2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm hayırlı aksamlar uzun suredır yazamadım bende -cok sukur bız ıyıyız sız neler yapıyorsunuz???

Bende tuvalet konusundan yana muzdarıbım :26: Ogretmeye basladım ama ılk etap cok heveslıyken sımdı ısıne gelırse soyluyor-
bezını evdeysem baglamıyorum 10 dakka da bır tuvalete goturmeye calısıyorum gıdınce yapıyor ama goturmessem bır bakıyorum oyuna dalmıs yapıvermıs pantolonuna :26: Yenı basladım daha-ne yapmam lazım bılmıyorum. Bebegımın dogumuna da 5 hafta kaldı ınsallah-o dogmadan ogrensın ıstıyorummm tecrubelılere bende seslenıyorummm :KK52::18:

merhaba
bende mayıs annesiyim 2 haftada çözdük çiş olayını
klozet aparatı aldım ayrıca odada her zaman hazır bir lazımlıkta var
benimki kız olduğundan duygusal
diyorumki gel çişleri-kakaları annesine yollayalım sonra el sallayalım birde sifonu ona çektiriyorum bu çok cazip geldi ona. Annesini özlemiş çişler diye yaklaşıyo olaya
birde yarış yapıyorum önce ben yapcam diye hemen koşuyor ama 2 hafta heryere işedi
kakaya zor alıştı yapınca söyledi donuna ama alıştı sonunda
bazen gene altına kaçırıyr ama olacak o kadar
bikezde azarladım hafifçe poposuna vurdum
yanlış olduğunu biliyorum ama kızdığımı yanlış yaptığımı anlamasını sağladım
tepki gösteren olabilir buna15 dk lazımlıkta oturtup yapmayıp ayağa kalkıp yapıyordu
kızmamla ne demek istediği anladı ve şükür alıştı
sabırlı olun 1-2 haftaya alışıyolar

selam canlarım.. buraya yazmayalı yine uzun zaman oldu... bende çiş eğitimine başladım ama kızım pek oralı değil bakalım nasıl halletcez ...

selam canlarım.. buraya yazmayalı yine uzun zaman oldu... bende çiş eğitimine başladım ama kızım pek oralı değil bakalım nasıl halletcez ...

bende ağustosta izne çıkınca halledicem tuvalet olayını inş...
duncan hamile misin???? hayırlı olsun inş... Allah tamamına erdirsin..

İyi akşamlar kızlarr,,,
Biz çiş kaka olayını hallettik.kakada çok zorlandık, 2 gün geçiyodu yapmıyodu en son kızınca yapıyodu ağlıyodu falan..neler yapmadım ödüller baybak yapmalar,, şimdide hiç o olayları yaşamamış gibi koşa koşa yapıyo:))) çişde hiç sorun yaşamadık.tiksindiğinden altına bile kaçırmıyo gecede bağlamıyoruz kalkmıyoruz tutuyo sabaha kadar..alıştıracaklara kolay gelsinnn
Gezgincim pes etme olmayacak zannediyosun ama oluyo 5 hafta az değil,,,
Duncaann hayırlı olsun güzelimm yaaa...ben yalnız baktığımdanmıdır nedi r azra zor çocuk olmamasına rağmen r 2, yi hayal bile edemiyorummm!!

İyi akşamlar kızlarr,,,
Biz çiş kaka olayını hallettik.kakada çok zorlandık, 2 gün geçiyodu yapmıyodu en son kızınca yapıyodu ağlıyodu falan..neler yapmadım ödüller baybak yapmalar,, şimdide hiç o olayları yaşamamış gibi koşa koşa yapıyo:))) çişde hiç sorun yaşamadık.tiksindiğinden altına bile kaçırmıyo gecede bağlamıyoruz kalkmıyoruz tutuyo sabaha kadar..alıştıracaklara kolay gelsinnn
Gezgincim pes etme olmayacak zannediyosun ama oluyo 5 hafta az değil,,,
Duncaann hayırlı olsun güzelimm yaaa...ben yalnız baktığımdanmıdır nedi r azra zor çocuk olmamasına rağmen r 2, yi hayal bile edemiyorummm!!

kıslarrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52: Özledim sizi... iki kişi var ikiside eski dost ne güsellll:KK70: Fdilek sağol canım ....

mrb. mayıs anneleri ve kuzuları nasılsınız?
ilk sayfalara bakıyorum da ne kadar heyecanla yazıyorduk değil mi?
hey gidi günler hey..
her yaşın farklı bir zorluğu ve güzelliği var
bügünlere geldik şükürler olsun...
tüm mayıs kuzularını öpüyorum..

Selam kızlar çook uzun zaman oldu yazmayalı buraya. özlemişim yazışmaları. bir canavarla uğraşıyorum ki sormayın darmadağınığım bir türlü istediğim şeyi istediğim zamanda yapamıyorum. o uyanık olduğu zaman sadece onunla oynamak zorundayım yemek yaparken bile oyun oynuyoruz. sürekli pişirdiği çorbaları çayları içiyorum:) gündüzler yetmezmiş gibi geceleri de burnumdan getiriyor. gecenin bi yarısı kalk gidelim diyor. ağlıyor bağırıyor. ben oğlum büyüdükçe rahatlarım derken o büyüdükçe daha da zorlaşıyor. babasına hiç gitmiyor. her işi benimle.

tuvalet eğitimine başladım ama sanki hiçbir ilerleme yok. ben bezini çıkardım babaannesi bağladı (oğluma o bakıyor)çocuk bir türlü alışamadı. kaç defa uyardık bağlama diye ben peşinde dolaşamıyorum çok yorucu dedi çıktı. bazen güzelce söylüyor götürüyorum. bazen söylüyor ve söylediği anda altına yapıyor. büyük tuvaleti hiç söylemiyor yaptıktan sonra söylüyor. evin her tarafı çiş oldu. misafir çağırmaya korkuyorum valla. tek sevindiğim taraf geceleri ve dışarı çıktığında çişini yapmıyor. ama evde sanırım onu da oyuna dönüştürüyor. bir de altına yapınca banyo yaptırıyorum ya benim oğlan tam banyo delisi. banyo yapmak için altına bilerek yapıyor gibime geliyor. gerçekten şaşırmış durumdayım. lazımlığa ya da klozete oturmuyor ayakta yapıyor çişini yada ben alaturka tuvalete tutuyorum. yaz bitene kadar alışırsa iyi diyorum. uzun yazdım kızlar çok doluyum bu konuda.

bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

iyi akşamlar kızlarr,,,
biz çiş kaka olayını hallettik.kakada çok zorlandık, 2 gün geçiyodu yapmıyodu en son kızınca yapıyodu ağlıyodu falan..neler yapmadım ödüller baybak yapmalar,, şimdide hiç o olayları yaşamamış gibi koşa koşa yapıyo:))) çişde hiç sorun yaşamadık.tiksindiğinden altına bile kaçırmıyo gecede bağlamıyoruz kalkmıyoruz tutuyo sabaha kadar..alıştıracaklara kolay gelsinnn
gezgincim pes etme olmayacak zannediyosun ama oluyo 5 hafta az değil,,,
duncaann hayırlı olsun güzelimm yaaa...ben yalnız baktığımdanmıdır nedi r azra zor çocuk olmamasına rağmen r 2, yi hayal bile edemiyorummm!!

ay ne güzel kurtulmuşsunuz valla,..
Ben bir canavarla uğraştığımdan 2. Yi aklımın ucundan geçiremiyorum.

selam kızlar çook uzun zaman oldu yazmayalı buraya. özlemişim yazışmaları. Bir canavarla uğraşıyorum ki sormayın darmadağınığım bir türlü istediğim şeyi istediğim zamanda yapamıyorum. O uyanık olduğu zaman sadece onunla oynamak zorundayım yemek yaparken bile oyun oynuyoruz. Sürekli pişirdiği çorbaları çayları içiyorum:) gündüzler yetmezmiş gibi geceleri de burnumdan getiriyor. Gecenin bi yarısı kalk gidelim diyor. Ağlıyor bağırıyor. Ben oğlum büyüdükçe rahatlarım derken o büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Babasına hiç gitmiyor. Her işi benimle.

