2011 Nisan Anneleri

Ya valla....ben keçi boynuzu iyiyorum ama.....neden bilmiyorum iyi gelirmi...bizim komşu çocuğuna hamişken yemişti haha.....şimdi diyoki anne daha benzin bitmedi..bi orda bi burda

valla burası baya kalabalıkmış..baya da nisan anneleri varmış ne güzel.zemuszemus.nüfus patlaması gibi bişey olacak galiba..sırnaşık şey
neyse esma en sonunda yakaladık ya..en azından doğurmadan..artık burda paylaşırız herşeyi..

ewt burası çok güzel ve çok kalabalık :) ayyy şimdi biz nisan annelerimiyizzz inşallah yaaa çok güzel wala Allahım hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eder inş .

Sanırım resim seçiyo :) bulmaya çalışıcam..... Ben hastanemi belirledim....ama daha gitmicem..5+4 günlük bi 6. Hft geçsin gidicem....ben yatıyorum valla çok zevkli...ve anladım ki ev kocama kalsa haha yandık..geçici süre az naz yapim yoksa hiç yaptırmıyo...öle bugün biraz gezdim hemen belim ağrıdı ya anca geçti..bide afedersiniz düşük yaptım ya 1 tane lavoboya gitmeye korkuyodum ama çok şükür iyi gibiyim...

polyanna aynen bende çok uyuyorum..Çalışan anneleri gerçekten takdir ediyorum..Ben kendimi erken kalkmış düşünemiyorum..O kadar derin uyuyorum ki anlatamam..Birde kokulardan çok tiksiniyorum...Çok sinir bozucu...

ya gülfuren canım sana msj atamıyorum gitmiyor bilmem kaç sn bekleyin diyor benim içim rahat değil yaa bnde doktora tekrardan sorayım diyorum inşallah sorun çıkmaz peki neden doktor bana merak edilecek bişey yok diyor acaba offff haftaya gidicem bakalım sorayım tekrar

ben şu hamilemiyim bilmiyorum walla :)) hiç belirti yok bende ne bulantı ne halsizlik aynıyım polaynna bende haftaya çarşamba başlıyorum ama ben müdürden izin lamyı düşünüyorum düşük tehlike var dedi doktor korkuyorm yaa okula gidip gelirken yollarda bişey olur die

ben bir de arkadaşlar köye gidiyorum..okulum orda..arabamla tek başıma..yazın iyi de kışın acayip zor..bolunun kışı malum serttir..sabahları bir sis çöker yerler buz..toz bulutu içinde sanki.. rabbimin yardımıyla giderim..bu yıl çok yavaş gidicem ama..

Sanırım resim seçiyo :) bulmaya çalışıcam..... Ben hastanemi belirledim....ama daha gitmicem..5+4 günlük bi 6. Hft geçsin gidicem....ben yatıyorum valla çok zevkli...ve anladım ki ev kocama kalsa haha yandık..geçici süre az naz yapim yoksa hiç yaptırmıyo...öle bugün biraz gezdim hemen belim ağrıdı ya anca geçti..bide afedersiniz düşük yaptım ya 1 tane lavoboya gitmeye korkuyodum ama çok şükür iyi gibiyim...

Allah bir daha yaşatmasın...Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Dikkat et günler geçiyor canım..Önemli olan sizsiniz...

ben şu hamilemiyim bilmiyorum walla :)) hiç belirti yok bende ne bulantı ne halsizlik aynıyım polaynna bende haftaya çarşamba başlıyorum ama ben müdürden izin lamyı düşünüyorum düşük tehlike var dedi doktor korkuyorm yaa okula gidip gelirken yollarda bişey olur die

canım bence de iyi olur..çocuğun daha önemli..sonuçta da seminer dönemi zaten..oturup oturup geliyoruz..

ya gülfuren canım sana msj atamıyorum gitmiyor bilmem kaç sn bekleyin diyor benim içim rahat değil yaa bnde doktora tekrardan sorayım diyorum inşallah sorun çıkmaz peki neden doktor bana merak edilecek bişey yok diyor acaba offff haftaya gidicem bakalım sorayım tekrar

Bence sen haftayı beklemeden endrokoloji uzmanına git lütfen..Hastanelerde var..Çok zor bir şey değil...Olmazsa direk sonucunla git...

aman allah korusun..sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini..

ben bir de arkadaşlar köye gidiyorum..okulum orda..arabamla tek başıma..yazın iyi de kışın acayip zor..bolunun kışı malum serttir..sabahları bir sis çöker yerler buz..toz bulutu içinde sanki.. rabbimin yardımıyla giderim..bu yıl çok yavaş gidicem ama..

Aman ALLAHA emanet ol..Rabbim sana kuvvet versin...Güzel haberlerini alacağız inşallah...

X