2011 Nisan Anneleri

Kızlar korunmuyor musunuz da hamile kalmaktan korkuyorsunuz? Valla iyi cesaret var derim eğer korunmuyorsanız... Süt korur, ya da adet olmadım derseniz şunu unutmayın, emzirirken adet olunduğunu da hesaba katarsak önce yumurtlama olur sonra adet; yani adet olmadan döllenme olursa daha emzirirken hamile kalabilirsiniz.. Aman dikkatttt

sağol canım gözü hemen hemen doğduğundan beri böyle göz doktoruda baktı masaj yapıyorum sürekli siliyorumda çayla pansuman antibiyotikli damla birbuçuk yaşına kadar yüzde doksan geçermiş inşaallah okadar sürmezde geçer,mr bebeğim aç kaldığı için şekeri otuza düşmüştü ve havale geçirdi üç gün küvezde yattı herhangi bir hasar bıraktımı diye bakılacak ama yğunbakımdaki doktoru yeni gördü oo çok güzel bakmışsın annesi gözün korktu tabi dedi:)) durumu çok iyi gözüküyor yüzde doksanbeş birşeyi yok ama mr çektirelim içimiz rahat etsin diyor bakalım düşünüyoruz hala

canım benim adetim çok yoğun geldiilk defa bebek bezi kullandım:)) çünkü sürekli üstüm battı ama ben sezaryene bğlıyorum benim lohusa kanamam çok olmamıştı ama herkes bir değil canım

korunmakmı biz hala ilişkiye girmedik birde gittim sağlık ocağından kondom aldım:) ücretsizya, benim adetim tam bir sene sonra oldu son adet tarihimde oldum:) çok şaşırdım

ben tutmuyorum canım riske atamam aslında deniycektim sütüm azalır diye korktum zaten tek başımayım her iş bana bakıyor inşaallah günler kısalınca ek gıdayada geçmiş olucaz o vakit tutarım

canım nazardan bence benim oğlumda buay az aldı herkes tombik diyordu((

Biz de kontrole gittik bugün, bizim bıcırık kilo almamış (son 5 günde), o yüzden reflüye bağladı doktor. Kusması için Gaviscon ve Motilium verdi , sanırım Gaviscon da kabızlık yapıyormuş. İştahsızlığı için net bir şey diyemedi, sıcaktan, büyüme atağından olabilir dedi, bebeğin keyfi de yerinde olduğuna göre kan tahlili yapmayalım bekleyelim dedi. Bu kadar küçük bebekte kanı nereden alacaklar yaaa, kıyamam ben kuzumaaaaa

ahh cnm benim oğlujm açken ağlamıyoki.saatlerce aç kalsa kucaktaysa geziyosa umuru olmuyo açlık.ondan hep tereddütteyim

aynen cnm benimkide öyle ağlamıyo hiç.ama benimki her daim bişiler kemiriyo.ondanda anlayamıyorum.

bugün yine kontrole gittik doktor iii her ay idrar tahlili yapacaz takip edecez dedi maşalla iştahı da çok açık kilo alımı normale döndü çok huysuz sadece sürekli mız mız mız :)
maşallah cnm.
inş bundan sonrada hiç bişi çıkmaz tahlillerde.

bizim uyku düzenimiz biraz karışık.yattığı saat pek belli olmuyo.mesela şuan uyuyo ama eminimki babamız gelince uyanır.genelde gece uykusuna 12 de felan geçiyoruz.önce emziriyorum peşindende 90 cc mama yapıyorum ama hepsini yemiyo.genelde 70 cc felan yiyo.saat 4-5-6 ya kadar uyanmıyo uyandığında emziriyorum sadece geri uyuyo 7-8-9dada gözünü açıp günaydın diyo :)
ben genelde yan yatırıyorum ama oğlum fır fır dönüyo.kendisi istediği gibi yatıyo pek müdahele edemiyorum.

cnm adet oluyosundur bencede.korunmuyomusun bu arada?
benim sezeryandan sonra pek kanamam olmadı ilk adetim yoğun oldun ama çok çokta değldi.sonrası hep lekelenme gibi geldi.

inşallah biran önce geçer cnm.geçmiş olsun tekrar.

korunmakmı biz hala ilişkiye girmedik birde gittim sağlık ocağından kondom aldım:) ücretsizya, benim adetim tam bir sene sonra oldu son adet tarihimde oldum:) çok şaşırdım
aynen cnm bende geçen sene en son 25 haziranda adet olmuştum bu senede 26 haziranda :)

cnm çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede herşey düzelir.

gecmış olsun cnm çok mu kusuyor kı bıcırıgın.bence sıcaktan çocuklar bışe yıyemıyor benım kızımda çok terlıyor

herkes regl oldu mu yaa bende daha ses yok üstelik 2 ay da erken doğum yaptım.ama benim sezeryan olmasına rağmen tam 40 gün kanamam oldu ondan mı acaba daha olmadım??

