2011 Nisan Anneleri

ben bir de arkadaşlar köye gidiyorum..okulum orda..arabamla tek başıma..yazın iyi de kışın acayip zor..bolunun kışı malum serttir..sabahları bir sis çöker yerler buz..toz bulutu içinde sanki.. rabbimin yardımıyla giderim..bu yıl çok yavaş gidicem ama..

aman dikkat et Allah yardımcın olur inş. olmazsa servisle falan git arabayla zor olur Allah yardımcın olsun

Sanırım resim seçiyo :) bulmaya çalışıcam..... Ben hastanemi belirledim....ama daha gitmicem..5+4 günlük bi 6. Hft geçsin gidicem....ben yatıyorum valla çok zevkli...ve anladım ki ev kocama kalsa haha yandık..geçici süre az naz yapim yoksa hiç yaptırmıyo...öle bugün biraz gezdim hemen belim ağrıdı ya anca geçti..bide afedersiniz düşük yaptım ya 1 tane lavoboya gitmeye korkuyodum ama çok şükür iyi gibiyim...

Allahım bir daha yaşatmasın canım kendine dikkat et

kızlar kanal 7 de ömer döngeloğlu diye bi hoca var onu dinleyen var mı?ya süper bi hoca..çok güzel şeyler anlatıyor..bilmediğimiz ne çok şey varmış..ağlaya ağlaya dinliyorum valla..hoca bile anlatırken ağlıyo..dün hz hasan ve hz hüseyini ve kerbela olayını anlattı..hele biyerde koptum kızlar ya..hz fatma kücükken hz hüseyini yaramazlık yaptı diye dövmüş..peygamberimiz gelmiş..hz hüseyin dede annem beni dövdü demiş..peygamberimiz doğru mu demiş kızına..hz fatma da evet ama çok yaramazlık yaptı dayanamadım kaba etlerine vurdum demiş..peygamberimiz başlamış ağlamaya..ya fatma bidaha hüseyine sakın vurma dövme onu zaten hüseyin büyüyünce onu döve döve öldürecekler kesecekler demiş..hz fatma yıkılmış..zaten 28 yaşında ölmüş..hangi annenin yüreği dayanır böyle şeye..

Bu çarşamba biz de kalp atışlarını duymaya gideceğiz..İnşallah bende hayırlı güzel haberlerle gelirim..Ben çıkıyorum ,kendinize dikkat edin...Hafta hafta hamilelik ile ilgili videolar var ,onları izledim,tavsiye ediyorum...

çok dokunaklı yaa eskiden çok zormuş yaşam cidden insan dikkatlice dinleyince ağlayası geliyo çok güzel şeyler anlatılıyor. ben nihat hatipoğlunu dinliyorum kızlar bende çıkyorum uyku geldi eşimi sahura kaldırcam :)))kendinize iyibakın iyi geceler Allaha emanet olun.

çok dokunaklı yaa eskiden çok zormuş yaşam cidden insan dikkatlice dinleyince ağlayası geliyo çok güzel şeyler anlatılıyor. ben nihat hatipoğlunu dinliyorum kızlar bende çıkyorum uyku geldi eşimi sahura kaldırcam :)))kendinize iyibakın iyi geceler Allaha emanet olun.

canım öptüm..tatlı uykular..

Of bi göremedim ben...profile yüklemişimde...bakim...HİHİH İDARE EDER....AYARLARIZ CNM :) SANA DAHA GÜZELİNİ HEMDE ÇAL PROFİL RESMİMİ SANA FEDA HİHİHHİ

X