2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerelerdesin bayadır yoksunn
hatice de yok bu aralar merak ettim sizleri

herkese merhaba,arkadaşlar yardıma ihtiyacım var;kızımı biberona alıştırmam
lazım fakat hiçbir şekilde almıyor.Canı istediği zaman suyunu biberonla içiyor ama ne mama nede sütü biberonla almıyor.1 ay sonra gece nöbetlerim başlıyacak ve ben ne yapacam hiç bilmiyorum.Her türlü öneriye açığım,şimdiden sağolun.

kızım 2 gündür şıkır şıkır kusuyor neden kusuyo bilemedim ne üst kaldı ne de baş çıldırıcam kendi derdimi geçtim
ALLAH ım o daha çok küçük kıyamımam ona bn neden kusar ki okmeydanına veya özel doktorumuza götürücem eşim işinden fırsat bulabilir inşallah

annelr neden olabilri 4 öğün yemek yese hepsini çıkarıyo dişten olabilirmi acaba bebeği kusan varmı
biri yorum yazssın nolurr

geçmiş olsun bebişine,genelde diş çıkarma döneminde kusmaya pek rastlanmaz,yemeğini yerken mi kusuyor yoksa aralarda sürekli kusması var mı?Bazen bebekler yemeğe direnç gösterip kusma refleksi geliştirebiliyorlar,o dirençte dişe bağlı iştahsızlıktan olabiliyor.Ama yemek dışında kusmalarıda varsa enfeksiyon kapmış olabilir geciktirmeden doktorunuza götürün.Aklımdayken bol su içirmeye çalış,vücudu kusmaya bağlı su kaybetmesin,tekrardan geçmiş olsun umarım çabuk atlatır.

evet canım yemek yerken kusuyor 2 kaşığı yutuyor 3.kusuyor doktorumu aradım hemogram la gaita yaptır dedi mikrop kapmıs olabilir dedi birazdan cıkıcam bnde bişey yoktur inşallah zaten zayıf ericek yavrum

Hosgeldin Adacik ve sen :) Kizim cok gazliydi, uzun sure bitmedi ama yogurttan gaz olmuyor, 3-4aydir.. Corbasina kimyon ekleyebilirsn, ya da yogurt yedirdiginde rezene de mi icirsen, icer mi?

Canim cok gecmis olsun.. İnsallah enfeksiyon degildir, ama sebebi ne ise kalici olmamasi onemli.. Gececek bir sey olur insallah hemencecik.. Doktora gitmissinizdir simdiye, ne dedi?

Kiziin kilosu az da degil ki canim, benim kizim daha kilolu ama illa butun bebekler gurbuz munolacak, bebegine bakamamak ne demek.. Cok sinirleniyorum insanlarin boyle imalarina.. Pekmezine ceviz rendele oyle ver istersen, kek filan yapabilirsin yer mi?

4gun olmus gerci ama, istahsizligindan emmiyor muhtemelen, sut var madem.. Dis filan olabilir mi? Bence emzirmeyi birakma

merhaba fiyonkcuk,hoşbulduk:) Kızım doğduğundan beri ben rezene içiyordum son 15 güne kadar.Ada'ya hiç direk vermedim benim sütümden alsın istedim zaten çok gazlı bir bebekti ilk 3 ay,denemediğim şey kalmamıştı o zaman.Canım benim sıpa biraz inatçı hoşuna gitmezse asla içmiyor,zaten biberonla sadece suyu içiyor o da canı isterse,zaten nöbete başlıyacam diye ne yapacağımı bilmiyorum biberonla süt veya mama almıyor,bakalım hayırlısı artık.
İklimam bebişin nasıl oldu,merak ettim,umarım herşey yolundadır.

çok geçmiş olsun canımya üşütmüştür korkma bu aralar bebeklerin genel
i kusuyor

çok geçmiş olsun canımya üşütmüştür korkma bu aralar bebeklerin genel
i kusuyor

canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı hmde yüksek arakadaşlarada ilgileri için teşekkür ediyorumm
çok küçük yavrum ya 6 kilo zaten bide kusarsa ne kalıcak geriye
sen nasılsın hatice bebeğin durumun nasıl

iklimam çok geçmiş olsun umarım daha iyidir bebişin,idrar yolu enfeksiyonu çıktıysa eğer emziriyorsan bol bol emzir .Eğer bebeğin emmiyorsa bol su ver canım,yine de şanslısınız en azından ateşi olmamış o daha tehlikeli.

İklimam çok geçmiş olsun canım.İnş. bebegin çacuk atlatır.
Haaticecim seni ve edayı çok merak ediyorum.Umarım iyisinizdir.
Ayşecim,sultancım nerelerdesiniz?Beni yalnız bıraktınız
Emire kahvaltıyı sevdiremedim gitti.3.kaşıkta ya ögürüyor yada kusuyor.Nasıl sevdirebilirim???????Araba koltugu ve mama sandalyesi aldık.Araba koltugu bugün geldi.Bakalım otururacak mı?Mama sandalyesi indirimdeydi çok iyi oldu.O da bugün yarın gelir heralde.Koltuktan tutunup sıralıyor yavrum 1 haftadır.Yaşını karşılıycak herhalde.Bu durum onu çok heyecanlandırıyor.Emme(emre)mama,meme,baba diyor.Gel babası,babam gelsin dur dur,alkış,işaret parmagıyla herkesin burnuna bib yapıyorBütün gün oyun oynuyoruz.Bizden haberler böyle.

