- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.341
kızlar bende bişey soracağım ek gıdaya başlayınca bebeğinizin kakası nasıl benimkini biraz sert ve sanki siyah siyah şeyler ip gibi acaba lifli yediriyoruz ya onlar olabilirmi bide tahıl maması falan veriyorum ekstra olarak suyu nasıl içiriyosunuz bide ne kadar içiriyosunuz
Eflalim,erenhava,egemiz,sunset kizlar hepinize cvplar icin ayri ayri tesekkur ederim. Kocamla cok sukur bi probleim yok.ancak cok yanlizim.bebegimin bakimi konusunda kimsem yok.kayinvalidem bakmak istemedi bebege,annem de hep bebegimle ilgili kararlarim da beni begenmiyor,o yuzden onu da istemiyorum.ailemden de destek gorecegime hep "abartiyosun,bunlar olucak" diye cumleler duyuyorum.mesela annem mama pisirilecegi zaman illa inek sutu verelim diyo ben de diyorum ki devam sutuyle yapalim ayne sey degil diyo...her neyse bu ara biraz daha iyiyiz.cunku galiba dis cikariyor.cunku durduk yere agliyo.acayip disleri kasiniyo.ben de zorlamiyorum. Dediginiz gibi yemezse zorlamiyorum.emziriyorum.napalim bu da gecicek..
Kızlar benimde sinirlerim çok bozuk havalar soğudu ev buz gibi ve apartmanımız doğalgaza geçti biz daha eve almadık çünkü tayin işini bekliyoruz elektrik sobası güzel ısıtmıyor büyük odadayım küçüğe geçsem tv yok ay sinirlerim tepemde tayin olmazsa inşaat işi var burda kimsemiz yok bebeğimle perişan olucaz kimde durucam komşum bana gel dedi ama nasıl rahat edicem o kadar çok ki inşaat pencereler borular ağlamak istiyorum a da taşınıcaz ama bu civarda ev yok( bugün boğulacak gibiyim
sakin ol canım.bence küçük odaya idareten geç kış aylarında küçük odalar sevimli oluyor.bebişin hasta olmasın dikkat et canım.sende kitap falan oku bi uğraş bul kendine tv izlemesen de sıkılmayacak bişeler bul tatlım kendine.canım bebeğin kucağında gerisini boşver herşey olacağına varır.yıllarca bebeği olmayanları düşün.binlerce insan bebişim kucağımda olsunda elbet ısınırız odamız küçük olsun diyodur bence :)benim bebeğimde 3 yıl olmadı.çok zor zamanlar geçirdim.şu anda bebeğim yanımda çok şükür.bebeğin eşin yanında olsunda sağlıklı olunda bu sıkıntılar elbet geçer tatlım tamam mı?
üzme sen kendini ve minoşonuda lütfen
kızlar bende bişey soracağım ek gıdaya başlayınca bebeğinizin kakası nasıl benimkini biraz sert ve sanki siyah siyah şeyler ip gibi acaba lifli yediriyoruz ya onlar olabilirmi bide tahıl maması falan veriyorum ekstra olarak suyu nasıl içiriyosunuz bide ne kadar içiriyosunuz
canım benim sıkma tatlı canını benimde yanımda kimse yok burayada yeni taşındık kimseyi tanımıyorum sürekli evde yalnızız kızımla ve çok zor bir bebek.ek gıdaya geçemedik hala bir düzenimiz yok.geçen 2 hafta çok kötüydü hergün ağlıyordum artık ama seninde dediğin gibi diştenmiş şükür şimdi daha sakiniz.inşallah sizin dişte çıkarda rahatlarsınız bir an önce.yemek olayını iştah açıcı birşeyler denedin mi? pirinç suyu,harnup pekmezi, ve dr un verdiği balık yağlı bir vitamin kullanıyoruz biz.şükür faydası oluyor.ah bir de şu ek gıda işini çözsek.napalım bizim cadılarda direk sofraya otururlar bizimle büyüyünceEflalim,erenhava,egemiz,sunset kizlar hepinize cvplar icin ayri ayri tesekkur ederim. Kocamla cok sukur bi probleim yok.ancak cok yanlizim.bebegimin bakimi konusunda kimsem yok.kayinvalidem bakmak istemedi bebege,annem de hep bebegimle ilgili kararlarim da beni begenmiyor,o yuzden onu da istemiyorum.ailemden de destek gorecegime hep "abartiyosun,bunlar olucak" diye cumleler duyuyorum.mesela annem mama pisirilecegi zaman illa inek sutu verelim diyo ben de diyorum ki devam sutuyle yapalim ayne sey degil diyo...her neyse bu ara biraz daha iyiyiz.cunku galiba dis cikariyor.cunku durduk yere agliyo.acayip disleri kasiniyo.ben de zorlamiyorum. Dediginiz gibi yemezse zorlamiyorum.emziriyorum.napalim bu da gecicek..
