- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.181
çok geçmiş olsun evet yardımcı olmayınca zor oluyor bende bu aralar geceleleri 5-6 kere kalkıyorum gündüzde uyumak için can atıyorum o uyuyunca bende kendimi yatağa atıyorum azcıkslm kızlar
bebişim hata oldu ılbaşı gecesi gece 2.30 da ateşi çıktı pazar dr a götürdük boğazları kızarmış
calpol ve dolven verdi dönüşümlü olarak kullanırsın 4 saatte bir dedi
burnumuz akıyo
çok mızmızız geceleri uyurken sürekli ağlayark uyanıyo 3 gündür çok uykusuzum yatıyorum yarım saat sonra kalkıyorum
memeye yapışıyo emmiyoda ağzında tutarak uykluyo yatağına koyunca yine ağlıyor.çabucak geçer inşallah yorulmak uykusuzluk problem değilde gece dinlenemeyince gündüz onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye üzülüyorum.yemek düzenimizde bozuldu tabi tam bir düzen oturttum derken hep bişey çıkıp düzen bozuluyor.
Uykusuzluk falan bu ara bi depresif oldum.Yardımcı olacak kimsemde olmayınca bayağı daraldım bu ara
anlamıyorum ama süt verdiğimde gündüzleri doyuyor gibi geceleri çok sık kalkıyor 2 kez de mama yapıyorum belki çok sık olduğu için yeterli gelmiyor olabilir ama gündüzleri 5-6 saat arayla emdiği için iyi gibibirde bişy soracaktım unuttum bebeği emen anneler sütünüz hala eskisi gibimi ?
iyicene yemeklere geçince benimki azaldı gibime geliyor
bu nedenle her mızmızlandığında acaba az mı diye düşünüyorum
benimki emeklemiyor bile göbişini kaldıramıyor benimki kilodan emeklemiyor ama yürüteçle geziyor çok ta hoşuna gidiyorkızlar oğlum artık bayağı sıralıyor.
sürekli yürümek istiyor
hiiiç ama hiçç yerinde durmuyor
tutunup her yere kalkıyor
ağzını burnunu vuruyo
zormuş böylede.
ben herhalde yürüyene kadar kullanırım diyorum yoksa zor oluyor bazende canı gezmek istiyor hep aynı yerde sıkılıyor ben de tehlikeli olur diye hep peşinden gidiyorum bazende odanın kapısını kapatıyorum dışarı çıkmasın diye odanın içinde dönüp dolanıyorayy maşallah canım bebişine :) benm kızm 25nisan doğumlu şuan 8ay 10günlük filan ama emeklemior öyle kafama da takmıorum ama emeklese çok hoşuma gidecek yerde durmasını hiç sevmior aslında kendi kendine oynasa yerde dönüyo bazen geri geri gidio ama basıyo çığlığı hemen kucak istiyo yada yürüterçte idare ediyorum bide öyle nay naya hiç oynamıor ya annemde dior bu kız oynamasını sevmicek tam tersi bende çok severim :)))
birde kızlar en fazla 9aydan sora yürüteçi kaldırayım diorum hem tehlikeli olmaya başlıor hemde yürümeyi geciktirir diorlar sizce bu konudaki fikirleriniz nedir :??
sağol canım seninkine de geçmiş olsunçok sevindim ishale çevirmediğine canım,tekrardan geçmiş olsun