- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
vayyy herkese hayırlı olsunnn :)) geçen sene bende buralardaydım :)) geçen yıl SAT 27 Hazirandı ve 25 Martta oğlumu kucağıma aldım...önünüzde çok zevkli güzel günler var...Hamile olmak ve bunu yaşamak gerçekten çok muhteşem bir deneyim...tadını çıkarın...canınızın istediği herşeyi yiyin,nazlanın,bol bol aşerin laelaelaelaelae bebek olduktan sonra size bakan bile olmuyo :bbo: mide bulantılarım 12.haftadan sonra başlamıştı ahhh ne günlerdiii :CüvCüv:
mrb arkadaşlar pazartesi gününden beri nete girmiyorum..moralim çok bozuktu bugün biraz daha iyiyim...salı günü genel bi kontrole gittim..hiç bir sorunum yokken ve bebeğimin klbi durmuş..2gün bekledik ve 5 dr. muyane etti maalsef bebeğimi kaybetmişim...hiç bir sebepte yok...geç döllenme demişlerdi önceden am gliba gelişmemiş..perşembe aldılar..beni silebilirsiniz..bu seferde nasip olmadı..2010 temmuz annesi olcaktım olmadı..2011 mart annesi olcaktım yine olmadı...inşalllah sizler hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız....beni listeden silebilirsiniz....
herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
sizlerin akıntıda hafif lekelenmesi olan varmı. tam lekelenmede değil ama akıntıda ince ince kahvelikler var. adetin sonu gibi ya da ilk başı gibi. yarın dr. gideceğim ama duruyormu diye merak ediyorum. 200 mg progestanı günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum.
allah yardımcımız olsun canım. çalışınca daha da zor oluyor.
sen kalp atışlarını duydun mu?? ben yarın gidicem doktora. şikayetlerin var mı
hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. bu gece 1 sene içinde kimler ölecek kimler doğacak yazılırmış.
inşallah evlatlarımızın da sağlıklı bir şekilde doğacağı yazılır. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş..
slm kızlar...
kandiliniz mübarek olsun.ALLAHIM bütün dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
kızlar kandilimiz mübarek olsun. Allahım bebişlerimizin sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah. hayırlı evlatlar eylesin bize. kızlar yaa ben acayip merak ediyorum gidip bebeği görmek istiyorum yaaa. sanırım sonradan görmelik böyle bişey :))
vayyy herkese hayırlı olsunnn :)) geçen sene bende buralardaydım :)) geçen yıl SAT 27 Hazirandı ve 25 Martta oğlumu kucağıma aldım...önünüzde çok zevkli güzel günler var...Hamile olmak ve bunu yaşamak gerçekten çok muhteşem bir deneyim...tadını çıkarın...canınızın istediği herşeyi yiyin,nazlanın,bol bol aşerin laelaelaelaelae bebek olduktan sonra size bakan bile olmuyo :bbo: mide bulantılarım 12.haftadan sonra başlamıştı ahhh ne günlerdiii :CüvCüv:
teşekkürler desteğin için. dediğin gibi çok nazlanıyorum eşime. iyiysem bile ii değilmişim gibi yapıyorum:dance: şimdi o ilgilensin .nasıl olsa ilerde işimiz zor olacak. :CüvCüv:
herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
sizlerin akıntıda hafif lekelenmesi olan varmı. tam lekelenmede değil ama akıntıda ince ince kahvelikler var. adetin sonu gibi ya da ilk başı gibi. yarın dr. gideceğim ama duruyormu diye merak ediyorum. 200 mg progestanı günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum.
kandiliniz mubarek olsun hepinizin
seninde mubarek olsun canim amin,insallah kötu bisey deildir canim hemen kalkip gitseydin doktoruna,önlem almak ve icin rahat etmesi amaciyla,
ankara'nın ilçesindeyim. 160 km uzak.çift yol çalışması var. yollar çok kötü. yarın 16.30'da randevum. keseyi görmek için. tüp bebek olduğundan her işlemden sonra böyle akıntılarım oldu. en son perşembe hcg 2025 ti. dr. artık kan testi yapma dedi. kese için gel dedi.
hamile oluncada böyle devam ediyormu onu merak ediyorum. biran önce yarın olsun çok sabırsızlandım.
bakalim bizimde carsambayaa terminimiz var,daha kalp atislarini felan görmedik 5 hafdalik iken gitmisdim doktora,doktorum erken diye 3 hafda sonra gelirsin dedi 3 hafdam doluyo merakdan ölmek uzereyim bugun itibari ile sat a gore 8 hafdalik olduk,hele bi kalp atislarini duyalim herkeze duyurucaz artik hamile oldugumu
canım ben folic plus kullanıyorum. geçen perşembe doktora gittiğimde dr.' sana elevit vereceğim günde 1 tane alacaksın, onun içidekiler senin bütün ihtiyacını karşılayacak folic plus kullanmana gerek kalmayacak' dedi. bence doktorunun dalgınlığına falan geldi herhalde. birlikte kullanmanı gerekticek bir durum yok yani.
bende folbiol kullanıyorum...günde 1tane.
selam kızlara.s.
çokkk mutluyum kesemizi az önce gördük geldik:asigim:
cumartesi tekrar çağırdı kalp atışı için sanırım.2 embriyo transfer edilmişti.nir tanesi tutunmuş annesine:asigim:
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,tüm dualarınız kabul olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol tatlım yaaa.inşallahhh dediğin gibi olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm hadii gözün aydınn. inşallah kalp atışlarınıda hemencecik duyarsın
ben duymusdum canim bazi hamilelerde oluyormus hem seninki kahverengi akintiymis fazla endiselenme,insallah hersey yolundadir
canım progestan yapabiliyor o ince kahverengilikleri.bizler önlem olarak herkesten daha fazla progesteron hormonu kullanıyoruz.kanın rengi açık kırmızı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
selam kızlara.s.
çokkk mutluyum kesemizi az önce gördük geldik:asigim:
cumartesi tekrar çağırdı kalp atışı için sanırım.2 embriyo transfer edilmişti.nir tanesi tutunmuş annesine:asigim:
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,tüm dualarınız kabul olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: