2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mert'in hala dişi çıkmadı ben hiç bişey anlamadım bütün sıkıntılarını yaşadık ha çıktı ha çıkacak diyoruz gelen giden yok valla.Yaşına kadar çıkarmayacak herhalde hala diş çıkarmayan bebişler var mı.

kızlar mert'in hala dişi çıkmadı ben hiç bişey anlamadım bütün sıkıntılarını yaşadık ha çıktı ha çıkacak diyoruz gelen giden yok valla.Yaşına kadar çıkarmayacak herhalde hala diş çıkarmayan bebişler var mı.

Bizimde çıkmadı dişlerimiz damaklarında hiçbir belirtide yok fakat huysuzluk-uykusuzluk-yemek yememe hepsi var bende tedirgin oluyorum dişlerinin çıkmadığına acaba normalmi geç çıkması yoksa kalsiyum eksikliğinden felan çıkmıyor olabilirmi???

Bizimde çıkmadı dişlerimiz damaklarında hiçbir belirtide yok fakat huysuzluk-uykusuzluk-yemek yememe hepsi var bende tedirgin oluyorum dişlerinin çıkmadığına acaba normalmi geç çıkması yoksa kalsiyum eksikliğinden felan çıkmıyor olabilirmi???

bizimde 9 ayı geçtiğimizde çıkmıtı ilk diş şimdi sıra sıra geliyor,
doktorumuz bebekler yapısına göre 3-13 ay arası çıkarırlar dişlerini demişti..

Kızlar oğlum 10 aylık 6 aylıkken 2 diş çıktı hala tık yok dşler şiş bembeyaz ama yok gelmedi gecelerimiz berbat geçiyor doğru düzgün uyumuyor. Ben herşeyden veriyorum yumurta beyazı bal ve süt dışında.

Canım azrada enes gibi memeciydi biliyosun..Şimdi gündüzleri çok aramıyo..2-3 saat bekleyebiliyo..Canı isteyince peşime meme meme diye dolanıyo:))Ama geceleri çok yorucu oluyo:KK43:(Gece aynı enes gibi sabha kadardurur ağzında..Yan yatmaktan böbreklerim ağrıyo..Bu 2 aydır falan böyle..Gece uyandırıp emziren arkadaşsa çok özendimm ..Ben aylardır kesintisiz uyumuyorum..Geçen nette bi annenin bloğunu okudum..15 gün falan gece memesini kesmeye çalışmış..Sonrasında rahat uyumuş..Kadın diyoki kesintisiz uyumak benimde bebeğiminde hakkı..Ben 2-3 gündür gece pışpışlayıp uyutmaya çalışıyorum..Tabi çok başarılı olamıyorum...İnşallah enesteki geçici bir durumdurr...

fdilek bizimde sorunumuz gece emmek istemesi gece 10 kere kalkıyor bende gece emzirmiyorum sabah meme veriyorum artık

mrb arkadaşlar uzun süredir uğrayamadım topiğe oğlumla uğraşmaktan gelemiyorum sadece okuyup çıkıyorum. özay geceleri yanımızda yatmak istiyo yatağına koyuyorum kalkıp oturuyo yanıma yatınca sarılıp uyuyo gecenin yarısı yanımızda nasıl alıştırıcam ben bilmiyorum??
1 haftadır var bizde bişey önce yürüteçten düşüyodu yakaladım sonra kucağımda nasıl becerdiyse sıcak tavaya uzandı ve elini yaktı o geçmeden dün düşmüş annem su almaya mutfağa gidince koltuktan tutunup kalkmış kardeşimde ders çalışıyomuş masada kardeşime doğru yürüycem derken düşmüş dudağının üstü kanamış burnu ve yanağı morarmış masaya çarpmış:KK43:(