Kızlar benimde sinirlerim çok bozuk havalar soğudu ev buz gibi ve apartmanımız doğalgaza geçti biz daha eve almadık çünkü tayin işini bekliyoruz elektrik sobası güzel ısıtmıyor büyük odadayım küçüğe geçsem tv yok ay sinirlerim tepemde tayin olmazsa inşaat işi var burda kimsemiz yok bebeğimle perişan olucaz kimde durucam komşum bana gel dedi ama nasıl rahat edicem o kadar çok ki inşaat pencereler borular ağlamak istiyorum a da taşınıcaz ama bu civarda ev yok( bugün boğulacak gibiyim
ah canım sorun eşimde zaten beni anlayan bana destek olan bir insan değil sevgi saygı yok artık insnaneşiyle mutlu olmayınca evde de huzur olmuyor bunu bebeğime yansıtmam gerekir ama insan mutsuzken nasıl mutlu olmaya çalışır ki...ben ki eşyasız evde oturdum evliliğim ilk ayları ve o zaman herşey çok güzeldi eşim beni seviyordu sayıyordu...
canım benim sıkma tatlı canını benimde yanımda kimse yok burayada yeni taşındık kimseyi tanımıyorum sürekli evde yalnızız kızımla ve çok zor bir bebek.ek gıdaya geçemedik hala bir düzenimiz yok.geçen 2 hafta çok kötüydü hergün ağlıyordum artık ama seninde dediğin gibi diştenmiş şükür şimdi daha sakiniz.inşallah sizin dişte çıkarda rahatlarsınız bir an önce.yemek olayını iştah açıcı birşeyler denedin mi? pirinç suyu,harnup pekmezi, ve dr un verdiği balık yağlı bir vitamin kullanıyoruz biz.şükür faydası oluyor.ah bir de şu ek gıda işini çözsek.napalım bizim cadılarda direk sofraya otururlar bizimle büyüyünce
canım klima taktırsaydınız keşke böyle stres olmazdın hem.ama geçecek napcan ailenin yanında falan gitsen tadilat bitene kadar?
cnm allah sana yardım etsin gerçekten zor günler yaşıyorsun. inşallah en kısa zaman da eşinle aranız düzelir
kızlar benim kızım da bugünlerde habire mama yemek istiyor doğru dürüst emmiyor haftaya aşımız var inşallh ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım bir an önce ek gıdaya başlasa iyi olacak çünkü artık çekiştire çekiştire göğüslerimi de acıtmaya başladı
kuzenim oyun parkı verdi aç olunca onda da durmuyor karnı toksa iyi ....
kızlar bir de dün cam rende aldım satıcı orada önünüzde diyor ben normal rendeler var ya onlardan arıyor gözlerim sonra adam elime verdi ha bumuydu dedim kendi kendime na kadar cahilim dedim
bu rendede sırf elma mı yapılıyor kızlar başka meyveler yapılıyor mu nasıl yapıyorsunuz?
kızlar bir de dün cam rende aldım satıcı orada önünüzde diyor ben normal rendeler var ya onlardan arıyor gözlerim sonra adam elime verdi ha bumuydu dedim kendi kendime na kadar cahilim dedim
Bu rendede sırf elma mı yapılıyor kızlar başka meyveler yapılıyor mu nasıl yapıyorsunuz?
ah canım sorun eşimde zaten beni anlayan bana destek olan bir insan değil sevgi saygı yok artık insnaneşiyle mutlu olmayınca evde de huzur olmuyor bunu bebeğime yansıtmam gerekir ama insan mutsuzken nasıl mutlu olmaya çalışır ki...ben ki eşyasız evde oturdum evliliğim ilk ayları ve o zaman herşey çok güzeldi eşim beni seviyordu sayıyordu...
bu rendede sırf elma mı yapılıyor kızlar başka meyveler yapılıyor mu nasıl yapıyorsunuz?
canım inşaallah hep iyi olursunuz seni çok iyi anlıyorum sadece kayınvalde değil maalesef insanın kendi anneside sinir bozabiliyor benimkide çok bozdu sinirimi halada ablamlar annemler neyse....bende dert çok:)) birde büyüme ataklarıvar bebeklerin hangi dönemler olduğunu eklerim buraya ve eşinle maşaallah iyi olmançok güzel eşle anlaşmak o kadar önemliki yaşayan bilir( her zaman yaz buraya benhep öyle yapıyorum sağolsun herkes yardımcı oluyor