Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)
Sağol cnm ya Allah razı olsun iyi sözlerin için. Sıra sende inş.:)
Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)
arkadaşlar 16 şubatta aşılama yaptırdım.13. gün kan testi yaptırdım.46.65 çıktı sonucu doktoruma gösterdim tebrik ederim hamilesin dedi..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
herkese selam ben de bu ay bekıyorum 6 martan sonra belli olucak
cnm bnm sat 3 şubattı ve ben ölçmeye 11 şubatta başladım. Bu yöntemden geç haberim oldu:) hep aynı saatte ölçtüm yataktan kalkmadım fzl hareket etmedim. 11 şubatta ateşim 36. 5 idi
12 şubat......36.4
13 şubat.......36.4
14şubat.........36.4
15 ve 16 36.5 ve
17 şubat birden 0.2 derece düştü ve 36. 3 oldu. normalde çok belirgin bir düşme deil ama şimdiye kadar hep 0.1 düşerdi ve ben galiba bugun önemli değerlendireyim dedim:)
18 şubat.........36. 7 ve bu da gösteriyor ki yumurtalama oluyor:) diğer günler hep 36.7 36.8 36.9 aralıklarında geldi gittive en son bu sabah 36.8 idi:)
hamileyim arkadaslar :) doktor baktiginda evet hamilesiniz gibi dedi.. kücük bir noktaydi :)
sonra emin olmak icin kan verdim, bugün aldim haberi hamileyim.. carsamba günü tekrar gidecegim..
o an o noktayi gördügümde okadar cok korktumki, anlatamam.. tatli bir telas aldi beni simdiden. rabbim utandirmasin herseyin hayirlisini versin..
istegen istemeyen herkese nasip etsin