sanırım adet oldum:)hamile değilsem kanamam yoksa..ayy bu konuda kötü tecrübelerim var psikopata bağladım..bi kere bebişimden önce bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum..hala aklımda..bu hamileleiğim de zor geçti..ya hamileysem farketmessem düşük olursa kanamaysa vs vs...korunmaz olurmuyuz hiç..eşim korunuyo ama sonuçta böle korunup kazara hamile kalan çook..allahım şimdilik isteyenlere versin..tabi ki de çok çocuk isteyen bi insanım allah nasip ederse 2 ya da 3..ama şu an kızımın tadını çıkarmak istiyorum onu büyütmek yaşamak istiyorum her anını..o da biraz tek olmanın tadını çıkarsın istiyorum ama tabi kısmetten öte yol yok en hayırlısını allahım bilir.demek mart annelerinde hamile varmış..hayırlısı olsun..inşallah adet kanamsıdır ilk gün beim hep az gelirdi..gene az ama baya kanama..bu arada lohusa kanamam zaten 50 gün sürdü..

kızlar bu arada ben de gaita ve idrar tahlili verdm allaha şükür temiz çıktı..yani dr gösteremedim de sonuçlar temiz gözüküo..sanıyorum emmek istemeyişi ve kakannın sıvı oluşu sıcaklardan..kaysı kavun falan benim yediklerimden de olabilir...bide kıızm çok şükür haftada 200 e yakın alıo..demekki 3 saatte bi de emse ona yetio..kusması da sanırım doyduğundan..artık bu konuda uzman oldum kk dan dolayı..:)dr a gidiyorum benim bildiklerimi söylüyo:)bi ara kadın doğum uzmanıydım şimdi çocuk doktoru oldum:82:

cnm çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede herşey düzelir.

Sağol canım..

gecmış olsun cnm çok mu kusuyor kı bıcırıgın.bence sıcaktan çocuklar bışe yıyemıyor benım kızımda çok terlıyor

Teşekkürler.. Az emiyor ve dolayısıyla az kusuyor..

herkes regl oldu mu yaa bende daha ses yok üstelik 2 ay da erken doğum yaptım.ama benim sezeryan olmasına rağmen tam 40 gün kanamam oldu ondan mı acaba daha olmadım??

Ben de olmadım daha..Olacak gibi de hissetmiyorum. Bu sıcaklar da olmasın zaten, hiç gerek yok. Böyle bile kokuyoruz her gün bi de regl olursak ıyy hiç çekilmez..

bende de ses yok eşim de test yap diyor duruyor.

aynı benımde duşugum oldu.bende 2.istıyorum ama şimdı değil senn gıbı duşunuyorum

Selam kızlar...:80:Nasılsınız...

Bende oğlumda çoook iyiyiz...Sadece birkaç gün oldu huyumuz değişti...Durmadan mızmızlanıyoruz...Hele uyku denen bişey kalmadı...Sırt üstü yatmıyor...Yan dönüyor hooop yüzükuyu ve başını kaldırıp şom şom bakınıyor...Sinirlerim tepeme toplanıyor...Sanki o uyuyan çocuk değil...Sonra beni görüncede utanırmış gibi gülüyor sıpa...Hooop dön başa...Önceden yüzüstü uyumaya bayılıyordu şimdi uyanıyor...

Sizin bebişleriniz ne durumda kızlar...

Birkaç arkadaş kilo verdiğini yazmış veya da az kilo aldığını...Üzülmeyin kızlar...Benim oğlumda sağlık ocağındaki kontrolüne göre bu ay 300 gr almış...Moralim bozuldu ama ebe gayet iyi dedi...Bu sıcak havalarda kilo verenler bile var dedi ama biz alışmışız almalarına insan üzülüyor...Bakalım dr. amcamız ne diyecek...Benim için asıl önemli olan o...

Evet arkadaşımızın biri hamile...İstek dışı bir hamilelik değil ama...İsteyerek korunmadı ve kızına bir kardeş geliyor...1 aylık 4 günlük filan demiş sanırım dr...Allah yardımcısı olsun...

arkadaşlar bununla ilgili paylaşımlar okudum ama tekrar sorayım oğlumun sol gözu sürekli çapak yapıyor ve akıyor.doktora goturucem ama göz dr mı yoksa çocuk dr mı götürmeyelım 4aylık olacak geçmedi hala.

canım benim demlenmiş çayla kompleks yaptın mı ? çocuk doktoru derim ben benim oğlanda da olmuştu ben çay ve anne sütünü sürmüştü geçmişti ama 3 gün falan sürmüşrü

kızlar benimde oğlum 12 nisanda doğdu. ve çok kusuyordu taki doktorum bu ayda bebekler enfazla 10dk emer fazla emzirisen kusar diyene kadar. bebekler bu ayda bir göğüsteki sütün %90ını ilk 4 dakikada emermiş geri kalanını çoçuğuna göre 1-5 dk arasında değişirmiş bitirmesi. artık bu ayda çok hareketlendi tospalar :) benimkide sırtüstü yatırıyorum hemen yüzüstü dönüyor :) kilo alımı ile ilgilide 3. aydan sonra ayda 500 gr. alması normalmiş daha önceki aylara göre daha yavaş kilo almaya başlarmış. adet olayıda 1 ağustosta bende ilk adetimi oldum darısı olmayanların başına :)

Son düzenleme:

Benim arkadaşımın bebeği doğduğundan beri çapaklanıyor, göz doktoruna da götürdüler çocuk doktoruna da.. Damla vermişler, anne sütü ile sil demişler ne yapsa fayda etmedi. Tek çözümü göz pınarına masaj yapmak demiş en son doktor. Damla kullanıp masaj yapıyormuş günde 50 kez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…