- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.481
Kizlarnolur yardim edin.duygularimi kimseye ifade edemiyorum. Psikolojim acayip bozuldU. Artik bebegime zarar vermeye basladigimi dusunuyorum. Bunlari ancak buraya yazabilirim.cunku birine biseyleri anlatmam lazim. Bebegim yemiyor. Dorudurust emmiyor zayif herkes zayif die die psikilojim bozuldu. Biberon almaz mama icmez simdi bi de kabiz. O yemedikce ben kahroluyorum ve resmen onu cezalandiriyorum. Yatagina birakip kapiyi cekiyorum.kendi kdine aglaya aglaya uyuyo sonunda. Qkendimden nefret eder oldum.psikolojok tedavi gorucem..inancli da biriyim ama bana noldu bilmiyorum..lohusaliksa hala bunun adi.. Bir an once bitse iyi olur..
canım seni çok iyi anlıyorum.yememe problemini büyük kızımdada yaşamıştım bundada yaşıyorum.Ben ilk bebeğimde daha sabırsızdım,yemek saati geldiğinde yine yemeyecek diye hep gerilirdim.kaç defa tabak fırlattım bir bilsen.şimdi başa döndük buda yemek istemiyor ama ben ilkine göre daha sakinim.napayım eninde sonunda öyle yada böyle büyüyecek.çok üzülüyorum ama ilkindeki gibi depresyona giremeem. ozaman bebeğede kötü davranıyor insan.aç kalsın daha iyi benden sana tavsiye çok zor biliyorum ama ısrar etme çay kaşığının ucuyla azıcık azıcık ver.sevdirmeye çalış.ben drumuzu dinlemeyip azıcık tuzda atıyorum çorbalarına, çok az ama .öbür türlü iğrenç b,işey oluyo onu hiç yemiyor.benimkinin birde kusma huyu var.Bu arada kaç kilo bebişin.allah yardımcımız olsun canım