Tuvalet eğitimine başladım ama sanki hiçbir ilerleme yok. Ben bezini çıkardım babaannesi bağladı (oğluma o bakıyor)çocuk bir türlü alışamadı. Kaç defa uyardık bağlama diye ben peşinde dolaşamıyorum çok yorucu dedi çıktı. Bazen güzelce söylüyor götürüyorum. Bazen söylüyor ve söylediği anda altına yapıyor. Büyük tuvaleti hiç söylemiyor yaptıktan sonra söylüyor. Evin her tarafı çiş oldu. Misafir çağırmaya korkuyorum valla. Tek sevindiğim taraf geceleri ve dışarı çıktığında çişini yapmıyor. Ama evde sanırım onu da oyuna dönüştürüyor. Bir de altına yapınca banyo yaptırıyorum ya benim oğlan tam banyo delisi. Banyo yapmak için altına bilerek yapıyor gibime geliyor. Gerçekten şaşırmış durumdayım. Lazımlığa ya da klozete oturmuyor ayakta yapıyor çişini yada ben alaturka tuvalete tutuyorum. Yaz bitene kadar alışırsa iyi diyorum. Uzun yazdım kızlar çok doluyum bu konuda.

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

aynısından bi tane de bende var,gün geçtikçe zorlaşıyor

Herkese merhabalar arkadaşlar bende uzun süre foruma giremeyenlerdenim iş yerimdeki yoğunluk eve gittiğimdede oğlumdan vakit bulamıyorum. Bizde henüz bezden kurtulamadık arkadaşında dediği gibi çalışanların çocukları biraz geç alışıyor galiba benimde annem evinde bakıyor ortalığa çişini yapacak diye hemen bezini bağlıyor hafta sonu 2 gün ben uğraşıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Sizin çocuklarınız nasıl arkadaşlar oğlum benden hiç ayrılmıyor evde babasıyla hiç vakit geçirmek istemiyor bende çok yoruluyorum.

merhaba hanımlar kızım mayıs 2011 doğumlu yaza doğru Allah nasip ederse ikinci çocuğa hamile kalmak istiyorum.
Araları 4 yaş filan olsun istiyorum
Sizler ikinci çocuğu yaptınız mı veya ne zaman düşünüyorsunuz.
İki çocuklu hayat nasıl
Ben hala bir tanesinde bile zorlanıyorum gözüm korkuyor açıkcası
Ve ilk hamileliğim zor geçti bu da zor geçer diye çok korkuyorum

Selam mayıs anneleri hepinize kolay gelsin çocuk bakmak zor iş gerçekten ki benim oğlum huysuz da değil ve ben iki ciye hamileyim nasipse o da mayısta doğacak inşşşşşş

Selam kızlar, akran olan çocuklarımız için sorularım var size!!
Neler yapıyorsunuz? Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Bebişiniz hangi oyuncaklarla oynamaktan hoşlanıyor?
Neler öğrendi vs vs :))))

merhabalar hepinize

benim gibi uzun zamandır girmiyorsunuz sizlerde...

iki çocuklu ve çalışan bir anne olarak her günüm koşturma içinde geçiyor ama burayı çok özlemişim küçük kızım nerdeyse 1,5 yaşında oldu ben büyüttüm kızlarımı darısı ikinci çocuk düşünen annelerimize
hepinizi sevgiyle öpüyoruz

X