2011 Nisan Anneleri

canlarım ben kaçıyorum..yarın inşallah burda görüşürüz..kendinize minik bebişlerinize çok iyi bakın..hepinizi öpüyorum..

ya aslında ben bu çizelgeyi nasıl buldum bilyomusun..güçlü diye bi bayanın topiği var..tutun anneciğine diye bi topik..güçlü orda bu çizelgenin linkini vermiş onu tıklayıp buldum ve baya uğraşıp yaptım..17. sayfalardamıydı o sayfalara dikkatlice bak..yada forumdan bulursun sanırım..

merhaba nisan anneleriiiii,elhamdülillah cuma günü anne adayı olduğumu öğrendim.tabi testle.maalesef cumadan beri de çatlamaktayım bide 30 ağustos tatili çıktı başıma bi türlü gidemedim hastaneye.
salı günü gideceğim inşaallah çok heyecanlıyım.öğrenince artık bende yazırım beklenen tarihleri...selametle kalın...

ooo gece gece epey misafirlermiz gelmiş hangi topikte yazıyorlardı bilmiyorum ama buraya yönlendirilmişler özelden msj atanların bilgilerini ekliyorum.. hepinizde hoşgeldiniz bizim topiğimiz maşşallah çok bereketli iice kalabalıklaştık inş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız...

bu arada sabah sabah gülsüme tefriciyenin bana düşen kısmını okudum diye mesaj atacaktım.yeni gelen arkadaşalrı gördüm.pekiii herkese ilk günaydın benden o zaman..........

merhaba arkadaslar....uzun zamandır takip edıyordum sımdı hamıle oldugumu ogrenınce kayıt oldum bende aranıza yenı katıldım yanı.... benıde lısteye eklersenız sevınırım... sat 16 temmuz 22 nısan 52 kg 1,60 boy

Günaydııınnn opuyorumnanaktan

Gece ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş akannehir
Hoşgelmişler a.s. topiğimiz baya kalabalık olucak :nazar:

Günaydın bende nisan annesi olucam inşaallah son adet tarihim 20 temmuz doğum 26 nisan inşaallah.
57,5 kiloyla hamile kaldım maalesef diyet yaparken kaldım hedefim 52-53 dü neyse yaşım 27 boyum 1.60

Son düzenleme:
Günaydınnnnn herkeseeeopuyorumnanaktanYeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerra.s.Ohhh ne güzel kalabalılaşıyoruz paylaşımlarımız artıyor oleyyyyy:lepi:

ya arkadaslar tıcker yapmaya calısıyorum ama "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." dıye bır uyarı verıyor olomuyor yahu..... tıckerfactory den yapıorum

ya arkadaslar tıcker yapmaya calısıyorum ama "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." dıye bır uyarı verıyor olomuyor yahu

tatlım o alana yapıştırmaya çalıştığın kodu gönder bi o kodun tamamı girilmeyecek yardımcı oluym sana

merhaba arkadaslar kusura bakmayın eşim evde olduğu için internete giremiyorum ama ikindiye kadar 100 tane tefriciye yi okuyacagım.. bilgilendirmek istedim. daha sonra görüşmek üzere....

X