Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese mutlu sabahlarr
Herkese hayırlı cumalar
bebebişlerimizle sağlıklı günler..
Günaydın sevgili anneler ve bebişleri:))
herkeseee günaydınnnnnnnnnnn
Keyifle gecirin insallah
hepimiz inşallah...
yeni bebişini tebrik ederim...allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
herkese hayirli aksamlar kizlar
Zonnetyem sen hamilemisin kiz bende diyordum nerde bu kiz
inan cok sevindim senin adina ne güzel ikisini birden büyütceksin sonrada rahata kavusacaksin hayirli olsun canim
Kiz Rabia, sennerelerdesin
Bbeisin nasil, buyumustur oda, hersey yolundami canim??
Sormaa, 2 ci bebem yolda
Fena erken caldi kapimizi ama hosgeldi:)))
Saglikla oda gelsinde dunyaya artik bir muddet zorlugunu cekicem 2 cocugun, sonrasinda kanka gibi olurlar insalla
Sen nasilsin??
zonnetyjem benim kiz öyle cadiki anca aksamlari uyuyunca vaktim oluyor ama ne uyku resmen kus uykusu bazen gece 2,3 de uyudu oluyor sabah 7 de ayakta valla kizima sasiriyorum nasil okadar uykusuz kaldina tabi bende onla beraber uykusuzum :) ondan dolayi zamanim kisitli cadi kizimi büyütebilseydim :)
peki hamileligin nasil geciyor canim ? bulantin filan varmi ?
slm kızlar
ben oğumun kıyafetlerini dalinin sabunu ile yıkıyorum ama yemek, meyve lekelerini çıkarmıyor.siz ne ile yıkıyorsunuz?
mrb güzel anneler
sebze çorbasını nasıl hazırlıyorsunuz?
ben pişirdiğim büyük cezvede hiç süzmeden öylece blendırdan geçirip sonra içine irmik katıp 5 dk daha pişiriyorum...en son zeytinyağı...
bu tariflerde yazan tel süzgeçten geçirin kısmına takıldımda yani sebzenin suyunu atacakmıyız..püresimi lazım bize...anne sütü veya devam sütüyle kıvamını mı açıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz... acil cevap lütfeennn...
ben sebze çorbasını 6. ayına kadar süzgeçten geçirdim şimdi blendr kullanıyorum. öyle söylemişti dr. süzgeçten geçince süzgecin üstünde fazla bişey kalmıyo zaten altta kalanı biraz zeytinyağıyla 5 dakika pişirip yediriyordum. birde kıymayı en son değilde en baştan daha soğukken koyup sebzelerle birlikte kaynatmak gerekiyor. tabi ben ne yaparsam yapayım oğlum çorbadan nefret ediyomrb güzel anneler
sebze çorbasını nasıl hazırlıyorsunuz?
ben pişirdiğim büyük cezvede hiç süzmeden öylece blendırdan geçirip sonra içine irmik katıp 5 dk daha pişiriyorum...en son zeytinyağı...
bu tariflerde yazan tel süzgeçten geçirin kısmına takıldımda yani sebzenin suyunu atacakmıyız..püresimi lazım bize...anne sütü veya devam sütüyle kıvamını mı açıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz... acil cevap lütfeennn...
arkadaşlar bebeklerinizi gece ve gündüz ne kadar süre uyuyor. benim oğlum çok uyuyor gibi sanki.dün akşam 22:00 de uyudu sabah 7 ye kadar hiç uyanmadı. 7 de uyandı 11:00 gibi tekrar uyudu. şimdi uyuyo. 13:00 gibi uyanır bir kaç saat uyanık kalıp 17:00 gibi uyur tekrar. 19: 00 gibi kalkar ve akşam yine 22:00 gibi uyur. uyuması içinde hiçbirşey yapmıyorum gözleri kızarıyo sakinleşiyo yatağına bırakınca 2 dakika sonra uyumuş oluyo kendisi. sizde durumlar nasıl? uykuyu çok mu seviyo acaba?