2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet Allah kabul etsin cnm bende akşama yaparım ibadetimi Allah hepimizin ibadetini kabul etsin :Saruboceq:

Allah kabul etsin Azizecim

allah kabul etsin:Saruboceq:

Allah kabul etsin azizecim

sağolun güzel hamişler opuyorumnanaktan ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq: bu mübarek günlerde hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin RABBİMİZ :Saruboceq:

kızlar bende dualarımı okudum Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder İnşallah. olmayan bekleyen umut eden herkesede en kısa zamanda nasip eder İnşallah.

olmadı....
gelişimci ile aynı kaderi paylaşıyoruz.....
temmuz annesi olacaktım...şu anda loğusa yatağımda olacaktım....olmadı ....mart annesi olacaktım bu kez çok emindim çok iyiydim....çok da mutluydum...olmadı

c.tesi günü hayatımın en kötü en acı (ruhsal ve fiziksel) gününü yaşayarak bebeğimi hastanede bıraktım...

dilerim başka ayrılan olmaz listeden...

hepinize hayırlı kandiller diliyorum...

yazmasamda takip edeceğim...

canımsın inan çok üzüldüm. bende 4.5 yıl önce 2 düşük yaptım ve üstüne daha yeni hamile kalabildim öyle zorki Allahım bir daha yaşatmasın canımmm. nasıl oldu neler oldu canım istersen anlat canımsın

çok üzgünüm canım.şimdi ne desem anlamı olmayacak inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla devam eder ve meleğini kucağına alırsın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canmm çok geçmiş olsun :1no2: çok üzüldüm
ALLAHIM birdaha göstermesin :Saruboceq:

sağolun güzel hamişler opuyorumnanaktan ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq: bu mübarek günlerde hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin RABBİMİZ :Saruboceq:

saol canım Allah razı olsun

kızlar bende dualarımı okudum Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder İnşallah. olmayan bekleyen umut eden herkesede en kısa zamanda nasip eder İnşallah.

amin canım insallah herkese nasip olur
Allah kabul etsin

çok üzgünüm çigdem ne diyecegımı bilemiyorum
sen de bebegin de fazlasıyla savaştınız
ama nasibin önüne geçemiyoruz yazık ki
kulluğumuz da bu noktada baslıyor işte
Rabbime sıgın dua et bu gece kaderine
seninle kalacak bir evlat yazılsın
tez zamanda acılarını hafifletecek şekilde
evladına yeniden ve daimi olarak kavusman temennimiz
Allah yar ve yardımcın olsun canım

sağol canımmm amin inşallaah

offff böle üzücü haberler almak çok kötü...ALLAHIM sen birdaha kimseye gösterme RABBİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…