aramıza hoşgeldn canım, gerçekten kuzuna, benim kızım da emiyor ben işteyken çorba , tahıllı mama ,yoğurt ve evde olan şeylerden yiyor, biz dergilerden bebek resimlerine bakıyoruz, masal okuyorum ona. emekliyor tutunup kalkıyo ama henüz sıralamıyo belki senin kuzun tombişliğinden emeklemiyordur

diş huzursuzluğu çok kötü oluyo gerçekten benim kızım da 1-2 haftadır gece uyanıp duruyo 3.dişi çıktı

hoşgeldin aramıza canım, kesinlikle hak veriyorum sana çok zor ama onlar herşeye değer

hoşgeldin aramıza emuttu, diş buğdayınızla ilgili paylaşımların için sağol. güzel yapmışsın gerçekten ben de hediyelik süs şekerlerinin malzemesini aldırdım hazırlanıyorum yavaş yavaş

ayşecik nerlerdesin özlettin kendini. benim kızım da diş çilesi çekiyor geceleri doğru düzgün uyuyamıyor canım kızın sağlıklı olsun gerisi önemli değil

canım ayşeye de yazdım önemli olan sağlıklı olmaları.evet insanlar bazen düşüncesiz düşüncesiz konuşabiliyolar benim kızıma da 5 aylıkken 3 aylık gibi duruyo demişlerdi boğasım gelmişti onları

iyiyiz canım sen buranın demirbaşıydın az girer oldun merak ettim doğrusu seni muhtemelen işten güçten fırsat bulamıyosundur

hoşgeldin canım

bence alıştır canım benim kızım alışmadı işteyken sütümü annem kaşıkla veriyor çok zor oluyo, bi de biberonla olmayınca süt de içmiyo diyolar

benim kızım da aynısı, bi arkadaş chicconun step up anne göğsü uyumlu biberonunu tavsiye etti aldım ama onu da çok emdiği söylenemez ama yine de dene derim

canım enfeksiyon olduğunu yazmışsın geçmiş olsun kuzuna

arkadaslar bebegimin gece bir sure yuzu yastik ile kapanmis..cok korktum aklima bir suru sey geliyor

canım yastıksız yatırmayı dene eğer yastıksız rahat edemiyorsa da kafana takma bence o çok şişme bi yastık olmasın ince olsun kendini ayarlar inşallah artık kocaman oldular

emirin yeni cicileri hayırlı olsun canım. ben kızıma kahvaltıda labne peynir ve pekmezi ekmeğe batırıp yediriyorum yumurta sarısını direk ağzına veriyorum sütle karıştırınca yemedi benim kızım. istersen sen de ekmekle yedir ve ben elimle veriyorum ağzına kaşıkla değil. 1 tatlı kaşığı peynir, 1'e yakın yumurta sarısı çok az da pekmez yiyor

pandora6
rosense2011
ebruli1820

hepinize çok çk teşekkür ederim annecikler malesef kızım emmeyi bıraktı ama suyu bol vericem inşallah
kusması durdu şükür daha ii olmak için dua edin olurmu
birde canım mama koltuğunu ve arabasını nerden aldın int .mi sipariş verdin bn öle anladım da

Evet canım.Pierre cardin aldım oto koltugunu netten indirimdeydi bayagı.Mama sandalyesi kraft tree 60 netten aldım.O da ogüne özel baya indirimdeydi canım.Kızın için dua ediyorum canım.Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin.

Rosense tesekkur ederim cavap icin.herkese danistim herkes birsey olmamistir dedi ve sukur rahatim..ders oldu tabii bana da ..tesekkur ederim tekrar

arkadaşlar bebeğim geceleri bazen yarım saatte bazen de 10-15 dk da bir uyanıyor
3. ayından beri böyle 5-6 aylık olunca geçer dedik ama 9 aylık oluyoruz neredeyse hep aynı vaziyet.
lütfen yardımcı olun kızlar ağrısı yok çok şükür; ağrı kesici fitil koysam da yine uyanıyor kucağımda uyumak istiyor, hep yatağa yatamıyorum.
işe başlamama 1,5 ay kaldı nasıl düzelecek bilmiyorum

Aynı problemi bende yaşıyorum ama benim bebeğim özellikle sabah 5-6 arası yapıyor onun dışında rahat,bir ara senin bebeğin gibiydi ama.Ben geceleri önce her ağladıkça kucağıma almamaya başladım,daha doğrusu kucağıma alıp sakinleştirip yerine koydum,o kalktı ben koydum herhalde 1 gecede 40 defa o ağlamıştır ben alıp sakinleştirip koymuşumdur,bunu bir dene istersen.Bir süre sonra umudu kesip kucağında uyuyor ve yerine koyunca rahat rahat uyuyor,bir de emziriyor musun?Kimi bebekler gece memeyi uyuma aracı olarak kullanıyorlar,benim bebeğim 9,5 aylık gece emzirmesini bıraktım,gece 12 de emziriyorum sabah 7 ye kadar vermiyorum artık,ben de senin gibi 1,5 ay sonra çalışmaya başlıyacam üstelik nöbet tutacam,allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…