2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar pazartesi gününden beri nete girmiyorum..moralim çok bozuktu bugün biraz daha iyiyim...salı günü genel bi kontrole gittim..hiç bir sorunum yokken ve bebeğimin klbi durmuş..2gün bekledik ve 5 dr. muyane etti maalsef bebeğimi kaybetmişim...hiç bir sebepte yok...geç döllenme demişlerdi önceden am gliba gelişmemiş..perşembe aldılar..beni silebilirsiniz..bu seferde nasip olmadı..2010 temmuz annesi olcaktım olmadı..2011 mart annesi olcaktım yine olmadı...inşalllah sizler hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız....beni listeden silebilirsiniz....

canım benim çok üzüldüm yaaa. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah. sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda canımmmm.

hayya eczacı da şaşırdı ikisini verdiğine. nasıl kullanıcaksın bunları biliyo musun? dedi.

bende anlattım ona doktorun dediklerini.

normalde folik asitle vitamin olurmuş ama folik plusla elevit pek olmuyomuş

evet canım ikisi bir arada olmuyor ben daha önce uzun süre folik asit kullandıgım ıcın elevıte gecırdı doktorum elevıtın ıcınde folık asıtı karsılayan maddeler varmıs daha zengınmıs ıkısını ıcmen bıraz fazla olmus doktoruna sor mutlka

günaydın kızlar

günaydın tatlım

önce kese için tebrik edeyim tatlım.nasipse bizde bugün göreceğiz keseyi.tüm gecem kabuslarla geçti.kan tahlillerinde HBC kaç yazıyor canım.birara burayada yazarmısın.bende merak ettim şimdi neden ikisini birarada vermiş diye.
ben mesela günde 6 tane progestan,2 estrofem,1 prednol 1 elevit,1 coraspirin yutuyorum günde ayrıca günaşırı clexane diye bir iğne yapıyorum kendime.ama hepsinin amacını biliyorum.sende mutlaka niçin ikisini birden verdiğini sor doktoruna...

bugün büyük buluşma sana demek ki canım hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah
ne kadar cok ilac ıcıyormussun sen de kıyamam hepsi yarasın melegine

kızlar ayıptır söylemesi ben sürekli ishalim
sizde de var mı böyle bir durum
acaba ilaçlar mı dokunuyor bana anlamadım
elevit ve glukhopage içiyorum
glukhopage baslarda yan etki yapıyordu
ama artık bu kadar yapmaması lazım
elevitten yana benzer sıkayetı olan var mı

bu arada hepinizin kandılı mübarek olsun kızlar
bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın saglıkla

mrb arkadaşlar pazartesi gününden beri nete girmiyorum..moralim çok bozuktu bugün biraz daha iyiyim...salı günü genel bi kontrole gittim..hiç bir sorunum yokken ve bebeğimin klbi durmuş..2gün bekledik ve 5 dr. muyane etti maalsef bebeğimi kaybetmişim...hiç bir sebepte yok...geç döllenme demişlerdi önceden am gliba gelişmemiş..perşembe aldılar..beni silebilirsiniz..bu seferde nasip olmadı..2010 temmuz annesi olcaktım olmadı..2011 mart annesi olcaktım yine olmadı...inşalllah sizler hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız....beni listeden silebilirsiniz....

güzelim bende çok üzüldüm Allahtan hayırlısı verende o alanda o inşallah olur yine ve bu kez tutunur anneciğine...

evet herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

evet canım ikisi bir arada olmuyor ben daha önce uzun süre folik asit kullandıgım ıcın elevıte gecırdı doktorum elevıtın ıcınde folık asıtı karsılayan maddeler varmıs daha zengınmıs ıkısını ıcmen bıraz fazla olmus doktoruna sor mutlka

yarın konuşucam doktorlaa. ilaçları kullanmadan önce böyle değildim çünkü ben. dünden beri içmiyorum kendimi daha iyi hissediyorum

dogrudur canım lilaçların yan etkileri mahvediyor insanı
hele bu dönemde daha da zor hersey

çok üzüldüm canım ne desem sözler kifayesiz kalır allah yardımcın olsun

hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. bu gece 1 sene içinde kimler ölecek kimler doğacak yazılırmış.
inşallah evlatlarımızın da sağlıklı bir şekilde doğacağı yazılır. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

gelişimci senin adına çok üzüldüm. allah sana vesenin gibi olanlara sabır versin.

çiğdem bebeğini sağ salim kucağına alacağın günleri görürsün inş.

doublebump;kızlarr bu arada ben hem folik plus hem elevit kullanıyorum. ilaçlar bana çok ağır geliyo galiba. dünden beri içmiyorum daha iyi oldum. böyle bişe olabilir mi??[/QUOTE]

canım ben folic plus kullanıyorum. geçen perşembe doktora gittiğimde dr.' sana elevit vereceğim günde 1 tane alacaksın, onun içidekiler senin bütün ihtiyacını karşılayacak folic plus kullanmana gerek kalmayacak' dedi. bence doktorunun dalgınlığına falan geldi herhalde. birlikte kullanmanı gerekticek bir durum yok yani.

X