mrb arkadaşlar uzun süredir uğrayamadım topiğe oğlumla uğraşmaktan gelemiyorum sadece okuyup çıkıyorum. özay geceleri yanımızda yatmak istiyo yatağına koyuyorum kalkıp oturuyo yanıma yatınca sarılıp uyuyo gecenin yarısı yanımızda nasıl alıştırıcam ben bilmiyorum??
1 haftadır var bizde bişey önce yürüteçten düşüyodu yakaladım sonra kucağımda nasıl becerdiyse sıcak tavaya uzandı ve elini yaktı o geçmeden dün düşmüş annem su almaya mutfağa gidince koltuktan tutunup kalkmış kardeşimde ders çalışıyomuş masada kardeşime doğru yürüycem derken düşmüş dudağının üstü kanamış burnu ve yanağı morarmış masaya çarpmış:KK43:(

günaydın canım çok geçmiş olsun..çok zıpır oldular benim oğlumda aynısı sürekli gözün üstünde olacak,ee buda mümkün deilki küçücük bi an bulup yapıyorlar yapacaklarını,böyle böyle büyüyecekler,Allah beterinden korusun yavrularımızı...

cnm diş çıkmaması normalde diş belirtilerinin olup bir türlü çıkmamasından endişeleniyorum bende.14 ayına kadar çıkıyormuş dr.umuz normal demişti.

cnm çok geçmiş olsun kuzucuklar iyice hareketlendi tutabilene aşkolsun.Benim oğlumda geçenlerde mama sandalyesini üzerine devirdi aklım çıktı bişey oldu diye her akşam eve gittiğimde bir vukuatını dinliyorum annemden.:KK52:

Geçmiş olsun betus19 evet hareketli oldular artık çok dikkatli olmak gerekli Allah büyük kazalardan korusun bebeklerimizi. Düşe kalka büyüyecekler...

günaydınnn

bugün cumartesi ve ben yine işteyimmmmmm:KK43:

zonoxxxx sen buralara gelirmiydin cnm (biraz sitem edeyim :KK37:)

canım, artık giremiyorum ya. bir bakıp okuyup çıkıyorum. oğlum sıralıyordu, şimdi azar azar yürümeye başladı ve inanılmaz yoruyor. sen nasılsın oğluş nasıl:KK16:

canım, artık giremiyorum ya. bir bakıp okuyup çıkıyorum. oğlum sıralıyordu, şimdi azar azar yürümeye başladı ve inanılmaz yoruyor. sen nasılsın oğluş nasıl:KK16:

maşallah arda ya:nazar::nazar: bende iyiyim mertte tam gaz yaramazlığa devam.bir türlü görüşemedik ne zaman sizi çağırmaya niyetlensem o hafta kar yağıyor ya.en kısa zamanda haber vericem size

canım....çok geçmiş olsun...ucuz atlatmışsınız neyseki...

slmmmm....:KK8:

Uzun zaman oldu gırıp yazamadım,herkezi ozledim inanin!

Nasilsiniz? Bebisleriniz nasil ?

Biz 10.ayimizdayiz ama di cikarmadik henuz hic,belirti olarak da bu hafta basladi son 3 gundur fena haldeyiz,gece uykumuz gunduz duzenimiz yememiz icmemiz karisti,hic huzurlu degiliz... Insallah cikarda rahatlariz,artik ay olarakda bayagi gecti cunku... Hayirlisi...

Bende dogum sonrasi ilk regl mi oldum bu ay,benim gibi gec olanlar var mi ?

Biz 10.ayimizdayiz ama di cikarmadik henuz hic,belirti olarak da bu hafta basladi son 3 gundur fena haldeyiz,gece uykumuz gunduz duzenimiz yememiz icmemiz karisti,hic huzurlu degiliz... Insallah cikarda rahatlariz,artik ay olarakda bayagi gecti cunku... Hayirlisi...

Slm ben oldum ama hala çok düzensiz. iki kere üst üste oluyor sonra iki ay olmuyorum. Korkuyorum da bu ay yine olmadım. test yapmaya cesaret edemiyorum. Doktorum demişti emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin diye. ona güveniyorum bakalım.

Betüş19 çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizin yavrularını.

Slm ben oldum ama hala çok düzensiz. iki kere üst üste oluyor sonra iki ay olmuyorum. Korkuyorum da bu ay yine olmadım. test yapmaya cesaret edemiyorum. Doktorum demişti emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin diye. ona güveniyorum bakalım.

