2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normalmiş dr sordum içim rahatladı.ama çok şükür bizi uyutmayacak kadar bi sıkıntı yaşamadık.

pandora canım öncelikle teşekkür ederim ; benimbebeğim 4.ay başından beri aynı; evet emziriyorum ama 3 -4 saatte bir emiyor gece.
benimkinin derdi uyanınca kucağımda uyumaya devam etmek.ben de seninb gibi ağladığında kucağıma alıyorum sakinleştirip uykuya dalıyor sonra yerine koyuyorum ama 15-20 dk sonra uyanıp yine kucağımda uyumaya decvam etmek istiyor.yanında yatıyorum sarılıyorum bebeğime ama kucağıma almadığım sürece avaz avaz ağlıyor o zaman da uykusu iyiyce açılıyor
ne yapıcamı şaşırdım dediğin gibi belki 30 defa kalkıyorum geceleri dua ediyorum inşallah düzelir ama nasıl???

merhabalar
benim kızımda 17 mart doğumlu.tıpatıp sizinkiyle aynı.5 aydan beri gecede sayamadığım kadar çok kalkıyor.emerken uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyor.üstelik her seferindede emmek istiyor.emmek dediğim ağzında tutuyor,tok olduğu içinde süt gelince ağzına sinirleniyor.sabaha kadar aynı.sinirlerim iyice bozuldu artık.ilgilenmem gereken 5 yaşında bide oğlum var.gündüzde aynı 20 dk.uykular.ilk defa böyle bir çocuk gördüm.başkası söylese inanmam.ne zaman düzelecek bilmiyorum yada düzelecekmi?geçen sabah 7 de uyudu 8 de kalktı.

Sultancım sanada kızınada geçmiş olsun.Canım rota 3. doz mu yaptırdın?Çünkü emirin2.dozu 6 aylıkken yapılmıştı.
teşekkür ederim ebrucuğum. biz rota aşısı yaptırmamıştık canım. normal iğne verdi doktor onu yaptırdık.

Allah yardımcınız olsun canım çok zor yaa. kolaylıkla çıksn İnşallah.

çok geçmiş olsun sana da bebişine de,umarım rahat atlatırsın,bakacak kimse yok mu bebeğe senin dışında?

sağol canım benim. yok ne yazıkki tek başımayım.

İklimam cok gecmis olsun kuzuna..
Dis kasima biskuvisi ne kizlar, bogazina kacmiyor mu, ben hic rastlamadim?
Bizim de alttan iki disimiz var, tirtikli tirtikli, dantel gibi gorunuyor agzinda
İki gecedir hic uyuyasi yok kizimin, aglamiyor da, "deee" diyor, "huyy" diyor, ama uyumuyor Sabah da normalden erken kalkiyor, hayirlisi bakalim, insallah adet edinmez..

burdayım canım,yazdıklarınızı okuyorum, bazen yazıyorum da önceki sayfalarda görebilirsin:) Maşşallah konuşuyor mu tatlım benim,kahvaltıyı sevdiği şeylerle ver canım, muzu seviyorsa onla karıştır ver,deneysel çalışmalara devam:)

çooook geçmiş olsun canım.

ayşecik nerlerdesin özlettin kendini. benim kızım da diş çilesi çekiyor geceleri doğru düzgün uyuyamıyor canım kızın sağlıklı olsun gerisi önemli değil
ben de sizleri özlüyorum, gelip girseniz ben de girecem ama buralar çok tenhalaştı üzülüyorum. masal okuyorsun demek, tatlı tatlı dinliyordur kuzucuk, resimler evet çok dikkatlerini çekiyor bebeklerin, bizim kıza ben de Pepee nin dergisini veriyorum bakıyor:)

geçmiş olsun canım, güçlüsün bu zor günler geçecektir...

canım geçmiş olsun ikinize de.nasıl şu an Elif Eylül?canım ağlamamıştır umarım aşıya offff

dantelli diş ne güzel ifade bu eee Defneye de böyle hitap yakışırdı. bütün prenses ve prens bebeklerimiz bu diş sıkıntılarını en kısa zamanda atlatsınlar İnşallah bizim de üstteki dişler çıkıyor

teşekkür ederim ayşeciğim çok şükür daha iyiyiz canım. sen nasılsın elif gülce nasıl. büyüdümü annesi.

slm hepinize ben bugün daha iyiyim artık açtım davayı boşanmak ve kurtulmak için o çok sevdiğim uğruna her fedakarlığa katlandığım adamdan biran evvel kurtulmak için bana dua edin bitsin ve kızımla daha mutlu yaşamak için istiyorum beynim okadar yorulduki bitsin gitsin elimde olsa bu koca istanbuldan giderim onunla aynı şehirde nefes almak bile istemiyorum artık

merhaba güzel anneler, umarım bebişler iyidir..benim kızım 2 gecedir 10 dk arayla ağlıyarak uyanıyor...sanırım üst dişi cıkıyor.iyice şişmiş durumda.kuzum cıksada rahatlasa...
dün kızıma yürüteç aldım. almamak için direndim ama olmadı, aldım sonunda cok mutlu oldu ama 1 saatten fazla tutmuyorum.siz kullanıyormusunuz.ben doktorumuzada sormamıştım..herkese kızımın altına araba çektim diyorum
birde kızım sürekli yanında olmamı istiyor ayaga kalktıgım anda ağlamaya baslıyor..sizinkilerde böyle seyler yapıyormu merak ettim...
minişleri tatlı yanaklarından öpüyorum

