- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.401
arkadaşlar oğlum 3,5aylık iki saatte bir 90cc mama yıyor bazen öğlen vakıtlerınde 120cc verıyorum az geldıgı için. bunu 3saate cıkarmak ıstıyorum ama 2 saatte hemen acıkıyor 90da versem 120de versem.ve sızce yeterlımı bu sekılde.bılemedım bır turlu.
maşaallah oğluna. bence yiyebildiği kadar yesin:) bede yememesinden muzdaribim. beni emmiyor. sütümde yok denecek kadr azaldı. mamayıda 3-4 saatte bir 40-50cc içyor. bu ayda 80 gr almış. bırak yesin. yememesi dahada zor bir iş. seni emmiyor mu?
canım hiç anne sütü almadığı için acıkması normal.içtiği miktar da çok değil bence.saati de senin ayarlaman zor sonuçta acıkınca mecbur vereceksin.iyice acıkıncaya kadar bekle bence daha da süreyi uzatma şansın yok.kaç kılo bebişin?
selam herkese bebişi hasta olanlara geçmiş olsun geçmişi okuyamadım vaktim olunca okurum artık eşim rahatsız vepek yorum azamıyorum vaktim olmuyor depresyon belirtisi var eşimde ben kafayı yiycem derken eşimin ruh sağlığı bozuldu hamileliğim doğumum tatsız anılarla dolu ve lohusalığım şimdide bu çıktı bu sene bizim içinçok zorlu belli oldu neyse....
benim bebişim bu ay 500 gr almış ve 1 cm uzamış moralim bozuldu iyice haftaiçi doktoruna götürücem mr çektirmekde kararsızız, bebeğimin hala sol gözü akıyor emme süresi bu ay azalmıştı saat başı beş dk emiyor yetmiyor galiba
arkadaşlar oğlum 3,5aylık iki saatte bir 90cc mama yıyor bazen öğlen vakıtlerınde 120cc verıyorum az geldıgı için. bunu 3saate cıkarmak ıstıyorum ama 2 saatte hemen acıkıyor 90da versem 120de versem.ve sızce yeterlımı bu sekılde.bılemedım bır turlu.
valla ben de erken doğum yaptığım için doğum yapalı 5 ay bitti ama hala ses yok ara ara karnım ağrıyo tamam oluyorum diyorum ama yok beklemedeyim ben de
ben de olmadım henüz cnm sabırsızlıkla bekliyorum ama tık yok
aynen benimde öyle valla karnım ağrıyo bişeyler oluyo içerde tamam bugün kesin olucam oluyorum oldum diyorum bi bakıyorum yine hüsran((
emmeyi bırakalı 2 hafta oldu sütüm gittikçe azaldı ve zamanla biberonada alışınca temelli bıraktı.suanda süt yok denecek kadar az onuda emmıyor zor gelıyor.bıberona alıstııgndan.ne yapayım nasıl doyacaksa öyle olsun tamamen mamaya gectım artık.inşallah senınkınınde iştahı açılır canım.
kızlar bende mama vermelımıyım bebegım zayıf benım ama doktor mama ver dememdı henuz.sız kendınızmı vermeye karar verdınız mamayı.hem emzırıp hem mamamı verıyosunuz benı aydınlatın ne olur.herkese hayırlı ramazanlar kızlar
kızlar bende mama vermelımıyım bebegım zayıf benım ama doktor mama ver dememdı henuz.sız kendınızmı vermeye karar verdınız mamayı.hem emzırıp hem mamamı verıyosunuz benı aydınlatın ne olur.herkese hayırlı ramazanlar kızlar
bu 3 aydan sonra bebekler emmeyı yavaş yavaşbırakmaya başladı çogumuzda aynı sorun anca uyku sersemı olursa emıyor bu ara bırde gecelerı
ay cnm bnmki uyku sersemi emiyordu
1 haftadır onuda bıraktıı maalesef.
sıckalrdan mı acaba dıyorum ben ıştahsız benım kızım kızımda azalttı ıyıce bu ay fazla kılo aldıgını sanmıyorum çok terlıyor bırde