canım mutlu güzel yaşlar görsün prensesin rabbim korusun meleğiniKızlar merhabalar 22 mart doğum günümüzdü.Sizlerede fikir olması açısından o güne özel hazırlıklarımın yer aldığı resimleri yayınlıyorum. Umarım faydalı olur.Menüde ,
mantarlı patatesli rulo
yağbiberi dolması
tavuklu ıspanaklı terin
elmalı kremalı tatlı
su böreği
yaprak dolması
biber dolması
ve... minnie li pastamız
Eki Görüntüle 669707 Eki Görüntüle 669708 Eki Görüntüle 669709 Eki Görüntüle 669710 Eki Görüntüle 669711 Eki Görüntüle 669712 Eki Görüntüle 669713 Eki Görüntüle 669714
dudulluyu mobilyacılar çarşısından biliyorum
az gidip gelmedim oralara
Kızlar merhabalar 22 mart doğum günümüzdü.Sizlerede fikir olması açısından o güne özel hazırlıklarımın yer aldığı resimleri yayınlıyorum. Umarım faydalı olur.Menüde ,
mantarlı patatesli rulo
yağbiberi dolması
tavuklu ıspanaklı terin
elmalı kremalı tatlı
su böreği
yaprak dolması
biber dolması
ve... minnie li pastamız
Eki Görüntüle 669707 Eki Görüntüle 669708 Eki Görüntüle 669709 Eki Görüntüle 669710 Eki Görüntüle 669711 Eki Görüntüle 669712 Eki Görüntüle 669713 Eki Görüntüle 669714
slm güzel annelerr taçsız canım geçmiş olsun ablacığına acil şifa versin allah
Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..
Allah razı olsun..
Süprizim ,prensesin dogum günü kulut olsun.Rabbim daha nice yaşlarını göstersin(amin)
Damla,nasılsın canım?mertinde emirden 2 gün snraydı.Dogum günü kutlu olsun.
Herkes anadolu yakasında ama
oyy maşallah çok güzel prenses ve herşey mükemmel gözüküyor
canım mutlu güzel yaşlar görsün prensesin rabbim korusun meleğiniçok tatlı herşey süper ellerine sağlık
Kızlar benim prenses hala emiyor fakat kıyıp bir türlü bırakamıyorum.Ama bir şekilde sütten kesmem lazım sizler nasıl bıraktınız.
dudulluyu mobilyacılar çarşısından biliyorum
az gidip gelmedim oralara
Süprizim ,prensesin dogum günü kulut olsun.Rabbim daha nice yaşlarını göstersin(amin)
Damla,nasılsın canım?mertinde emirden 2 gün snraydı.Dogum günü kutlu olsun.
Herkes anadolu yakasında ama
Kızlar benim prenses hala emiyor fakat kıyıp bir türlü bırakamıyorum.Ama bir şekilde sütten kesmem lazım sizler nasıl bıraktınız.
Teşekkürler haticesu,amin canım senin prensesininde geçmiş doğum günü kutlu olsun.Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.
Haticesu,prensesini memeden kestinmi canım benim prenses hala emiyorda çok fazla düşkün 2 yaş doldu ama kıyamıyorum nasıl bırakmalıyım.Oğlumu 14 aylıkken bıraktım bu kadar zorlanmamıştım.
sağol canım ama ya kızımın parmağı kesildi 6 dikiş attılargeçen salı oldu parmağının sinirleri koptu cam bardak kırıldı şimdi biraz daha iyi zor bir hafta geçirdik dünde adak kestim kızıma hemen ben kızımı memeden 18 ci ayda kestim erken kestim halbuki dr bana 2 yaşında kes dedi hiç bişey yemiyordu belki kesersem yemeğe düşer çalışıyorum zaten sabaha kadar meme ağzındaydı çokzor oldu ama kestim valla
modokoyu dıyosun sen.evlenırkenmı gezdın yoksa cocuklara mobılya bakmayamı gelmıstın cnm.yolu bılıyosun ozaman cnm