merhaba arkadaslar,ben size bebeklerinizin yaninda kavga ediyor musunuz diye soracagim,biz ediyoruz ve delirecegim kizimin gormesine,aglamasina..dusunuyorum hep psikolojisi nasil etkileniyordur,belki de psikolojik kalici bir etki kaliyordur diye nefes alamiyorum bunlari dusundukce..gece uumadikca babasi bagiriyor bana,o da aglamaya basliyor yavrumn,dun babasi yere birseyler firlatti soylenerek cok korktu..ben de coook uzuluyorum siz nasilsiniz ve sizce cok derin yaralar birakiyor mu bu yasananlar onda herzaman degil bu arada bu tartismalar ...

merhaba bizde de her evde olduğu gibi tartışmalar oluyo tabii.. biz bebektir anlamaz diye düşünüyoruz belki ama bal gibi de anlıyolar canm..eşim bana bağırdığında ya da ben eşime bağırınca oğlum da bi ona bi bana bakıyo.. o da bağırıyo bazen.. sessizleşip dinliyo ya da. bence tartışırken başka bi odaya geçmek lazım.. ben öyle yapmayı düşünüyorum eşime de söyledim hatta.. aslında hiç tartışmasak daha iyi ama nedense oluyo işte bi şekilde.. yazık korkmasınlar, küçücük dünyalarında korku olmasın bebeklerimizin.. ailede ne, görürse ileride onu yaşayacaklar çünkü.. birbirimize sarıldığımızda mesela gülüyo bizimki, hoşuna gidiyo... siz de böyle şeyleri gösterin bence.. kavgalı değil de sevgi li bir ortam hazırlamaya gayret edelim...

tekrar merhaba arkadaşlar.. ya girmişken benim de sizlere bi sorum olacak.. benim oğlum kucağıma alıp sevdiğimde yüzüme vuruyor hep, hem de canımı acıtacak kadar sert bi şekilde.. saçımı çekiyo ara sıra ama, yüzüme vurması şuan daha önemli.. hayır diyorum oğlum yapma diyorum yine yapıyo.. üzülmüş gibi yapıyorum bi süre duruyo sonra tekrar vuruyo.. sizce ne yapmalıyım.. ya hep böyle yaparsa büyüdükçe daha da sorun olursa....

eevet haklisin halfeti,ben de oyle dusunuyorum muhakkak ki ama biliyorsun ya bazen oluyor istemeden uykusuzluk stres yorgunluk vs..dedigin gibi benim kizimda biz gulerken,sarilirken vs guluyor ve tartisma yada gerginligi de anliyor ve huzursuzlaniyor,sgliyor tesekkur ederim ilgine cevabina cok

bende yürüteç almamakta çok ısrarlıydım ama wc ye bile gidemiyordum bi de eşim nöbetci kalıyordu sürekli kucağımda.bir de dombili olunca çok zorlandım ve 2 gün önce aldık bizde.ve çok rahat ettik.doktorumuz kullanmayın demişti bize geç yürür falan dedi.benim kızımda sürekli kucak istiyo bende bütün işimi gücümü bırakıp onunla oturuyorum yere oyuncaklarıyla oynuyoruz.dişten sanırım huysuzlukları.biz çok eğleniyoruz.

bebeklerin anneyi tanima sekli dokunmak.sacini cekmekmis uzmanlar soyluyor bunu,yani eminim sadece ilgini cekmek sana dokunmak icin bu hareketler ayrica benim kizimda sacimi cekiyor ve ben de guluyorum sonra da o guluyor ve hosuna gidiyor sanirim bana dokunmak ve benim de bunu fark edip tepki vermem.

cnm benim kızımda yapıyo.saçımı yoluyo,yüzüme vuruyo.onlar oyun oynuyo bizimle.vurmadan bişi olmaz bence sen büyütüyorsun.

bence yanında tartışmayın.yazık yani bebeğe korkuyordur.ben şakacıktan vuruyorum babasına nasıl korkuyor,bağırıyor,çırpınıyor yavrum.kendimizi frenlemeliyiz ve tartışmayı onlar uyurkene bırakmalıyız.

evet her zaman olmuyor 1 aydir hic olmuyor ben susuyorum sadece benim kadar hassas ve ince dusunen biriyle evli degilim o susmuyor yorgunluktan oldugun soyleyerek bagirmasina sesli hareketlerine engel olmuyor,kizim korkmasin diye sadece onu kucagima alip avutuyorum..tartismiyorum 1 aydir sadece o bagiriyor susuyorum kizim icin daha fazla korkmasin diye..

teşekkür ederim babex, yelizber cevaplarınız için... yılbaşı için henüz plan yok ama büyük ihtimalle evde oluruz... eşim bi sürpriz yapsa çok güzel olur aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…