İnşallah canım dua edelim birbirimize sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımiza mert 11 martti değilmiHatirlarsan bende mertte yasamistim haticecim cok zor ama az kalmis benimde midem bulaniyor ama cikarmiyorum oyle inşallah hadi bakalım ayni gun dogarlar istedigin gibi bende 19 martta istiyorum ama dr kabul ederse :)
Çok şükür dua ettim benimle devam et bu yola diye melekle sen aynı haftadasiniz oda gelecek buraya tayinleri çıktı netleri bağlansin gelecek benim bu hafta ikili testim var en korktuğum bu işte tam 35 yaşındayım en riskli dönem bunda kg almadım ama midem geçsin başka birşey istemiyorum damla edada çok uyuyordum bunda hiç uykum yok inşallah öğrendiğim ilk gün yazacam teyzesiEvet 11 mart canim 11 mart istesemde olmuyor 37.haftaya denk geliyor kese duzene girmis bugun dr.a gittim dr yirttin dedi allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cinsiyeti ogrenmene az kalmis mutlaka haber ver
Cok sagol haticecim inan suanda ben o durumdayim hep uyku vaziyetinde acaba kizmi mertte oyle degildim yaa seninkide erkekmi acaba gonlunu ferah tut nisan ayinda arkadaşım dogum yapti 35 yasinda saglikli bebisi melekde hamileymis ilknur dedi tebriklerimi iletirsinÇok şükür dua ettim benimle devam et bu yola diye melekle sen aynı haftadasiniz oda gelecek buraya tayinleri çıktı netleri bağlansin gelecek benim bu hafta ikili testim var en korktuğum bu işte tam 35 yaşındayım en riskli dönem bunda kg almadım ama midem geçsin başka birşey istemiyorum damla edada çok uyuyordum bunda hiç uykum yok inşallah öğrendiğim ilk gün yazacam teyzesi
İletirim canım watsap grubumuz var inşallah herkes öyle diyo kız uyku yaparmiş erkek te uyku olmazmis Rabbim gönlünüzce göre versin inşallah mertime bir prenses edamada bir prens Rabbim nasip etsinCok sagol haticecim inan suanda ben o durumdayim hep uyku vaziyetinde acaba kizmi mertte oyle degildim yaa seninkide erkekmi acaba gonlunu ferah tut nisan ayinda arkadaşım dogum yapti 35 yasinda saglikli bebisi melekde hamileymis ilknur dedi tebriklerimi iletirsin
Amin inşallah saglikla gelsinler miniklerİletirim canım watsap grubumuz var inşallah herkes öyle diyo kız uyku yaparmiş erkek te uyku olmazmis Rabbim gönlünüzce göre versin inşallah mertime bir prenses edamada bir prens Rabbim nasip etsin
Gozun aydin haticecim inşallah en kisa zamanda cinsiyeti ogrennirsin bende gittim bugun antalyadayim orda bi dr.a bebek iyiymis sukur risk devam tabi en ufak kanamada gel dediBugün ense kalınlığı ölçüldü 2 düzey ultrasonda hersey yolunda dedi dr bebek iyi dedi
Geçer inşallah hemen anlatırsan bu günleri bol bol dinlen canimGozun aydin haticecim inşallah en kisa zamanda cinsiyeti ogrennirsin bende gittim bugun antalyadayim orda bi dr.a bebek iyiymis sukur risk devam tabi en ufak kanamada gel dedi
He valla niye kimse yok gelmiyor bu akşam biraz kanama oldu gittim dra kalp atışı vardı tansiyonum yüksek yarın yine gidecem belki gösterir cinsiyeti çok kusuyom damla hiç geçmedi bulantım sende nasilBu topik ikimize kalmış gelismeleri yaz mutlaka cinsiyeti merak ediyorum
Yaaa neden olmus peki iyisindir inşallah simdi benim dun kotuydum cikardim kilo kaybim oldu gene 3 kilo istah 0 diyim ama cok zor mertte yasadiklarimi dusununce seni cok iyi anlıyorum ben bu hafif bulantiya sansliyim diyorumHe valla niye kimse yok gelmiyor bu akşam biraz kanama oldu gittim dra kalp atışı vardı tansiyonum yüksek yarın yine gidecem belki gösterir cinsiyeti çok kusuyom damla hiç geçmedi bulantım sende nasil
Damla canım geçen hafta sonu ikigun hastanede yattım yine 3ayda 3 oldu sürekli kusmaktan çok bitkin düştüm kanım 9 larda ama özele gitmeme rağmen söylemiyor cinsiyeti 16da söyleriz diyo bu hafta gitmem lazım aslında sen naptin bellimi cinsiyet gerçi ben kız hissediyom seniHaticeee naptin nasil oldun kesin bebis erkekmi
Yok haticecim söylemedi cok erken dedi 2 li test icin gittim onu bile olcemedi.gene gidicem.ayy cook kotu seni cok iyi anlıyorum mertte yasadiklarimi yasiyorsun ama benim 3 ay bitince bitmisti.ne yesem gidiyordu yemesemde gidiyordu o cok kotu birsey ayy inşallah sağlıklı hayirli evlat olsunda tabi kiz hissetmene sevindimDamla canım geçen hafta sonu ikigun hastanede yattım yine 3ayda 3 oldu sürekli kusmaktan çok bitkin düştüm kanım 9 larda ama özele gitmeme rağmen söylemiyor cinsiyeti 16da söyleriz diyo bu hafta gitmem lazım aslında sen naptin bellimi cinsiyet gerçi ben kız hissediyom seni
Aynen canimmmm gir sık sık yalniz birakmayiz ilk bebislerde hep bir aradaydik cok guzeldi 2 erkek annesi inşallah sağlıkla kolaycacik dogum yaparsin doguma gidicegin zaman mutlaka yaz.bizde ozlemi cook seviyoruzKızlar sizi görmek nası. l güzel valla eski sayfaları okumak için giridm sevindirik oldum ayy hatice damla sizi ne cok ozlemisim kardes gibiydik burda bende 2 erkek anasi olacagim insallah az kaldi sakin beni yalniz birakmayin ozlem sizi cok seviyor
Ay özlem özlemişim seni ya doğum geldi sen terkediyon biziKızlar sizi görmek nası. l güzel valla eski sayfaları okumak için giridm sevindirik oldum ayy hatice damla sizi ne cok ozlemisim kardes gibiydik burda bende 2 erkek anasi olacagim insallah az kaldi sakin beni yalniz birakmayin ozlem sizi cok seviyor
2li test yapıldı ense kalinligi normal cikti kan alindi 3gun sonra verilcekmis cuma cikar herhalde cinsiyet tahmini bile yok dr.dan bizden haberler boyle kizlar