- 3 Mart 2009
- 111
- 1
ben evde açamıyorum devrim uyanıkken...sorma ya geçen burnunun üstüne düştü...((çok ağladı..inş ağrısız çıkarır biz çok çektik ve çekiyoruz...
inanmıyorummmm
allah tamamına erdirsin canım...
sadece bi an kendimi düşündüm ve hemen vazgeçtim bu düşüncemden
bi yandan çok zor iki bebişle birden ilgilenmek ama
bi yandan güzel olacak ikisi birden büyüyecekler....
slmmmmm ben geldimmm
nasılsınızzzz
zonnetjee kız ne çabuk 12 haftalık oldu mercimek :)
dilekçim kesinlikle yazdıklarına katılıyorum yürüteç konusunda .. bizdede var yürüteç ..ben almadım ..kardeşim verdi .. onunki 13 aylık yürüyor artık ..yürüteci bize yolladılar .. sıkıldığında günde 10 dk falan koyup geri alıyorum . . bana sanki yoruluyormuş gibi geliyor .. kendi koltukta tutunup kalkıyor ..arkadan ben destekliyorum .. bu daha doğal ..yürütecin üzerindeki oyuncaklara bayılıyor . onun için arada vakit geçiriyor .. daha 7.5 aylık bacak kasları tam gelişmedi diye fazla kullanmıyorum ..tay taylar yapnca belki daha sık kullanırım ...
çok geçmiş olsun ..Allah şifa vers,n
oyy maşallah .. aralrı ne kadarda az olacak .. şimdi zorlanacaksın ama ileride çok güzel olacak onlar için ... bide bebişini tecrübeli anne olarak kucağına alacaksın .. o yönüde güzel
zehracım nasılsın .. o gün pek görüşemedik konuşamadık .. kalabalıktan ve erken kalktığından ... mert nasıl bıcırık.. emeklemeye devam ediyordur .. canım çok tatlıydı o gün maşallah .. nevrayla ne güzel anlaştılar ..
iyiyim cnm evet o gün kalabalıktı mert de uyuyamayınca bende erken kalmak zorunda kaldım.inş.bidahakine görüşürüz cnm.mert de iyi çok şükür ishalimiz vardı geçti.emeklemeye devam koltuklardan tutunup kalkıyor sıpa.bende nevraya bayıldım gözleri çok güzel maşallah.güzel anlaşmışlardı mert nevranın peşinde dolandı :)fotoğraflarada baktım hep nevrayla birindede nevra emziğini almaya çalışıyor mertin bayıldım o fotoya :)zehracım nasılsın .. o gün pek görüşemedik konuşamadık .. kalabalıktan ve erken kalktığından ... mert nasıl bıcırık.. emeklemeye devam ediyordur .. canım çok tatlıydı o gün maşallah .. nevrayla ne güzel anlaştılar ..
:
Mercimek oldu kocaman bir nohut:)) zaman coook cabuk geciyor, hesaplamaya bile vaktim olmuyor ehehehe
Kaldi 6 ayimiz, oda saglikla gecsin insallah
Sen nasilsin cnm sene sonu yogunlugu varmi sizdede? mert pasa nasil?
:
iyiyim cnm evet o gün kalabalıktı mert de uyuyamayınca bende erken kalmak zorunda kaldım.inş.bidahakine görüşürüz cnm.mert de iyi çok şükür ishalimiz vardı geçti.emeklemeye devam koltuklardan tutunup kalkıyor sıpa.bende nevraya bayıldım gözleri çok güzel maşallah.güzel anlaşmışlardı mert nevranın peşinde dolandı :)fotoğraflarada baktım hep nevrayla birindede nevra emziğini almaya çalışıyor mertin bayıldım o fotoya :)
ayy hakikaten ne çabuk zaman geçiyor :) kuzular iyice büyüdüler cinsiyetini merak ediyorum nohutun öğrenince hemen haber ver kuzum Allah onu da sağlıkla kucağına almakayı nasip etsin.Bende çalışmaya devam canım evet yılsonu çok yoğunuz bittik ama cumartesi izini kopardım valla :)
Cinsiyetimizi ogrendigimde haberdar edicem tabiki canim sizleride:)
Ohh cumartesi izinliysen iyi bari..alisverisini yaparsin rahat rahat..varmi yilbasi icin bir planiniz??
alışverişe gidicem oğluşumuda alıp eşimde izinliymiş süper oldu bizim için.yılbaşında kuzenler toplanacağız.kuzucuklarlada ilk yılbaşımız.oyy geçen sene yılbaşında karnımızdaydılar bu sene yanımızdalarduygulandım birden :) sizin planınız var mı
alışverişe gidicem oğluşumuda alıp eşimde izinliymiş süper oldu bizim için.yılbaşında kuzenler toplanacağız.kuzucuklarlada ilk yılbaşımız.oyy geçen sene yılbaşında karnımızdaydılar bu sene yanımızdalarduygulandım birden :) sizin planınız var mı
bu sene oğluşumla birlikte ailecek evdeyiz... çekirdek aile olarak baş başa geçirmeyi planlıyoruz....
