2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar *papatya*, denizcim, dreamer35, eflalim, landsarc nasılsınız bakalım?
denizcim zorla rahatsız etmeyecek şeyler yemeye çalış btanem halsiz kalma
Polyanna, esrayağmur gulfuren hoşgeldiniz

günaydın kızlar *papatya*, denizcim, dreamer35, eflalim, landsarc nasılsınız bakalım?

evdeyim canım genelde yatmaya çalışıyorum yarın kayınvalidem gelecek:bbo: bana bakmaya eşim 3 ay yatacaksın diyor beni fanusa kapatacak az kaldı
kayınvalidemde 2 ay kalacakmış onun dışında iyiyim sen nasılsın?

slm arkadaşlar bende 2.çocuğuma hamileyim 9+3 olduk muhtemel doğum tarihide 1 nisan

Merhaba kızlar....
sanırım bende nisan 2011 anne adayıyım
hala şapşal gibiyim 23 agustosta gebe oldugumu öğrendik tam 3,5 yıl bekledim olmaz diyordu drlar ama rabbime çok şükür
eğer bir aksilik olmazsa doktorum nisan sonu dogum olur dedi
şimdiden hepinizide tebrik ederim

yaşım 21 sat:21 doğum:27 nisan.. boyun 1.68 kilom: 66

Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Yaşım 34
sat:13.Temmuz
Doğum: 19. Nisan
Boy:1.67
Kilo 52

benide listeye eklerseniz sevinirm
Yaşım:25
sat:13 Temmuz
Doğum:19 Nisan
Boy:1,75
Kilo:63

merhaba nisan anneleriiiii,elhamdülillah cuma günü anne adayı olduğumu öğrendim.tabi testle.maalesef cumadan beri de çatlamaktayım bide 30 ağustos tatili çıktı başıma bi türlü gidemedim hastaneye.
salı günü gideceğim inşaallah çok heyecanlıyım.öğrenince artık bende yazırım beklenen tarihleri...selametle kalın...

merhaba arkadaslar....uzun zamandır takip edıyordum sımdı hamıle oldugumu ogrenınce kayıt oldum bende aranıza yenı katıldım yanı.... benıde lısteye eklersenız sevınırım... sat 16 temmuz 22 nısan 52 kg 1,60 boy

Günaydın bende nisan annesi olucam inşaallah son adet tarihim 20 temmuz doğum 26 nisan inşaallah.
57,5 kiloyla hamile kaldım maalesef diyet yaparken kaldım hedefim 52-53 dü neyse yaşım 27 boyum 1.60
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlara.s.
inş. sağlıcakla gelir bebişleriniz

arkadaslar bıse sorcam ama....2 gun once acık kırmızı pembe gıbı leke geldı.. azıcık bole bı damla fılan...bı daha da olmadı...korkuorum bıse olmasından.....bu 3. hamılelıgım...ilki 5 haftalıkken dustu...2. si 9 haftalıkken mol gebelık oldugu ıcın kurtaj oldum...bunda sorun olmasını ıstemıyorum....cok korkuyorum...
lekelenmenin kısa sürmesi iyi
ama kendine dikkat et yatıp dinlenmeye çalış...
aslında böyle lekeler normal ama keçmişte kayıplar olunca ciddiye alıp dikkat etmek lazım...
yarın dr git ihmal etme...
birde düşükler neden oluyor diye genetik arştırma yapılmışmıydı?

Arkadaşlar merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim.boy 1.60 kilo 52 sat 12 temmuz doğum 19 nisan

Nisacım bu arada evet bende eskişehirliyim ama istanbulda yaşıyorum buraya evlenip geldim canım.2,5 yıl oldu.Canlarım diğer topikte sorduğunuz soruya cevap vereyim.7haftalık dedi doktor ultrosonla baktı üstten ve kalp atışlarını gördük miniğimin:)

yeni gelen arkadaşlar !!!

listemiz ilk sayfamızda listeye eklenmek için bana özelden msj atarsanız sizleri eklemem daha kolay olur sayfalardan bilgilerinizi veriyorsunuz ama burdan sizleri takip etmem zor oluyor...

Arkadaşlar merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim.boy 1.60 kilo 52 sat 12 temmuz doğum 19 nisan

Nisacım bu arada evet bende eskişehirliyim ama istanbulda yaşıyorum buraya evlenip geldim canım.2,5 yıl oldu.Canlarım diğer topikte sorduğunuz soruya cevap vereyim.7haftalık dedi doktor ultrosonla baktı üstten ve kalp atışlarını gördük miniğimin:)
hoşgeldin özlema.s.
maşallah bebişine...

