- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
Canım çok geçmiş olsun.Ciddi biişey yoktur inş.Regl bugün bitti.Yarın okursam özeline yazarım canım!
Kızlar merhabalar 22 mart doğum günümüzdü.Sizlerede fikir olması açısından o güne özel hazırlıklarımın yer aldığı resimleri yayınlıyorum. Umarım faydalı olur.Menüde ,
mantarlı patatesli rulo
yağbiberi dolması
tavuklu ıspanaklı terin
elmalı kremalı tatlı
su böreği
yaprak dolması
biber dolması
ve... minnie li pastamız
Eki Görüntüle 669707 Eki Görüntüle 669708 Eki Görüntüle 669709 Eki Görüntüle 669710 Eki Görüntüle 669711 Eki Görüntüle 669712 Eki Görüntüle 669713 Eki Görüntüle 669714
Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..
Allah razı olsun..
cnm hersey cok guzel gorunuyoo ıyıkı dogdunnn prensessssss cok tatlısın sennnnnn fıstıgımmm.bızım payımız nerdeeeeee cnm:))))))))
Teşekkürler sedaemirg,Buyur gel canım seve seve yaparım
saol cnm ben herkese soyluyorummmm boyle.sen nerde oturuyodun cnm
tavuklu ıspanaklı terin
cnm bıde bu tarıf nasıl ılk defa duyuyorumda
Kartal da oturuyorum canım ya sen.
Kartal da oturuyorum canım ya sen.
Eki Görüntüle 670246
Günaydın sedaemirg,
ıspanaklı tavuklu terin
yarım kg ıspanak soğanla kavrulacak
tavuk göğüs haşlanacak
kavrulmuş ıspanakla haşlanmış didiklenmiş tavuk karıştırılacak tuz karabiber arzuya göre acı pul biber ilave edilecek yarım su bardağı süt ilave edilecek
tost ekmeklerini bir tepsiye diziyorsun tek sıra olarak
üzerine lor ve labne dereotu acı pulbiber karışımını sürüyorsun üzerine tavuklu ıspanaklı harcı koyuyorsun üzerine tekrar ekmekleri yerleştiriyorsun üzerine lorlu karışım tavuklu karışım ekmek en son tekrar lorlu labneli karışım dereotu ile süsleyip servis yapıyorsun canım soğuk yeniyor bir gece önceden yapmanı tavsiye ederim kesinlikle yap derim Afiyet olsun
Sen bana yakınsın canım pendik :)
Kızın çok tatlı maaşallah..Çok da güzel olmuş herşey emeğine sağlık..
Rabbim uzun sağlıklı başarılı bir ömür versin inşallah kuzuya..
kızlar mrb bnm oğluşumunda pazar günü doğum günü 1. yaşımızda süperdi parti fikir olsun diye söylüyorum sizlere aşuk-maşuk kıyafeti kiraladım ve arkadaşlara süpriz yapıp harika eğlenmiştik
bu yıl yapacağım şey terzimiz yüzünden kaldı sade geçecek veya heran bi çılgınlık daha düşünebilirim
bunu denemek ıstıyorum.ins yapıcam cnm cok degısık bısey ılk defa duydum cunku :)))))))
bende dudulludayım cnm
Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..
Allah razı olsun..