2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hatice , canım bende yara bandı ve üzerine kırmızı oje sürdüm.Oglumu korkutmadan annenin memesi uff olmuş ama iyileşecek dedim.Şimdi hep meme uff deyip kapatıyor.Yavrum çok düşkün olmasına ragmen hemen kabullendi ve benden uzaklaştı biraz kaynanama düştü.Ama bugün kaynanam gitti bana döndü yineDün hiç sağmadım çünkü sagdıkça rahatladıkça süt yine geliyor ve geri gitme süreci uzuyor.Hap saolsun agrı feln hissettirmiyor ama aşırı derecede hep migem bulanıyor.Drç demişti çok bulantı ypar diye kusacak kadar migdem bulanıyor

merhaba nasılsınız kızlar bebişler nasıllar???mert çooooook yaramaz ve hareketli her gören allah yardımcın olsun diyor :26:sizinkiler nasıllar???saç çekme huyumuz var birde ısırabiliyor tabii bunları çocuklara yapıyor oyuncak paylaşmayınca çocuklar saldırıya geçiyor

ooo haticem burdaymışssın sanırım ikimiz kaldık dier topiklere giriyorumda gene biz iyiymişiz diğer topikler baya kötü durumda kimsecikler uğramıyor ayy bir daha hamile kalırsam sadece kk.da olucam

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin

ebru bende yara bandına kırmızı oje sürdüm uf olmuş eda dedim bana hiç gelmedi çok ağladı hiçbirşey edayı mutlu etmedi pazartesi akşamdan buyana sağ memeyi hiç vermedim sağmadımda kaynedıkça akıyor bitmedi inan 4gün oldu ama solu veriyorum çok ateş basıyor sızı oluyor nezaman bitecek bu ağrı haftayada solu kesecem ama gece çok önemli

eda ben işteyken annemlerin söylemesi çok akıllıymış annem hiç sesi çıkmıyor diyo ama benimleyken çok fena bana çok naz yapıyor istediği birşeyi ölümüne alıyor okişiden teknoloji manyağı bir kızım var

maşallah prensesıme annesini özlüyordur canım genelde çalışan annelerin sorunu çevremden hep duyuyorum

maşallah prensesıme annesini özlüyordur canım genelde çalışan annelerin sorunu çevremden hep duyuyorum

evet çalışan annelerden duyuyorum bu akşam bir oynadı bir naz yaptı bana ALLAHım nasıl kahkaha atıyor öldüm gülmekten sırf bana kur yapacak diye kafayı duvara hızla vurdu sandaliyeden düştü ben ağlama numarası yapıyorum yanıma gelip önce bakıyor eğer benim sesim yükselirse elimi zorla çekiyor bide öpmeye çalışıyo annemin yanına gidip anne anne yani yardımmı bekliyor şimdi ben memeden kesiyorumya artık ağlıyor herkesin yanında gelip yakamı çekiyor anne meme dayanamayıp verdiğimdede ben konuşunca ağzımı kapatıyor konuşma meme ver diye bide böyle bizim beğendiğimiz bişeyi yapınca edaya aferin diyo babam gelip ellerimzi tutup alkış yapın diyo ay teyzesi bi görsen hareketlerini

ayyy yerim ben onun o hareketlerini kız çocukları illa kendilerini sevdirirler cimcime oluyorlar işte cilveli nazlı

çok hastayım kızlar bu süt kesme olayı bitirdi beni sıtma tutuyor ateş basıyor kemiklerim boynum felaket ben başaramayacağım galiba bu işi bu nezaman bitecek ben daha kaçgün bı sıkıntıyı yaşayacağım dayanamıyorum sıkıntısına ebrucum senin nasıl oldu

Canım ben 2.günümde hap aldıgım için iyi geldi.Arada ılık duş alıp azcık rahatlatacak kadar sık gögsünü.Ben öyle hafiflettim.Hapı kestim çünkü çok bulantı yapıyordu.Ama iki gündür gögüslerim daha iyi ama hala damarlar şiş.bugün 6.günüm ve hiç kolay olmadı benm için.Hap al hem acı çekmeden hem ısıtmalanmadan sütlerin geri gider canım.

dün akşamdan buyana sol memeyide kestim ama eda boykot ediyor hiçbirşey yemiyor bugün ebemizi aradım arada sağ dedi bide sıkı sar dedi işten geldim ılık duş aldım sıkıcada bağlasım ama inanılmaz şişti kaçgün daha böyle gider bilmiyorum

canım bizde saç çekme saldırma ısırma gibi şeyler yok...biz çok meraklı ve herşeyi karıştırıcıyız.eline almadık şey bırakmıyo sokakta bile hep yerlerde gözü bişey bulsa hemen alır oynar:) çöpcü kızım:)

şimdi gördüm canım msjını inan:26:
olsun canım benim

ahh ahhh onuda yapıyor tatlım dolaplara hep kilit aldık ama artık onlarıda açmayı keşfetti meraklı şeylerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…