2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım mutlu güzel yaşlar görsün prensesin rabbim korusun meleğini çok tatlı herşey süper ellerine sağlık

oyy maşallah çok güzel prenses ve herşey mükemmel gözüküyor

Süprizim ,prensesin dogum günü kulut olsun.Rabbim daha nice yaşlarını göstersin(amin)
Damla,nasılsın canım?mertinde emirden 2 gün snraydı.Dogum günü kutlu olsun.
Herkes anadolu yakasında ama

Selam kızlar ablam rahatsız çok vaktim yok dua istemek için girdim..41 Yasin dağıtıyorum rica etsem okuyabilir misiniz..Eğer ok ise lütfen özelden mesaj atın olur mu sayısı..

Allah razı olsun..

Rabbim acil şifa versin arkadaşım.Umarım en kısa sürede iyileşir. Sağlıcakla kalın..

Süprizim ,prensesin dogum günü kulut olsun.Rabbim daha nice yaşlarını göstersin(amin)
Damla,nasılsın canım?mertinde emirden 2 gün snraydı.Dogum günü kutlu olsun.
Herkes anadolu yakasında ama

Ebrulu1820,teşekkür ederim . güzel temennilerin için .Rabbim hepimizin evlatlarının nice yaşlarını göstersin inşallah.

canım mutlu güzel yaşlar görsün prensesin rabbim korusun meleğini çok tatlı herşey süper ellerine sağlık

Teşekkürler haticesu,amin canım senin prensesininde geçmiş doğum günü kutlu olsun.Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.

Haticesu,prensesini memeden kestinmi canım benim prenses hala emiyorda çok fazla düşkün 2 yaş doldu ama kıyamıyorum nasıl bırakmalıyım.Oğlumu 14 aylıkken bıraktım bu kadar zorlanmamıştım.

Son düzenleme:
Kızlar benim prenses hala emiyor fakat kıyıp bir türlü bırakamıyorum.Ama bir şekilde sütten kesmem lazım sizler nasıl bıraktınız.

Kızlar benim prenses hala emiyor fakat kıyıp bir türlü bırakamıyorum.Ama bir şekilde sütten kesmem lazım sizler nasıl bıraktınız.

göğsüme ketçap sürdüm acı oğlum dedim 10 gün kadar zorlandık ilk 1 hafta geceleri çok ağladı..Ama vermedim uykusuz kaldık ikimizde hatta eşimde anne memeee diye çooook ağladı paşam ama şükürler olsun 21 aylıkken ayrıldım..

sağol canım ama ya kızımın parmağı kesildi 6 dikiş attılar geçen salı oldu parmağının sinirleri koptu cam bardak kırıldışimdi biraz daha iyi zor bir hafta geçirdik dünde adak kestim kızıma hemen ben kızımı memeden 18 ci ayda kestim erken kestim halbuki dr bana 2 yaşında kes dedi hiç bişey yemiyordu belki kesersem yemeğe düşer çalışıyorum zaten sabaha kadar meme ağzındaydı çokzor oldu ama kestim valla

ayyyy cnm cok gecmıs olsun.parmagını nasıl kestı.kıyamam yaaa prensese allah baska acılarını gostermesın

Hatice canım edaya çok geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Emirde bardagın üzerine düşmüştü ve kaşının üstüne 4 dkiş attılar.Ömrümden ömür gitmişti ve bütün gece ona baka baka aglamıştımRabbim başka acı vermesin yavrularımıza(amin)

Canım bugün yasin okudum ablana.Kusura bakma geç oldu ama Allah tüm hastalara sifa versin(amin)

modokoyu dıyosun sen.evlenırkenmı gezdın yoksa cocuklara mobılya bakmayamı gelmıstın cnm.yolu bılıyosun ozaman cnm

Günaydın sedaemirg,bir kaç gündür giremedim nasılsın .Modokoya hem kendi için hemde kızım doğmadan önce karyolası için gitmiştim. Bostancı köprüsünden minibüs veya otobüslerle gidildiğini biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…