başlıyor :)

hemde nasıl kımseye gıtmıyor çok yorucu oluyor

kızlarrrrr bana balkabagı corbasını yada puresını nasıl yaptıgımızı anlatırmısınızzz

kabagı suda pişir sonra ıçıne ırmık kat bıraz daha pişsın bu kadar

mrb kızlar kızım grıp bugunde yataktan duştu tam oldu:KK43:

gecen ay kendı dr değil başka bı dr goturmuştum hastaydı yıne kontrol ettı ortapedıye bı gozukun ıstersenz dedı ben dıkkate almadım pek dr begenmedım bıde.sonra gecen gun anasaglıgına goturdum kendı dr bıze bıraz uzak dıye anasglıgındakı dr soyledım bakarmısınz dıye o da bı gozukun dedı oyle deyınce benı telaş sardı hemeen eve geldım eşim geldı apar topar kendı dr gttık o da bışe yok zaten kalça ult.çekıldı olsa ben bılırım her ya kontrol edıyorum gerek yok ortapedıye dedı ama bız yınede tatmın olmadık cmt çocuk ortapedıye gtcez yardımcı doç.muş dr tavsııye ettı yıne.moralım sıfır

merhaba kızlar umarım tüm anneler iyidir malum grip zamanı allah tüm bebeklere yardımcı olsun :)
benim oğlumunda şu aralar diş sıkıntısı var geceleri çok sık uyanıyo
misafirliğe gidince bende oğlumda rezil oluyoruz evden dışarı çıkmıycaz ondan iyisi yok valla :KK37:
erenhava çok sıkma canını umarım bişey çıkmaz bizide haberdar et mutlaka
emeklemeye gelince benimkide her yerde bide kolu yanınca karşı olmamıza rağmen dikkati dağılsın diye yürüteç aldık resmen hayat kurtardı bazen dolaptan bişey alınca bakıyorum dibimde sıpa :KK1: bende açık bırakıyorum kapağı öyle oyalanıyo ne var ne yok hepsini poşetleri ile çekiyo:KK9:

merhaba kızlar umarım tüm anneler iyidir malum grip zamanı allah tüm bebeklere yardımcı olsun :)
misafirliğe gidince bende oğlumda rezil oluyoruz evden dışarı çıkmıycaz ondan iyisi yok valla :KK37:
emeklemeye gelince benimkide her yerde bide kolu yanınca karşı olmamıza rağmen dikkati dağılsın diye yürüteç aldık resmen hayat kurtardı bazen dolaptan bişey alınca bakıyorum dibimde sıpa :KK1: bende açık bırakıyorum kapağı öyle oyalanıyo ne var ne yok hepsini poşetleri ile çekiyo:KK9:

sağol canım.salgın var hep çocuklar hasta.yuruteç hayat kurtarıcı gercekten de zararlı dıyorlar ama 5.dk 5dkdır

benim kızda sabahtan akşama kadar benimle beraber ama maşallah diyeyim başka yerlerde de başkalarının kucağına gidiyor dün günümüz vardı herkesin kucağına gitti maşallah bende dinlendim
ALS kaç kg cnm snnki?
benim kız 1 ay önce 10 kg dı. bu ayın 10 unda sağlık ocağında kontrolü var herhalde biraz daha almıştır

gecen ay kendı dr değil başka bı dr goturmuştum hastaydı yıne kontrol ettı ortapedıye bı gozukun ıstersenz dedı ben dıkkate almadım pek dr begenmedım bıde.sonra gecen gun anasaglıgına goturdum kendı dr bıze bıraz uzak dıye anasglıgındakı dr soyledım bakarmısınz dıye o da bı gozukun dedı oyle deyınce benı telaş sardı hemeen eve geldım eşim geldı apar topar kendı dr gttık o da bışe yok zaten kalça ult.çekıldı olsa ben bılırım her ya kontrol edıyorum gerek yok ortapedıye dedı ama bız yınede tatmın olmadık cmt çocuk ortapedıye gtcez yardımcı doç.muş dr tavsııye ettı yıne.moralım sıfır
çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur
benim ki de yürüteçte çok mutlu bizimki de mutfakta herşeyi karıştırıyor şimdilik benim hoşuma gidiyor böyle karıştırması ama ilerde ne olur bilmem

kızlar ben artık kendi yediğimiz çorbadan az tuzlu olarak veriyorum ayrıyetten ona ilk zamanlar gibi sebze çorbası yapmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz?

kızlar benim kızım emeklemiyo zaten de..yürüteçte de pek gidemiyo..oturuveriyo üstüne:)yan yan geri geri gidiyo ama oturarark..dik durmaya pek niyeti yok..sadece bişeye uzanacağında dikilio..ama yürümek için kendini öne atmıo..herkes ya yürüteçte gidio ya da emeklio di ben de bizimki nie böle die telaşlanıyorum..çok da hareketli aslında..kıpı kıpır..yuvarlanark her yere gidio.

çok geçmiş olsun canım lastik gibiler maşallah bişey yoktur ama sen yinede git dr a da içinde minnacık bi şüphe bile kalmasın

kızlar benim kızım emeklemiyo zaten de..yürüteçte de pek gidemiyo..oturuveriyo üstüne:)yan yan geri geri gidiyo ama oturarark..dik durmaya pek niyeti yok..sadece bişeye uzanacağında dikilio..ama yürümek için kendini öne atmıo..herkes ya yürüteçte gidio ya da emeklio di ben de bizimki nie böle die telaşlanıyorum..çok da hareketli aslında..kıpı kıpır..yuvarlanark her yere gidio.

her bebişin tarzı farklı işte senin ki yuvarlanıyo bizimkide asker misali sürünüyo kollarının ve dizlerinin üzerine kalkmıyor

kızlar bebişler uyurken güvenli yatış yastıklarını kullanıyomusunuz hala yoksa serbestçe yatıyorlar mı yataklarında

X