2011 Nisan Anneleri

ağzına emzik eline de tülbent veriyorum ağız mendiliylede gözünü kapatıyorum kendi uyuyor yada aynı şekilde kucağımda geze geze uyutuyorum uyuyunca az kucaımda tutup emzirirken böyle yatmıyorsun diye sevip koklayıp yatağına koyuyorum kayınvalidem se ayağında uyutuyo çok çok huysuzsa 2 kişi sallıyoruz battaniyesiyle gözünü kapattık mı anlıyo uyuyacağını

Bebeğin kaç aylık canım? Ek gıdaya doktor tavsiyesiyle geçiyorsun değil mi?
Bir de emmeyen bebeği zorlayarak ağlatma, zorlayınca daha tepkili olabiliyorlarmış. "Çok zorladığım için emme pozisyonunda biberon bile almıyor artık" diyenler var. Ara ara keyfi yerindeyken deneyebilirsin emzirmeyi.

bugün yine kontrole gittik doktor iii her ay idrar tahlili yapacaz takip edecez dedi maşalla iştahı da çok açık kilo alımı normale döndü çok huysuz sadece sürekli mız mız mız :)

ne yyaptınızda iştahı açıldı. benim kızımdan idrarda alamıyoruz bir türlü ya. tahlilde yaptıramadık. öyle aç aç gün geçiriyoruz

emziğe alışması güzel keşke bizimki de alışsa sinirleniyor atıveriyor ağzından biraz pekmeze değdiriyorum tadı bitince yine atıyor ben de vazgeçtim gibi ama susturucu bir araç iyi olurdu teşekkür ederim canım

mesa asya mızmız diye mi tahlil yapıyor yoksa başka bir sebebi mi var kusura bakma daha önce yazdıysan da geçmişi okuyamıyorum bebiş durmadığı için

cnm 1 aylıkken kusmaya başladı çok kusuyordu sonra emmemeye başladı dr gittik idrar tahlili istedi yaptıramadık bi türlü poşet hep cıkıyodu ayağıkları hiç durmuyo sonra kusma azaldı galiba geciyo artık dedik bu sefer iştahsızlık başladı hiç bişey yemiyordu kilo da almıyordu tekrar dr gittik idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı iğne vuruldu iğneden sonra 20 gün hiç ağlamadı komşularım bile beni evde yok sanmış çok ağlıyordu çünkü tekrar iştahsızlık huysuzluk başladı yine dr gittik idrar temiz cıktı 1 ayda 110 gr alınca böbreğe bakalım dedi böbrekte enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandı 1 hafta iştahı açıldı baya cuma günü msung çelikdi böbreklerden idrar da kaçak çıkmadı sadece genişleme varmış zamanla geçecekmiş her ay idrar tahlili ve 2 3 ayda bi dolpler le takip edilecek çok üzüldğm yıprandım baktım sütüm azalıyo bebeğime kötülük yapmış oluyorum hemen toparlamaya çalıstım kendimi kızım insallah daha iyi olacak allah daha kötüsünü göstermesin

ne yyaptınızda iştahı açıldı. benim kızımdan idrarda alamıyoruz bir türlü ya. tahlilde yaptıramadık. öyle aç aç gün geçiriyoruz

cnm idrar poşetini az yukarı dopru yapıştır üsten başla tam vajina bitiminde bitsin bezini de ters bağla poşet yeri poposuna deysin sonra yine normal bez bağla tasma yaparsa ben bu yöntemle yapıyorum sağolsun canikim söylemişti hiç cıkmıyo beze hepsi posete yapıyo artık usta oldum çok yapıştırdım çünkü tavsiyem idrarın peşine düş ben geç kaldım hayatımın hatasını yaptım

mesacım geçmiş olsun ya nerden bilebilirdin ki bebişin ağlamasına üzüldüm ama sıkma cnaını o genişleme bir çok bebekte oluyormuş zamanla geçiyormuş bizde devardı dr zamanla geçer dedi Allah beterinden korusun hepimizin yavrusunu bize bağışlasın

amin inşallah annelik gerçekten çok zormuş

üç tane denedik. Beceremedim. Ben amastada tatildeyim. Burdaki doktoru beğenmedim. Mersinde medical park hastanesine gidiyorduk. Olmazsa rtık samsundakine gidip iyice baktırmak istiyorum. Kızım bu ay 80 gr aldı. Inşaallah rahatsızlık çıkmazda kilo problem değil. Bende korkuyorum. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

yaa evet dikkat edeceğim canım ya saol ek gıdaya dr tavsiyesiyle geçtim. normalde bir ay geç başlıyorum ama senin süt yetmediği için daha erken başladık diyor

