2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepimize iyi haftalar dilerim....
oğluşumun ateşi düştü çok şükür ama öksürüğü devam ediyor ne yazık ki... bir de yanakları kızarmaya başladı...acaba diş mi çıkartacak? diş döneminde yanakları kızaran öksüren var mı aramızda?
birde yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz? ben hiç yapmadım bugüne kadar ne kendimize ne de yavruya...yardımcı olursanız çok sevinirim...

ben bebişime yayla çorbasını şöyle yapıyorum: mama kavonozuna mayaladığım probiyotik yoğurda 1 tatlı kaşığından biraz az un, 1 yumurta sarısı ve içme suyu koyup karıştırıyorum. kaynadıktan sonra 1/2 tatlı kaşığı kadar pirinç atıyorum. sonra da ateşte kıvamı dengeleyene kadar buzlukta kalıplarda dondurduğum tavuk suyunu veya suyu ilave ediyorum.yedirmeden önce de zeytinyağ ilave ediyorum. afiyet olsun :)

balık yediren arkadaşlar! ben vermeye ben korkuyorum sütle balık bir arada kavga etmiyor mu?

merhaba çok fazla olmasada balık veriyorum bir problem olmadı

karamancım merhaba

beni hatırladınmı bilmiyorum...hani 7 aylık hamileyken sen ...ikimizde 6 yıllık evli doğuştan tek tüplü sağ taraf yok...

Geçmiş mesajları gözden geçirirken denk geldim ve merak ettim napıyosun diye bakarken mesajlarında oğlunun resimlerini gördüm bayıldım...allah analı babalı büyütsün...gerçekten çok güzel bi bebeğin var allah nazarlardan saklasın...

Ya ne biliyomusun hani bizim herşey aynıydı ya...yaa çok saçma gelebilir sana biliyorum ama...bu kadar olmaz dedim ben..koltuklarımız bile aynı parkelerde aynı halıda aynı renk ...bebeğe bakarken ikinci dikkatimi çekende onlar oldu çok şaşırdım...Koltukların tek farkı benimkinde beyaz olan kısımlar yeşil...

Neyse herşey gönlünce olsun... mutluluklar diliyorum bebeğinle birlikte...şimdiden nice senelere...

uzmanlar öyle diyorda benim oğlum dinlemiyo yapmadan hayırdan napıcaz biz bilmiyorum

İyi akşamlar sevgili anneler. Özellikle erkek bebeği olan anneler yürüteç kullanıyor musunuz? Zararlı filan deniyor ya merak ettim. Ben kullanmak istiyorum. Çünkü oğlum ayakta durmaya bayılıyor. O yürüteçteyken biz de rahat ederiz biraz.

canlarım selammmmmm

hepiniz iyisinizdir umarım :))
oğluşla biz gayet iyiyiz. büyüyoruz ve çok şımarık olduk

merhaba kızlar, bişey sorcam ben kızımı yere koyamıyorum yer soğukmuş gibi geliyo oysa altına kalın yorgan seriyorum sizler neler yapıyosunuz ?

merhaba mayıs anneleri,ben de bir mayıs annesiyim.. kızım 7. ayını bitirmek üzere.... yürüteç konusunda fikrinizi almak istiyorum .. çok hareketlibir kızım var hep ayakta durmak ayaklarının üstüne basmak istiyor,oturmak istemiyor evin için gezdirin diye çığlıklar atıyor kızım.... ben de yürüteç alırsam biraz enerjisini atar diye düşünüyorum .. siz hangi marka kullanıyorsunuz ... emniyetli bir araç istiyorum.. hafif her yere takılıp tehlike yaratsın istemiyorum...fikrinizi almak istiyorum....

valla biz kullanıyoruz canım, çocuk durmuyor,ya sürekli kucakta gezdireceksin oda olmuyor.. ben 6 aylıktan beri kullanıyorum çok kısa kısa tutuyorum ama max 15 dk ...

slm kızlar
diş çıkaran bebişler huysuzlanınca ne veriyorsunuz?ben jel kullanıyorum ama yinede uyumakta zorlanıyor yavrum.sabahları ağlayarak uyanıyor.bazen calpol veriyorum.o rahatlatıyor biraz.acaba sürekli mi versem.siz ne yapıyorsunuz?

Günaydın Arkadaşlar Yıl sonu olduğu için işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyorum sadece okuyup çıkıyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım

merhaba kızlar, bişey sorcam ben kızımı yere koyamıyorum yer soğukmuş gibi geliyo oysa altına kalın yorgan seriyorum sizler neler yapıyosunuz ?
merhaba ben de kalın bir battaniye seriyorum bende yer soğuk diye koymak istemiyordum ama bu seferde emeklemiyecek gelişimi gecikecek
mecburen koyuyorum

7. ayımızı bitirdik zaman ne çabuk geçiyor
o 7 ay bir de bakmışız ki 7 yıl olacak canım. Öyle zaman çok çabuk geçiyor. Allah yavrularımıza sağlık versin.

Günaydın Arkadaşlar Yıl sonu olduğu için işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyorum sadece okuyup çıkıyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür. Kolay gelsin sana.

Ben halının üzerine battaniye seriyorum. onun üzerine de 2 kat yorgan seriyorum. Özellikle kombili evlerde aşağıdan hep bir hava akımı oluyor. ama ne yapalım Allah'a emanetler.

çok teşekkür ederim... sebze çorbası biter bitmez bu tarifi deneyeceğim... oğluşuma değişiklik olsun...

ben yere yorgan serdim, üzerinede büyük içi süngerimsi bir oyun halısı... bütün gün onun üzrinde gidip geliyor... emekleyerek halının üzerinde de geziyor... yer soğuktur diye bende endişeleniyorum ama yapacak başka bir şey yok...

Ben 1,5 a 1,5 metrelik süngerden oyun halısı yaptırdım kocaman ama yinede gidip dışında oynuyo..Ben klimayla ısınıyorum oda havayı ısıtıyo yerler soğuk oluyo..Uzun süreli yerde tutmuyorum kucağımda mama masasında salıncakta yürüteçte zaman geçiyo..Ama geceleri gaz sancısı oluyo..Kızımı doğduğundan beri ince giydirirdim..Şimdi pijamayı çıkarmadan çorabını giydiriyorum..
Merhaba canım..Yürüteç kazlaarı çok fazla oluyomuş..Oyüzden hafif küçük bişeyler alma bence..Ben komşumdan aldım chicconun ışıklı ufo modeli..Ama iyiki kendim almamışım..Çok sevmiyo çünkü.:Benimki kendi koltuk kenarlarından tutunup ayağa kalkmaya meraklı bu ara..
Bizim dişler daha çıkmadı ama beyaz beyaz görünüyo..Elide ağzında hep..Ben bişey vermiyorum..Çünkü jeller ağrıkesici gibi yarım saat kesiyomuş ağrısını..Şurupta verme taraftarı değilim..Doğal bi süreçten geçiyo bi şekişlde atlatıcak..Sizin hangi dişleriniz çıktı?
Günaydın canım kolay gelsiinn...

Off yaa ayaklanınca zor diyolardı gerçektende öyleymiş..hanfendi tutunarak kalkmayı yeni öğrendi,birde tek el oyuncak tutmaya çabalıyo tabi o ara denge sağlanamayınca patt düşüyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…