Betüş19 çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizin yavrularını.

Evet canim benimde duzensiz basladi,temizlendim 15 gun bitti yeniden oldum ama normal adet gibide degil,bende anlamadim... :26:

Evet canim benimde duzensiz basladi,temizlendim 15 gun bitti yeniden oldum ama normal adet gibide degil,bende anlamadim... :26:

Hoşgeldin gezgin bizmde dişimiz çıkmadı henüz ben doğumdan kırk gün sonra regl oldum hemen ilk bi kaç ay düzensiz geldi çok geldi şimdi düzene girdi ilk aylar normalmş böyle düzensiz olması.

günaydın canım çok geçmiş olsun..çok zıpır oldular benim oğlumda aynısı sürekli gözün üstünde olacak,ee buda mümkün deilki küçücük bi an bulup yapıyorlar yapacaklarını,böyle böyle büyüyecekler,Allah beterinden korusun yavrularımızı...

cnm diş çıkmaması normalde diş belirtilerinin olup bir türlü çıkmamasından endişeleniyorum bende.14 ayına kadar çıkıyormuş dr.umuz normal demişti.

cnm çok geçmiş olsun kuzucuklar iyice hareketlendi tutabilene aşkolsun.Benim oğlumda geçenlerde mama sandalyesini üzerine devirdi aklım çıktı bişey oldu diye her akşam eve gittiğimde bir vukuatını dinliyorum annemden.:KK52:

Geçmiş olsun betus19 evet hareketli oldular artık çok dikkatli olmak gerekli Allah büyük kazalardan korusun bebeklerimizi. Düşe kalka büyüyecekler...

canım....çok geçmiş olsun...ucuz atlatmışsınız neyseki...

teşekkürederim arkadaşlar allah yavrularımızı korusun

fdilek bizimde sorunumuz gece emmek istemesi gece 10 kere kalkıyor bende gece emzirmiyorum sabah meme veriyorum artık
Merhaba canım..Nasıl bıraktırdın gece emmesini..Ben 1 e düşürmek istiyorum ama beceremiyorum...Gece 2 emiyo kendi anında uykuya dalıyo ama ben zombi oluyorumm...
Benim kızımda gece 12 den sonra hep yanımızda..Bizede keyifli geliyo ..Havalar soğukken yatağında üşür diye kıyamadık sarılıp yattık ,şimdide kendi alıştı..
Çok geçmiş olsun canım..Bişey geldiğinde üstüste geliyo...Kızının adına sadaka ver ben geçen hafta öyle yaptım..Azrada 2 gün üstüste düştü..Birinde yanağı morardı sehpaya çarptı,bide bulaşık makinasına bayılıyo açıkken tutundu ve eli kaydı burnunu çizdirdi..Okadar hareketlilerki ister istemez yaralanıyolar...

Dişler herkesin hayatını altüst etti canım...Bende geçen ay ilk reglimi oldum..Bakalım bu ay nasıl olacak...

Kızlar bizimde başımız pişikle dertte.lıantibiyotikten dolayı ishal olduğu dönemler 7-8 kere kaka yapıyodu ozamandan beri kurtulamadık...Ne duyduysam denedim..Eşim eczaneden bi krem getirdi bakalım çok etkiliymiş..
Azra hanım tam bi bitirim oldu..Kızlar sizinde bebekleriniz döküp saçmaya meraklımı bizim kızmı hırçın yaa:S:SMesela yemek masasında 2 kere çorba kasesini devirdi,çekmeceleri açıp ne varsa atıyo dışarı,kuleleri var onu yapmıyo ama devirmeye bayılıyo bi hırsla,yüz ve saçı yolmaya bayılıyo.banyo kapısı açıksa anında yakalıyo hiç affetmiyo :))..başedemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
2-3 gündür yürümeye çalışıyo bacaksızz..Yalnız denese becericek ama elinde illahaki bi oyuncağı oluyo sonra pat yere.kapı duvar tutunarak geziyo gün boyu.,

X