- 5 Ocak 2009
- 1.871
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.121
biraz önce test yaptım ve 2.çizgi silik de olsa göründü.korkuyorum ya anneme de eşime de söyleyemedim daha yarın akşama bi daha yapıcam
dişlerimizde çıksın bi an önce.
çok huysuz
kucağa gelmek istiyor alıyorum
yere inmek istiyor
sürekli tekrarlanıyor bu olay
Bebişlerimiz sekiz aylık,günlük beslenme menülerimizi paylaşabilir miyiz acaba? ben her gün bir yumurta sarısı vermeye çelışıyorum kimilerine göre bu haftada 3 kez olmalı yumurtadaki kolestrolden dolayı ama bu kolestrol hususunda yumurta aklandı bebişte te bir alerjiye yol açmazsa verilmesi taraftarıyım,günde 1 öğün sebze püresi 1 öğün meyve püresi bazen muhallebi ve anne sütü şeklinde devam ediyoruz,ben ete bu ay geçtim yenilerde makarna vermeye başladım,,pirinçten pek hoşlanmadık.onun haricinde bu rutinde devam ediyoruz yalnız sebze pürelerini bir türlü sevmiyor nasıl olacak bilmiyorum,acaba ben mi çok bulamaç haline getiriyorum o yüzden mi sevmiyor diye düşünüyorum da sizler nasıl hazırlıyorsunuz, deneyimlerimizi yazarsak sevinirim.
Bebişlerimiz sekiz aylık,günlük beslenme menülerimizi paylaşabilir miyiz acaba? ben her gün bir yumurta sarısı vermeye çelışıyorum kimilerine göre bu haftada 3 kez olmalı yumurtadaki kolestrolden dolayı ama bu kolestrol hususunda yumurta aklandı bebişte te bir alerjiye yol açmazsa verilmesi taraftarıyım,günde 1 öğün sebze püresi 1 öğün meyve püresi bazen muhallebi ve anne sütü şeklinde devam ediyoruz,ben ete bu ay geçtim yenilerde makarna vermeye başladım,,pirinçten pek hoşlanmadık.onun haricinde bu rutinde devam ediyoruz yalnız sebze pürelerini bir türlü sevmiyor nasıl olacak bilmiyorum,acaba ben mi çok bulamaç haline getiriyorum o yüzden mi sevmiyor diye düşünüyorum da sizler nasıl hazırlıyorsunuz, deneyimlerimizi yazarsak sevinirim.
herkese günaydın çokkk uzun zamandır yoktum işe başladım malesef zor oluyo yaa bebeği bırakmak öncelikle hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diş çıkaranlara hayırlı olsun hep inci gibi dişleri olsun yavruların.benimde oğlumun bi hafta önce burnu tıkalı diye annemle eşime sıcak buğu yapın demiştim keşke demez olaydım sıcak su koluna döküldü yavrumun ve yandı bi gün hastanede yattık aslında dahada yatacaktık ama durmadı eve çıktık hemde beslenemiyoduda hep mama vermek zorunda kaldım bi hafta pansumana gittik geldik çok şükür az kaldı umarım iz kalmaz böle olanlar yada bilenler varmı iz kalıyomu tabiii yavrum bunları çekerken bide dişi patladı üstüne grip oldu üçü bi yerde çekti yavrum zor bi hafta geçti yani anlayacağınız neyse çok dolmuşum allah bi daha yaşatmasın inşallah bizim dikkatsizliğimiz yüzünden acı çekti yavrum :2:
kızlar bebişleriniz yere bastırdığınızda ayklarını basıyor mu??tay tay yaptırmak istediğinizde hani daha adım atamazlar belki ama öle duruyorlar mı?* benimki pek durmak istemiyor..hemen dizlerini büküyor oturmak istiyor..bastığı zaman da oluyo ama genelde istemiyo..tembellikten sanırım demi..bazıları aa basması lazım falan diyo.. daha emeklemiyor da..dönerek gidiyo her yere..poposunu kaydırıyo bazende otururken falan..hafif kilolu ama çok da değil hani...hareketsiz de değil aslında kucaktayken pır pır..eli kolu hiç durmuyo..doğduğundan beri eli kolu hareketliydi heralde 5 aylıkken emekler bu dedik yok hala...sizinkiler nasıl??
kızlar bugün oğlumun kahvaltısına aptamil yerine pınar ın organik sütünü koydum
çokta güzel içti.
inş. başka bi problem olmaz.
Herkese merhaba
Her zaman yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum burayı ve şu anda da fikirlerinize çok ihtiyacım var.Kızım 8,5 aylık oldu ama bana hiç ilgi göstermiyor işten ayrıldım kendim bakıyorum. Bazen 1-2 saatliğine dışarı çıkıyorum anneme ya da kayınvalideme bırakıyorum dönünce kızım ben geldim diyorum öyle bir bakıyor kafasını çeviriyor ama babasını görünce ne yapacağını şaşırıyor sevinçten resmen üstüne atlıyo. Adam odadan çıksa arkasından ağlıyor.Galiba bende içten içe kıskanıyorum bu durumu bir yönden de çok hoşuma gidiyor babasıyla arasındaki ilişki bana da aynı şekilde davransın istiyorum ama yapmıyorSizce benim davranışlarımda da bir hata var acaba?Nasıl davranmalıyım?