Ay canım yaa hayırlı olsunn..2 bebeği 1,5 bebek bakmış gibi büyüteceksin.iYakınımda ailem olsa bende arayı uzatmazdım..Zaten 1 bebek seni bağlıyo..Hem ara yakın olunca kardeşlerin paylaşımlarıda daha çok oluyomuş..Sen şimdi temmuz anneleridemi takılıyosun yoksa:))Burayı boş bırakma..Hem elada kıskançlık ne bilmez bencil olmaz...Biraz yorulucan am aolsunn..Allah hayırlı kurtarsınn..Bulantın oluyomu:))Aşeriyomusun...Ayy geçen sene hep bunları konuşuyoduk yaa..Duygulandım bendeDilekcim saka degil canim, 12 haftalik olduk bugun masallah
Ilk bebegimizi 8 yil bekleyisten sonra kucagimiza alinca 2. de de belki bekleriz sanip dikkate almamistik,
bebis hic beklemeden geldi caldi kapimizi, aceleci ciktiE durum boyle olunca baya bir sok gecirdim ama kabullenememe gibi bir durum asla soz konusu olamazdi tabii
Nasipse 12 temmuz tahmini dogum tarihimiz...14 ay olucak aralarinda, dusun artik vicir vicir 2 cocuk ve ben:)))
Bizimki 2 kere kafayı vurdu ama nasıl ağlama hemen yaşlar akıyo pıtır pıtır...Bazı bebekler dişi rahat çıkarırmış inşalah biz o bazı kısmına gireriz...ben evde açamıyorum devrim uyanıkken...sorma ya geçen burnunun üstüne düştü...((çok ağladı..inş ağrısız çıkarır biz çok çektik ve çekiyoruz...
Zehracım bizim bi planımız yok..Sizde ne güzel nevrayla buluşuyosunuz...aranıza katılabilmeyi çok isterdimm..
Nevra uzun zamandır yazmıyosun sende..Geçen yazacaktım duncan baharnaz nevra yoklar diye...Özellikle baharnaz kaç zamandır yok...Haberi olan varmı??
Ay canım yaa hayırlı olsunn..2 bebeği 1,5 bebek bakmış gibi büyüteceksin.iYakınımda ailem olsa bende arayı uzatmazdım..Zaten 1 bebek seni bağlıyo..Hem ara yakın olunca kardeşlerin paylaşımlarıda daha çok oluyomuş..Sen şimdi temmuz anneleridemi takılıyosun yoksa:))Burayı boş bırakma..Hem elada kıskançlık ne bilmez bencil olmaz...Biraz yorulucan am aolsunn..Allah hayırlı kurtarsınn..Bulantın oluyomu:))Aşeriyomusun...Ayy geçen sene hep bunları konuşuyoduk yaa..Duygulandım bende((
Bizimki 2 kere kafayı vurdu ama nasıl ağlama hemen yaşlar akıyo pıtır pıtır...Bazı bebekler dişi rahat çıkarırmış inşalah biz o bazı kısmına gireriz...
merhabayürüteci tavsiye eden bir dr görmedim internettede araştırdım hep zararlarından bahsediliyor bende arada oda 5 dk geçmiyor koyuyorum sizin bebişler emeklemiş diş çıkarmış darısı başımıza ama heralde bizimki erken konuşacak ama dişi ve emeklemeyi ablası gibi geç yapıcak bu arada ben de haftada 1 yada 2 kez yıkıyorum bizim şansımız doğalgazlı önceden ısıtıyoruz ama şu sıralar havalar çok soğuk onun için 1 defa yıkıyorum
İyi akşamlar sevgili anneler. Özellikle erkek bebeği olan anneler yürüteç kullanıyor musunuz? Zararlı filan deniyor ya merak ettim. Ben kullanmak istiyorum. Çünkü oğlum ayakta durmaya bayılıyor. O yürüteçteyken biz de rahat ederiz biraz.
biz geçtiğimiz hafta duncanlarda buluşmuştuk cnm zonox ,müge,kdilara,nevra birkaç arkadaş daha vardı ama burdaki niklerini hatırlayamadım istanbula yolun düşerse beklerim cnmZehracım bizim bi planımız yok..Sizde ne güzel nevrayla buluşuyosunuz...aranıza katılabilmeyi çok isterdimm..
Nevra uzun zamandır yazmıyosun sende..Geçen yazacaktım duncan baharnaz nevra yoklar diye...Özellikle baharnaz kaç zamandır yok...Haberi olan varmı??
herkes facede ciesracım face grubu kuruldu burası unutuldu bizde bir kaç kişi grubu ayakta tutuyoruz işte :).Eskilerden pek kimse yok buralardaKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr hala hareket var burada eski isimleri görüyorum.. Vay beeeeee geçen sene hep buralardaydık bu zamanlar facede gruptan sonra koptuk burdan iyice.. Şimdide tesadüfen girdim bişey bakarken aklıma geldi baktı canlıymış halaa... Çok güzeldi herşey burdayken, dağıldıkk çok özledim ben burayı:))
[COLOR="#B22222"]Bu yılın son iş günü......yeniyıla bebişlerimiz kucağımızdayken giriyoruz....ne güzel bir duygu...bu duyguyu yaşamak isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmsın...
:))))[/COLOR]