2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım progestan yapabiliyor o ince kahverengilikleri.bizler önlem olarak herkesten daha fazla progesteron hormonu kullanıyoruz.kanın rengi açık kırmızı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.
tşk ederim.içimi rahatlattın.
gezinmeyle alakası yok o zaman, çok sevindim. gördükçe yatıyordum. düşecek diye.kendi kendimi mutsuz etmişim. tabi eşimide.hiç kırmızı olmadı neyseki.
seninki 1 temmuz du. o zaman bizimkinin de kalp atışı duyulmayabilir.

kızlarr bu arada dünden beri ilaç içmiyorum ve eskisi gibi bulantılarım kayboldu.

ilaçları 1 haftadır kullanıyorum ve 1 haftadır neler çektim. folic asit kullanmam bundan sonra 1 tane elevit yeterli onda da folic asit var sonuçta

bu mutluluğun hep sürsün inş. cnm senin de kandilin mübarek olsun:Saruboceq:

bence doğru bir karar

ben özel mesaj gönderemiyorum.benide eklermisin.son adet tarihim 7 haziran.tahmini doğum tarihi 10 mart.56 kilo hamile kaldım ve kalp atışlarını duydum.

canım insallah yarın güzel haberler alırsın da rahatlar için

hadı hayırlısı sen de duy sagsalım pıtpıtları
ben de gelecek hafta persmbe gıdıcem bakalım hersey yolunda mı
ama üç ay dolana kadar söylemek yok kımseye:)

sermest
canım kacıncı haftandasın sen benım de 5.haftada olmustu normal demişti doktorum
ama mutlaka takıbını yap doktoruna danıs

daha hafta bilmiyorum.sat 13 Haziran ama 3 Temmuz da transfer oldu.

hmm tüp bebekte hesaplama nasıl oluyor bilmiyorum ben de canım
ama sanırım daha erken dönem senın de normaldir o zaman

masallah canım ınsallah pıtpıtları da duyarsın hayırlısıyla

inşallah hayırlısı canım bende doktorum için 90 km yol gidiyorum ama yol iyi.inşallah çalışma bir an önce biter.kandilin mübarek olsun.

inşallah hayırlısı canım bende doktorum için 90 km yol gidiyorum ama yol iyi.inşallah çalışma bir an önce biter.kandilin mübarek olsun.

tşk ederim seninde. bizim yol 2 senedr böyle. şimdi asfaltıda kazıdılar. her yer çukur, toz, taş 1 saati böyle gidiyorsun.daha 2 sene sürer valla.

ben özel mesaj gönderemiyorum.benide eklermisin.son adet tarihim 7 haziran.tahmini doğum tarihi 10 mart.56 kilo hamile kaldım ve kalp atışlarını duydum.

hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza sagsalım kucagına alırsın ınsallah

bugün tek taraflı bir bel agrısı var bende
sol tarafımda bıcak gibi batıyor
yorgunluk da var tabii

bugün tek taraflı bir bel agrısı var bende
sol tarafımda bıcak gibi batıyor
yorgunluk da var tabii

olabiliyor canim bendede oluyo bazen,yorgunluk beni mahvetti valla ,2 gebelik gecirdim hic böyle olmamisdim simdi bi haller oldu hep uyumak isdiyorum,daha esim gelecek yemek yapicam oglum sagolsun dagitiyo ben topluyom -tatlicadiarzu-

demek ki ben rahatım bişeyim yok diye diye nazar ettim kendime:)
benim de baslıycak gibi sankı sikayetler
eşim dün patlamıs mısır yemiş nasıl itici geldi kokusu
kokulara karsı hassasıyet artıyor zaten hassastım normalde de
senin ogluşla daha zor gecıyordur Allah kolaylık verısn canım

ben ilk hamile oldugumu anlamadigim zamanlar kokulara karsi cok tiksintim olmusdum,banyoya girince sabun sampuan kokularindan giremez oldum tuhafima gidiyordu hatta kendi kendime bayatladimi bu sabunlar felan demisdim icimden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…