Aynı problemi bende yaşıyorum ama benim bebeğim özellikle sabah 5-6 arası yapıyor onun dışında rahat,bir ara senin bebeğin gibiydi ama.Ben geceleri önce her ağladıkça kucağıma almamaya başladım,daha doğrusu kucağıma alıp sakinleştirip yerine koydum,o kalktı ben koydum herhalde 1 gecede 40 defa o ağlamıştır ben alıp sakinleştirip koymuşumdur,bunu bir dene istersen.Bir süre sonra umudu kesip kucağında uyuyor ve yerine koyunca rahat rahat uyuyor,bir de emziriyor musun?Kimi bebekler gece memeyi uyuma aracı olarak kullanıyorlar,benim bebeğim 9,5 aylık gece emzirmesini bıraktım,gece 12 de emziriyorum sabah 7 ye kadar vermiyorum artık,ben de senin gibi 1,5 ay sonra çalışmaya başlıyacam üstelik nöbet tutacam,allah yardımcımız olsun.
pandora canım öncelikle teşekkür ederim ; benimbebeğim 4.ay başından beri aynı; evet emziriyorum ama 3 -4 saatte bir emiyor gece.
benimkinin derdi uyanınca kucağımda uyumaya devam etmek.ben de seninb gibi ağladığında kucağıma alıyorum sakinleştirip uykuya dalıyor sonra yerine koyuyorum ama 15-20 dk sonra uyanıp yine kucağımda uyumaya decvam etmek istiyor.yanında yatıyorum sarılıyorum bebeğime ama kucağıma almadığım sürece avaz avaz ağlıyor o zaman da uykusu iyiyce açılıyor
ne yapıcamı şaşırdım dediğin gibi belki 30 defa kalkıyorum geceleri dua ediyorum inşallah düzelir ama nasıl???
teşekkür ederim ebrucuğum. biz rota aşısı yaptırmamıştık canım. normal iğne verdi doktor onu yaptırdık.Sultancım sanada kızınada geçmiş olsun.Canım rota 3. doz mu yaptırdın?Çünkü emirin2.dozu 6 aylıkken yapılmıştı.
Allah yardımcınız olsun canım çok zor yaa. kolaylıkla çıksn İnşallah.Kızının dişi hayırlı olsun canım.3 ggecedir uyku uyumuyoruzEşimle nöbetleşe uyuyoruz,saolsun Hem alt hem üst dişleri kabarmış durumda.Sanki hepsi birden patlıycak gibi:18:
Bende markette görmüştüm ama yiyebilir mi diye kararsız kalıp almamıştımAfiyet olsun cimcimeye
çok geçmiş olsun sana da bebişine de,umarım rahat atlatırsın,bakacak kimse yok mu bebeğe senin dışında?
İklimam çok geçmiş olsun canım.İnş. bebegin çacuk atlatır.
Haaticecim seni ve edayı çok merak ediyorum.Umarım iyisinizdir.
Ayşecim,sultancım nerelerdesiniz?Beni yalnız bıraktınız
Emire kahvaltıyı sevdiremedim gitti.3.kaşıkta ya ögürüyor yada kusuyor.Nasıl sevdirebilirim???????Araba koltugu ve mama sandalyesi aldık.Araba koltugu bugün geldi.Bakalım otururacak mı?Mama sandalyesi indirimdeydi çok iyi oldu.O da bugün yarın gelir heralde.Koltuktan tutunup sıralıyor yavrum 1 haftadır.Yaşını karşılıycak herhalde.Bu durum onu çok heyecanlandırıyor.Emme(emre)mama,meme,baba diyor.Gel babası,babam gelsin dur dur,alkış,işaret parmagıyla herkesin burnuna bib yapıyorBütün gün oyun oynuyoruz.Bizden haberler böyle.
canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı hmde yüksek arakadaşlarada ilgileri için teşekkür ediyorumm
çok küçük yavrum ya 6 kilo zaten bide kusarsa ne kalıcak geriye
sen nasılsın hatice bebeğin durumun nasıl
ben de sizleri özlüyorum, gelip girseniz ben de girecem ama buralar çok tenhalaştı üzülüyorum. masal okuyorsun demek, tatlı tatlı dinliyordur kuzucuk, resimler evet çok dikkatlerini çekiyor bebeklerin, bizim kıza ben de Pepee nin dergisini veriyorum bakıyor:)ayşecik nerlerdesin özlettin kendini. benim kızım da diş çilesi çekiyor geceleri doğru düzgün uyuyamıyorcanım kızın sağlıklı olsun gerisi önemli değil
geçmiş olsun canım, güçlüsün bu zor günler geçecektir...ya bizde çok hasta olduk sesi gitti çok kötü üksürüyordu bugün biraz daha iyi çok şükür benimde aslında idrar testi yaptırmam gerekiyor bende iyi olmaya çalışıyorum 21aralıkta randevu verdiler barodan avukat için bakalım canım artık sadece kızım için yaşıyorum
merhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri kaç gün ateşini düşüremedik . kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu iğne vuruldu üstüne 2 gün sonrada rota oldu . cuma günü kontrole gittik çok şükür iyileşme varmış şurupla devam ediyoruz. ve ben üstüne grip oldum. sürekli kızımı kucağımda tutmaktan sol kolum dirsekten aşağısı acayip sızlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. salgın varmış kızlar dikkat edin Allah korusun yavrularımızı.
İklimam cok gecmis olsun kuzuna..
Dis kasima biskuvisi ne kizlar, bogazina kacmiyor mu, ben hic rastlamadim?
Bizim de alttan iki disimiz var, tirtikli tirtikli, dantel gibi gorunuyor agzinda
İki gecedir hic uyuyasi yok kizimin, aglamiyor da, "deee" diyor, "huyy" diyor, ama uyumuyorSabah da normalden erken kalkiyor, hayirlisi bakalim, insallah adet edinmez..
burdayım canım,yazdıklarınızı okuyorum, bazen yazıyorum da önceki sayfalarda görebilirsin:) Maşşallah konuşuyor mu tatlım benim,kahvaltıyı sevdiği şeylerle ver canım, muzu seviyorsa onla karıştır ver,deneysel çalışmalara devam:)
çooook geçmiş olsun canım.
ben de sizleri özlüyorum, gelip girseniz ben de girecem ama buralar çok tenhalaştı üzülüyorum. masal okuyorsun demek, tatlı tatlı dinliyordur kuzucuk, resimler evet çok dikkatlerini çekiyor bebeklerin, bizim kıza ben de Pepee nin dergisini veriyorum bakıyor:)
geçmiş olsun canım, güçlüsün bu zor günler geçecektir...
canım geçmiş olsun ikinize de.nasıl şu an Elif Eylül?canım ağlamamıştır umarım aşıya offff
dantelli diş ne güzel ifade bu eee Defneye de böyle hitap yakışırdı. bütün prenses ve prens bebeklerimiz bu diş sıkıntılarını en kısa zamanda atlatsınlar İnşallah bizim de üstteki dişler çıkıyor
merhaba arkadaslar,ben size bebeklerinizin yaninda kavga ediyor musunuz diye soracagim,biz ediyoruz ve delirecegim kizimin gormesine,aglamasina..dusunuyorum hep psikolojisi nasil etkileniyordur,belki de psikolojik kalici bir etki kaliyordur diye nefes alamiyorum bunlari dusundukce..gece uumadikca babasi bagiriyor bana,o da aglamaya basliyor yavrumn,dun babasi yere birseyler firlatti soylenerek cok korktu..ben de coook uzuluyorum siz nasilsiniz ve sizce cok derin yaralar birakiyor mu bu yasananlar onda herzaman degil bu arada bu tartismalar ...
merhaba bizde de her evde olduğu gibi tartışmalar oluyo tabii.. biz bebektir anlamaz diye düşünüyoruz belki ama bal gibi de anlıyolar canm..eşim bana bağırdığında ya da ben eşime bağırınca oğlum da bi ona bi bana bakıyo.. o da bağırıyo bazen.. sessizleşip dinliyo ya da. bence tartışırken başka bi odaya geçmek lazım.. ben öyle yapmayı düşünüyorum eşime de söyledim hatta.. aslında hiç tartışmasak daha iyi ama nedense oluyo işte bi şekilde.. yazık korkmasınlar, küçücük dünyalarında korku olmasın bebeklerimizin.. ailede ne, görürse ileride onu yaşayacaklar çünkü.. birbirimize sarıldığımızda mesela gülüyo bizimki, hoşuna gidiyo... siz de böyle şeyleri gösterin bence.. kavgalı değil de sevgi li bir ortam hazırlamaya gayret edelim...
merhaba güzel anneler, umarım bebişler iyidir..benim kızım 2 gecedir 10 dk arayla ağlıyarak uyanıyor...sanırım üst dişi cıkıyor.iyice şişmiş durumda.kuzum cıksada rahatlasa...
dün kızıma yürüteç aldım. almamak için direndim ama olmadı, aldım sonunda cok mutlu oldu ama 1 saatten fazla tutmuyorum.siz kullanıyormusunuz.ben doktorumuzada sormamıştım..herkese kızımın altına araba çektim diyorum
birde kızım sürekli yanında olmamı istiyor ayaga kalktıgım anda ağlamaya baslıyor..sizinkilerde böyle seyler yapıyormu merak ettim...
minişleri tatlı yanaklarından öpüyorum
tekrar merhaba arkadaşlar.. ya girmişken benim de sizlere bi sorum olacak.. benim oğlum kucağıma alıp sevdiğimde yüzüme vuruyor hep, hem de canımı acıtacak kadar sert bi şekilde.. saçımı çekiyo ara sıra ama, yüzüme vurması şuan daha önemli.. hayır diyorum oğlum yapma diyorum yine yapıyo.. üzülmüş gibi yapıyorum bi süre duruyo sonra tekrar vuruyo.. sizce ne yapmalıyım.. ya hep böyle yaparsa büyüdükçe daha da sorun olursa....
tekrar merhaba arkadaşlar.. ya girmişken benim de sizlere bi sorum olacak.. benim oğlum kucağıma alıp sevdiğimde yüzüme vuruyor hep, hem de canımı acıtacak kadar sert bi şekilde.. saçımı çekiyo ara sıra ama, yüzüme vurması şuan daha önemli.. hayır diyorum oğlum yapma diyorum yine yapıyo.. üzülmüş gibi yapıyorum bi süre duruyo sonra tekrar vuruyo.. sizce ne yapmalıyım.. ya hep böyle yaparsa büyüdükçe daha da sorun olursa....
merhaba arkadaslar,ben size bebeklerinizin yaninda kavga ediyor musunuz diye soracagim,biz ediyoruz ve delirecegim kizimin gormesine,aglamasina..dusunuyorum hep psikolojisi nasil etkileniyordur,belki de psikolojik kalici bir etki kaliyordur diye nefes alamiyorum bunlari dusundukce..gece uumadikca babasi bagiriyor bana,o da aglamaya basliyor yavrumn,dun babasi yere birseyler firlatti soylenerek cok korktu..ben de coook uzuluyorum siz nasilsiniz ve sizce cok derin yaralar birakiyor mu bu yasananlar onda herzaman degil bu arada bu tartismalar ...
bence yanında tartışmayın.yazık yani bebeğe korkuyordur.ben şakacıktan vuruyorum babasına nasıl korkuyor,bağırıyor,çırpınıyor yavrum.kendimizi frenlemeliyiz ve tartışmayı onlar uyurkene bırakmalıyız.