Selam kızlar uzun zamandır yazamiyordum bugün girdim çok şükür.umarım bebisler ve anneleri iyidir.. Bizi soracak olursanız fena değiliz.. Bebeğimin kilosu bana az gibi geliyor çok da iştahsız bu ara nerdeyse memeyi de birakicak.. Sizin bebisler nasıl. Benim kının boyu 65 cm kilosu 6300 gr. Acayip hareketli..kolu bacağı hic durmuyor.Dr. Ek gıdaya başlattı. Ancak esas şimdi başladı problem..yedi yemedi derdi...sizce ne yedirsen kilo alır

mrb cnmmm..
bizde ek gıdaya 3.5 aylık başladık. ben şuan meyve suyu, yoğurt, sebze çorbası,muhallebi, kaşık mamalarında veriyorum. bunları verdiğim ay 900 gr aldı.

canım ben de bugün gittim doktora.. bence kilo almasını çok sorun yapma ve zorla verme yediği kadar bi de meyvelere tek tek başlanacak biliyorsun değil mi önce 1 çaykaşaığı sonra giderek artacak mevsim meyvelerini vermeye özen göster sevmediyse bırak bi kaçgün sonra tekrar başla 10 kere deneyip sevmezse zorlama mutlaka açken ver ben akşam tahıllı mama veriyorum kilosu bence gayet iyi sebze de aynı şekilde patlıcan ve bakla hariç hepsini ver ama yine tek tek başla ve sonra hepsini karıştır bir kaşık zetyin yağıyla çeşitliliğe özen göster.. doktor bana bunları söyledi canım berlki faydası olur

arkadaşalar alakasız ama ben bu çizelge olayını çözemıyorum herseyı ayarlıyorum ama en son nasıl kaydedılıyo yapamıyorum altta bır suru lınk cıkıyo ama ne yapmam gerektıgını bılemedım yardımcı olurmusunuz.

Bebek takip çizelgesini nasıl yaparız..
www.kadinlarkulubu.com/.../352515-bebek-takip-cizelgesini-nasil... - ÖnbellekBenzer
6 Mar 2010 – bazı üyelerimizin yoğun sorusu üzerine böyle bir konu açmayı uygun gördüm... bebeğinizin takip çizelgesi için 2 adet site bulunmaktadır.

Bebek takip çizelgesini nasıl yaparız..
bu yazıyı google'le yaz. seni yönlendiriyor

ben de aynen canım uyudukça emziriorum 2 3 saatte emmiş oluo..ama bazen 10 dk bazen 20 bazen yarım saat ii uyuyosa..
valla dediğim gibi önsüt gelirken cok cok tazikli gidio yağlı kısım geldiinde herlade süt bitti ses gelmio diorum ama bi bakıorum ağzından süt fışkırıo..bide benim kızım çok çabuk sıkılıo her şeyden mız mız biraz aç mı ağlıo mız mız mı anlayamıorum
bugün yine kontrole gittik doktor iii her ay idrar tahlili yapacaz takip edecez dedi maşalla iştahı da çok açık kilo alımı normale döndü çok huysuz sadece sürekli mız mız mız :)
aman canım sağlığı düzelmiş olsun da mızmızlık önemli deil..benim ki de çok huysuz
ayağımda sallıorum valla..önceden emerek uyurdu şimdi emmesi için uyuması gerektiinden ayağımda sallıom ağzına emzik..ben de bi ninni tutturuom..:)
mrb cnmmm..
bizde ek gıdaya 3.5 aylık başladık. ben şuan meyve suyu, yoğurt, sebze çorbası,muhallebi, kaşık mamalarında veriyorum. bunları verdiğim ay 900 gr aldı.

canım yoğurdu neyle çalıosun??tarif verri misin**

kızlar bide kızım çook elini emio.emzik veriom emziği çekio elini ağzına sokuo..sizde de var mı bu durum??

benım kızım emzık emmıyor.ama elını şapur şupur emıyordrumuz bebklerın ellerını agzına sokar kendılerıne guvenı gelır boylece demıştı

emmeyen var mı acaba canım hepimizin ki aynı durumda eller ağızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…