2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..

Allah razı olsun..

Canım çok geçmiş olsun.Ciddi biişey yoktur inş.Regl bugün bitti.Yarın okursam özeline yazarım canım!

Canım çok geçmiş olsun.Ciddi biişey yoktur inş.Regl bugün bitti.Yarın okursam özeline yazarım canım!

sağol canım..Modülleri vardı ilaç tedavisi görüyordu..Şimdi de Kalp atışları hızlanmış sürekli yükselişte , kapı telefon çaldığında bile kötü oluyorum diyor ((

ve aşırı halsizlik varmış..Annem gidecek yanına..Rabbim esirgesin inşallah..Kalk atışlarının hızlanması çok da iyi değil

Kızlar merhabalar 22 mart doğum günümüzdü.Sizlerede fikir olması açısından o güne özel hazırlıklarımın yer aldığı resimleri yayınlıyorum. Umarım faydalı olur.Menüde ,

mantarlı patatesli rulo
yağbiberi dolması
tavuklu ıspanaklı terin
elmalı kremalı tatlı
su böreği
yaprak dolması
biber dolması
ve... minnie li pastamız

cnm hersey cok guzel gorunuyoo ıyıkı dogdunnn prensessssss cok tatlısın sennnnnn fıstıgımmm.bızım payımız nerdeeeeee cnm:))))))))

Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..

Allah razı olsun..

cnm cok gecmıs olsun ins duzelır.okursam mesaj atarım cnm allahım acıl sıfalar versınnnn

tavuklu ıspanaklı terin
cnm bıde bu tarıf nasıl ılk defa duyuyorumda

Günaydın sedaemirg,

ıspanaklı tavuklu terin

yarım kg ıspanak soğanla kavrulacak
tavuk göğüs haşlanacak
kavrulmuş ıspanakla haşlanmış didiklenmiş tavuk karıştırılacak tuz karabiber arzuya göre acı pul biber ilave edilecek yarım su bardağı süt ilave edilecek

tost ekmeklerini bir tepsiye diziyorsun tek sıra olarak
üzerine lor ve labne dereotu acı pulbiber karışımını sürüyorsun üzerine tavuklu ıspanaklı harcı koyuyorsun üzerine tekrar ekmekleri yerleştiriyorsun üzerine lorlu karışım tavuklu karışım ekmek en son tekrar lorlu labneli karışım dereotu ile süsleyip servis yapıyorsun canım soğuk yeniyor bir gece önceden yapmanı tavsiye ederim kesinlikle yap derim Afiyet olsun

bunu denemek ıstıyorum.ins yapıcam cnm cok degısık bısey ılk defa duydum cunku :)))))))

kızlar mrb bnm oğluşumunda pazar günü doğum günü 1. yaşımızda süperdi parti fikir olsun diye söylüyorum sizlere aşuk-maşuk kıyafeti kiraladım ve arkadaşlara süpriz yapıp harika eğlenmiştik
bu yıl yapacağım şey terzimiz yüzünden kaldı sade geçecek veya heran bi çılgınlık daha düşünebilirim

merhaba taçsızprenses,
pendik alışveriş için sık sık geldiğim bir yer alışveriş için çok uygun..

Amin canım, Rabbim hepimizin yavrularına ve bizlere uzun ömür versin

Şimdiden kolay gelsin.Nice mutlu yıllara... Rabbim evladına uzun ömür versin.

Allah razı olsun..

çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir bugün regl oldum bitince haber veririm canım nezamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…