2011 Nisan Anneleri

sizlere de hayırlı mutlu yıllar....
kızlar bir şey sorucam size
çorbalara ekmek içi atıyor musunuz?
ben bir iki günden beri atıyorum. önceleri mercimek çorbası içmiyordu ekmek içi atınca yemeye başladı

canım ben sıvı olduğu zaman cicibebenin etimeği var ondan koyuyorum bir kaşık kıvamlansın diye.

ben bir iki günden beri atıyorum. önceleri mercimek çorbası içmiyordu ekmek içi atınca yemeye başladı

çorba sıvı kıvamlıysa ekmek atıyorum ve yiyor,ama genelde çorbayı da muhallebi gibi yapıyorum, koyu seviyor,o zaman ekmek atmıyorum

Ben katıyorum çok az da olsa.

kızlar bu arada geçen yazmıştım mı acaba diye ve netleşti cuma günü HAMİLEYİM:))) hayırlısı bakalım

hayırlı olsun canım

sağolun kızlar bakalım napıcaz..babamız kafayı yedi 2 gün uyuyamadı heyecandan:))
istediğimiz bi bebekti ama ben bu kadar çabuk beklemiyodum birincisi aşılama olduğu için.
yanız bu emzirme işini napıcam bilmiyorum

sağolun kızlar bakalım napıcaz..babamız kafayı yedi 2 gün uyuyamadı heyecandan:))
istediğimiz bi bebekti ama ben bu kadar çabuk beklemiyodum birincisi aşılama olduğu için.

hayırlısı olsun inş. benim de tüp bebek olduğu için aslında ikinciyi de düşünüyorum ama benim dondurulmuş embriyolarım var onlarla deniycez kısmetse ne güzel senin için ikisi de birlikte büyür

fovfov canım hayırlısı olsun...Allah'ın izniyle bu meleğini de sağlıklı eli ayağı düzgün olarak kucağına alırsın...

Canım hayırlı olsun... sağlıkla alırsın kucağına inş. :nazar:

kızlar bu arada geçen yazmıştım mı acaba diye ve netleşti cuma günü HAMİLEYİM:))) hayırlısı bakalım
hadi hayırlsıı cnm.
beraber büyürler
ben bayadır atıyorum ekmek cnm

ne güzel Allah tüm isteyenlere versin,hem hamile olup hem de emzirmeye devam edenleri duydum,ama doktorlar emzirme işleminin vücudu ve rahmi toparladığını,bunun da hormonlarla olduğunu söylüyor biliyorsun,buna bağlı olarak da emzirme rahim toparlayıcı olduğu için yeni hamilelik olduğunda diğer bebeğin gelişimi açısından uygun görülmüyor,maşaallah şu ana kadar güzel emdi seninki,bir de erken doğum hikayen var ,onun için bence yavaştan bıraktır ama yine de bir doktorla görüş bakalım ne diyecek

bu sabah kızım 3 kez sulu kaka yaptı bu kadar yapmazdı acaba ishal mi oldu

canım sen sabah saatlerinde yazmışsın 3 kez diye inş artış olmamıştır sayıda,ishal denilebilmesi için 4 ve üstüne çıkması gerekiyormuş,öyle de olsa hemencecik atlatır inş,geçmiş olsun

X