2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz nelere katlanıyoruz...onlar da azcık fedakarlık etcekler...benim de çok içime batıyor ama napayım yapamıyorum...mafoldumben

Benim kide öyle zaten yemeyi sever ben yiyince çok seviniyor kendi de yiyorya oda hamile benle[/QUOTE]

kızlar ben 2 aylık eşim 4 aylık hamileelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3:KK1:

kızlar peki çatlakları önlemek için bişey kullanıyomusunuz yada ne kullanmayı düşünüyosunuz

kzlar mozaik pasta yedim uzun bi zamandan sonra ilk kez canım tatlı çekti. mozaik kakolu pastanın yarısını gümlettimmmmsempatiksalakcinni

kizlar iki birde önüme sistem bakimdadir diye yazi geliyor sonra gidiyor :KK43:( site gidici gibi yine

betüşş ne çatlağı kızzzz daha bebişlerimiz minnacıkkolumunekankayizsmile

kzlar mozaik pasta yedim uzun bi zamandan sonra ilk kez canım tatlı çekti. mozaik kakolu pastanın yarısını gümlettimmmmsempatiksalakcinni
afiyetler olsun zonoxcum...yarasın....

kızlar peki çatlakları önlemek için bişey kullanıyomusunuz yada ne kullanmayı düşünüyosunuz
ben daha başlamadım....kullanmayı düşünüyorum ama...önerin ya da bilgin var mı betus?

sıvı vazelin veya bebe yağı farketmez duşdayken sürün masaj yaparak sonra tekrar vücudunuza su tutun.böylece daha fazla nem ciltte depolanıyormuş.güzellik uzmanı söylemiş.

X