2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen söyle başka şeyler istesin canı süt yoğurt gibi sağlıklı şeyler. ne öyle suşi falan aaa. olmaz ama. sen ona bi fırında balık ısmarla onunla yetinsin o.

bak şimdi hakkını yemiyeyim yavrumcuğumun:emir_bebek:canı onlarıda istiyor allahtan.süt,yoğurt,peyniri çok güzel yiyorum hiç tiksinmememde olmadı.böyle devam ederse dişlerini dizmiş olarak doğacak benim bebek:nazar:

bak şimdi hakkını yemiyeyim yavrumcuğumun:emir_bebek:canı onlarıda istiyor allahtan.süt,yoğurt,peyniri çok güzel yiyorum hiç tiksinmememde olmadı.böyle devam ederse dişlerini dizmiş olarak doğacak benim bebek:nazar:

ayyy Allahım korusun Maşallah kuzuma yaaa. ben bu konuda çok kötüyüm. yani yeme konusunda vede içme. süt içiyorum geri geliyor ayran içiyorum geri geliyor. bi tek peynir yiyebiliyorum oda çok az. dişim ağrımaya başladı zaten. nasıl geçecek bööyle bilmiyorum yaaa.

ayyy Allahım korusun Maşallah kuzuma yaaa. ben bu konuda çok kötüyüm. yani yeme konusunda vede içme. süt içiyorum geri geliyor ayran içiyorum geri geliyor. bi tek peynir yiyebiliyorum oda çok az. dişim ağrımaya başladı zaten. nasıl geçecek bööyle bilmiyorum yaaa.
inşallah tüm sıkıntıların biran önce geçerler canım.dişin için parasetamol alabilirsin çok ağrırsa.minoset mesela.inşallah ağrısı artmadan geçer çabucak.çok zordur diş ağrısı çünkü:teselli:

inşallah tüm sıkıntıların biran önce geçerler canım.dişin için parasetamol alabilirsin çok ağrırsa.minoset mesela.inşallah ağrısı artmadan geçer çabucak.çok zordur diş ağrısı çünkü:teselli:

çok sağol canımm yaaa. hemde nasıl zor. bazen çok acıyor. ilaç içmemeye çalışıyorum. yarın sağlık ocağına gidecem doktora söylerim. progestan bitti akşam sonunu içtim sabah gidim yazdırim. ya daha ne kadar içecem acaba yaaa. 2 aylık oluncamı 3 aylık oluncamı bırakacam acaba yaaa.bugün gezmeye gittik kadın meyveler kuru pastalar koyuyor nasıl canım istiyor bi tane alıyorum midem mahfoluyor. yiyemedim yaaa. zoruma gidiyor artık. nasıl geçecek bilmiyorumki. bu arada sabah olanı anlatim sana. eşim uyandı nasıl dayanacam ben yaaa dedi döndüm bende ne diyor diyorm daha 2 hafta var doktora gitmeye dayanamam ben bu haftada gidelim demezmi koptum ben. zaten ultrason resmine bakıp duruyoruz yaa. görmemiş olduk biz görmemişşşş

bende artık yatayım.malum yarın ilk işgünüm.birbuçuk aydır izindeydim.bakalım yarın nasıl geçecekboshayallersmile
iyi geceler sultancımopuyorumnanaktan

çok sağol canımm yaaa. hemde nasıl zor. bazen çok acıyor. ilaç içmemeye çalışıyorum. yarın sağlık ocağına gidecem doktora söylerim. progestan bitti akşam sonunu içtim sabah gidim yazdırim. ya daha ne kadar içecem acaba yaaa. 2 aylık oluncamı 3 aylık oluncamı bırakacam acaba yaaa.bugün gezmeye gittik kadın meyveler kuru pastalar koyuyor nasıl canım istiyor bi tane alıyorum midem mahfoluyor. yiyemedim yaaa. zoruma gidiyor artık. nasıl geçecek bilmiyorumki. bu arada sabah olanı anlatim sana. eşim uyandı nasıl dayanacam ben yaaa dedi döndüm bende ne diyor diyorm daha 2 hafta var doktora gitmeye dayanamam ben bu haftada gidelim demezmi koptum ben. zaten ultrason resmine bakıp duruyoruz yaa. görmemiş olduk biz görmemişşşş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim doktor görmemişliğimizi farketmiş olacak ki daha arayı hiç bir haftadan fazla uzatmadı sağolsun:KK1::KK1:

bende artık yatayım.malum yarın ilk işgünüm.birbuçuk aydır izindeydim.bakalım yarın nasıl geçecekboshayallersmile
iyi geceler sultancımopuyorumnanaktan

canım benim iyi gecelerrr. off yarın işbaşı haa. çoook zor olacak sana canım yaa. çok dikkat et kendine çok kolay gelsin sana canımm. iyi gecelerrrr ilknurcuğummm olumunekankayiz smile Şeniz

arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.1 haftadır göbeğimde 3-4 tane küçük kahverengi lekeler var.bazende kırmızı oluyorlar.sizdede oldumu bu tarz birşey.yada daha önceki hamileliklerinizde?????????doktorum izinde soramıyorumda.meraktan çatlıcamm:KK43:(((

günaydın arkadaşlar
benim ismim damla
ben 2009 mart annesiyim 16 aylık bir kızım var ismi Ada
ve şimdide 2011 mart annesi olacağımı öğrendim aranıza katılmaktan çok mutluyum
şuanda 1,5 aylık yani 6 hftlık hamileyim

günaydın arkadaşlar
benim ismim damla

hayırlı olsunn cnm..zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim doktor görmemişliğimizi farketmiş olacak ki daha arayı hiç bir haftadan fazla uzatmadı sağolsun:KK1::KK1:

bizim doktor da ayda bir diyor, ayda bir gidilir mi yahu, geçen 1ay sonra gelin dedikten 10gün sonra damladım doktora anca dayanabildik, yine dedi 1ay sonra bidahaki diye, bakalım nekadar dayanıcaz:))):smiley-cool:

teşekkürler canım bu arada sorduğun soruyla ilgili olarak benim ilk hamileliğimde yada şimdi böyle bişey olmadı sadece karnımı ikiye ayıran ve gün geçtikçe dahada belirginleşen ama doğumdan sonra geçen bir çizgi oluşmuştu yukarıdan aşağıya doğru ama senin dediğin gb lekeler arkadaşımda vardı önemli şeyler değildi her hamilelikte olabilecek şeylerdi

sermest sağol valla içim rahatladı hamile değil hastayım sanki. Kış gelsin diye dua ediyorum durmadan bir de, kar yağsa göbek atarım herhalde. Deniz tatil falan da hak getire. çektiklerimize değsin de mühim değil. Allah hep beraber sevinmeyi nasip etsin bizlere

Amin deniz inşaallah hep beraber seviniriz. Hoşgeldin.

günaydın arkadaşlar
benim ismim damla

hoşgeldin damla..hihoyyyt

X