Aminnnn :Saruboceq:

Listeniz varmı ben göremedim ama
ya aslında benim dogum 2 mayıs çıkıyor internette ama dr nisanın son haftası dedi CADIARZU
liste ilk sayfada canım...

evet nisan sonuda olabilir...tahmini doğum tarihi ayın sonu ve başı olanalrın net bir tarihi olmuoyr...
ama hayırlısı olsun sen nereye yazmak istersen oraya yaz canım...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Selam kızlar...Nasılsınız... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben şimdilik çıkıyorum...Dua daha başlamadım...2 gün oldu iyi değildim vallah cüz bile kaldı...İlk duama başlayıp bitireyim sonra girerim birara haber veririm ve cüz devam ederim...

herhalde tatlım bende bi sorunmu var acaba dedim cidden alışmıştım o sancılara ya çarşamba dr gidicem 5+3 olucaz ö gün kalp atışlarını duyamam daha değilmi

duyamayabilirsin tatlım..ama belli olmuyor
usg cihazına da bağlı,şans belkide duyarsın
ben 6+1 de duymuştum,ama daha erkende olabilir belki opuyorumnanaktan

iyiyiz çok şükür cnm,siz nasılsınız?
bugün belimde ve sırtımda kalktığımdan beri ağrı var
bide hiç bitmeyen uyku halim,onun dışında bomba gibiyiz:CüvCüv:

herhalde tatlım bende bi sorunmu var acaba dedim cidden alışmıştım o sancılara ya çarşamba dr gidicem 5+3 olucaz ö gün kalp atışlarını duyamam daha değilmi

canım ben 5+4te kalp atışlarını gördüm inşallah sende görür ve duyarsın ama dokora ve ultrasonun kalitesine göre değişiyor ben önce 5+2 de gittim sadece keseyi gördü bebeği göremedi 5+4 te başka bi doktor kalp atışlarınıda gördü.

bende de 6+1 de duyuldu kalp atışları 5 haftalıkken sadece kese göründü ama bebiş yoktu. çok korkmuştum. şükürler olsun kalbi de atmaya başladı kçük meleğimin.

slm anne adayları nasılsınız hızınıza yetişilmiyo maşalah anca okudum geçmişi benim adetim devam ediyo bugün 3.cü gün perşembe günü test yaptırıcam tekrar ne durumda olduğunu çok merak ediyorum perşembe gününü iple çekiyorum

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100
simten81 ............................200 okundu...... allah kabul etsin.
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100
angel74 ...............................44
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200
KATARA_ANG ....................100
denizcim..............................400 okundu....Allah kabul etsin
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 okundu allah kabul etsin
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100
hanzaadem .........................200
mavi0..................................100 okundu allah kabul etsin
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100
esrayagmur.........................100
esmakoker8585....................100
+______________________________
4394
--------------------------
Ben de okudum truffcum Allah kabul etsin inş

merhaba kızlar. benide listeye eklermisiniz? 1,60 boy 56 kilo sat 5 temmuz tahmini doğum 11 nisan
hoşgeldin serracana.s.
inş sağlıcakla gelir bebişin...

slm anne adayları nasılsınız hızınıza yetişilmiyo maşalah anca okudum geçmişi benim adetim devam ediyo bugün 3.cü gün perşembe günü test yaptırıcam tekrar ne durumda olduğunu çok merak ediyorum perşembe gününü iple çekiyorum
canım neden perşembeyi bekliyorsun...
daha önce yaptırabilirdin...
kanaman aynı adet gibimi?

canım neden perşembeyi bekliyorsun...
daha önce yaptırabilirdin...
kanaman aynı adet gibimi?[/QUOTE]

evet cnm aynı adet gibi 2 gün yoğun 3.cü gün az 4 .cü gün iyice azalıyo bugün 3.cü günü şimdi yapsam çıbık tesitinde çıkarmı?

evet cnm aynı adet gibi 2 gün yoğun 3.cü gün az 4 .cü gün iyice azalıyo bugün 3.cü günü şimdi yapsam çıbık tesitinde çıkarmı?[/QUOTE]

önceden çubuk teste çıkmışmıydıki..
birde kan değerin düşük olduğu için çıkmayabilir....
canım seni üzmek istemiyorum ama kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin...
ne olduğunu öğrenmek için bbence perşembeyi bekleme...

evet cnm aynı adet gibi 2 gün yoğun 3.cü gün az 4 .cü gün iyice azalıyo bugün 3.cü günü şimdi yapsam çıbık tesitinde çıkarmı?

önceden çubuk teste çıkmışmıydıki..
birde kan değerin düşük olduğu için çıkmayabilir....
canım seni üzmek istemiyorum ama kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin...
ne olduğunu öğrenmek için bbence perşembeyi bekleme...[/QUOTE]

benim adetim pek geçikmez geçse bile en fazla 4 gün gecikir gecikme olunca test yaptım ilk çizgi koyu 2.ci çizgi silik çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım bu sefer tek çizgi çıktı sonuçlar ayrı ayrı çıkınca emin olamadım kan testi yaptırdık gebelik değeri düşük çıktı sonrada adet oldum şuan bende tereddütlüyüm adetliyken hamiş olsan bile negatif çıkar diye okudum biyerde ondan perşembeyi beklicektim

X