- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
kız erkek önemli değil sağlıklı olsunda
tabiki önemli degil ama biz kadinlar merakliyiz iste :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız erkek önemli değil sağlıklı olsunda
Ya nasıl düzeldi benim düzelmiyorhosgeldin tülin az önce bendede beyazdi simdi düzeldi :)
canım biz nelere katlanıyoruz...onlar da azcık fedakarlık etcekler...benim de çok içime batıyor ama napayım yapamıyorum...mafoldumben
tabiki önemli degil ama biz kadinlar merakliyiz iste :))
Ya nasıl düzeldi benim düzelmiyor
evet tatlım....senelerdir biz bakıyoruz onlara...birkaç ay da onlar bize bakacak ...olumunekankayizsmile
şu bulantım geçse geçecekte sayılı gün canım geçer tabide sorunlu olunca daha zor geçiyo
Oh be sağol canım oldu şimdibu sitenin sayfasini kapat canim 2,3 dak sonra yeniden ac
kizlar iki birde önüme sistem bakimdadir diye yazi geliyor sonra gidiyor ( site gidici gibi yine
betüşş ne çatlağı kızzzz daha bebişlerimiz minnacıkkolumunekankayizsmile
afiyetler olsun zonoxcum...yarasın....kzlar mozaik pasta yedim uzun bi zamandan sonra ilk kez canım tatlı çekti. mozaik kakolu pastanın yarısını gümlettimmmmsempatiksalakcinni
ben daha başlamadım....kullanmayı düşünüyorum ama...önerin ya da bilgin var mı betus?kızlar peki çatlakları önlemek için bişey kullanıyomusunuz yada ne kullanmayı düşünüyosunuz
afiyetler olsun zonoxcum...yarasın....
ben daha başlamadım....kullanmayı düşünüyorum ama...önerin ya da bilgin var mı betus?
kızlar avatardaki benim miniş