- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.321
evet meyvelerden başlamak lazım herhalde geçen hafta elma rendeleyip tülden geçirmiştim pek beğenmedi galiba yüzünü buruşturarak 3-5 çay kaşığı yedicnm yavas yavas tattır herşeyden zaten öğün haline gelinceye kadar çok zamam geciyor alışmaları uzun sürüyor
evet bende onu duymuştum boğazlarına kaçabiliyormuş allah korusun bebeklerimizi.arkadaşım lütfen bebekleriniziz eline salatalık havuç vermeyin yanında olsanız dahi!
boğazına havuç kaçan bir bebeğin vefat ettiğini biliyorum, zavallı bebeğe birde otopsi yapılmıştı, Allah korusun dikkat edelim.
ben geçenlerde gazetede biryazı okumuştum ne kadar doğrudur bilemem de bebeklerin sağlıklı büyümesi kilo alımından değil boyunun uzamasından anlaşılıyormuşbiz dün doktora gittik, kilo alımı geçen ay az olduğundan sadece kontrole gittik, 1 ayda 400 gr almış ( 6300 kilo, 68 cm boy) ama boyu uzamış, doktor kilo alımı az olduğundan ek gıdalara başlayın dedi. biz zaten başlamıştık ama biraz daha hızlandırmaya başladık, yumurta önerdi, 10 güne kadar bir tam yumurta sarısı yesin dedi, sebze çorbaları, daha ilerde yoğurt çorbası.
Yoğurt yiyebilirsiniz dedi, devam sütü yerine günlük sütler kullanmamızı önerdi böyle işte.
aklıma gelenler böyle.
bu arada ek gıdalara geçişte gaz olması normal dedi
Hepimize kolay gelsin...
cnm nasılsın seninle pek karşılaşamıyoruz buralara pek takılmıyordun galiba bebişin nasıl?chıcconun polly markasını aldım cok guzel.zaten modellerın hepsı bırbırne benzıyor canım.polly bızımkı