- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.321
Günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın herkese.......
tamam yaptım....
hoşgeldin canım bendede aynı ya uyku hali sabah bayaaa bi geç kaldım benim kasık ağrılarım geçti ya normalmidir çok alışmıştım o sancılara garip geliyor şimdiooff bitti nihayet 2 saattir 6 sayfa anca okuyabildim...
maşallah kızlar,hiç bırakmaya gelmiyor sizi
yeni arkdaşlar gelmişler,hoşgelmişler...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
tefriciyeler de okunmaya başlanmış,
dün ben denizdeydim,oyuzden bugün başlayıp bitiricem inş.
ikindiye kadar,işyerinde biraz zor olacak ama bakalım...
bu arada ara ara baş dönmelerim oluyor,henüz mide bulantılarım yok hala
birde bugün sırtım ve belim çok ağrıyor,uyku hali var hep,sabah işe zor geliyorum
nasıl olcak bu,hep yatasım var kafamçokkarıştı
nasılsın tatlımmm
hoşgeldin canım bendede aynı ya uyku hali sabah bayaaa bi geç kaldım benim kasık ağrılarım geçti ya normalmidir çok alışmıştım o sancılara garip geliyor şimdi
İyiyim tatlım yataktan zor kalkıyorum sonra kahvaltı bi işkence gibi geliyor zorla yiyorum çok şükür daha bulantım falan yok ama böyle bir iştahsızlık neden oluyoo bende anlamıyorumkafamçokkarıştı
canım benimde kasık ağrılarım geçti..
ama ara ara ufak ufak yine vuruyor..eskisi gibi değil ama..
bence devam eder yine çünkür rahim büyümeye devam edecek..
canım benimde kasık ağrılarım geçti..
ama ara ara ufak ufak yine vuruyor..eskisi gibi değil ama..
bence devam eder yine çünkür rahim büyümeye devam edecek..
aynen tatlım ya bende bişey yiyemiyorum özellikle tatlı olan herşey midemi bulandırıyor şu ara
Ayyyy canım ben tatlıyı zaten çıkardım hayatımdan aklıma bile geldiğinde böyle bi isteksizlik oluyoo ki ben tatlı manyağı biriyim yani sütlü tatlılar, dondurma, çikolatanın envaii çeşitleri...