2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bizde çok hasta olduk sesi gitti çok kötü üksürüyordu bugün biraz daha iyi çok şükür benimde aslında idrar testi yaptırmam gerekiyor bende iyi olmaya çalışıyorum 21aralıkta randevu verdiler barodan avukat için bakalım canım artık sadece kızım için yaşıyorum

canım bnm sakın üzülme kaybeden sen olmayacaksan

bnm de psikolojim iyice çöktü anneler sıfırım yani ev bark artık hiç bişey umrumda değilll
pijamalarlayım kızım ağlayınca ağlamaya başlıyorum nasıl atlatırım bilmiyorummmmmmmmm

iklimam sen böyle kötü olursan bebişe ne olacak düşün.Allah beterinden saklasın canım,sen kuvvetli olacaksın ki bebişin senden güç alsın.Benim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve ateşini düşüremedik 2 gün boyunca,iğnelerini sabah akşam ben yapıyordum,o ağlıyordu ben ağlıyordum ama herşey geçiyor canım,ev dağınık olsun boşver ama sen kendini topla önemli olan sizsiniz,sevgiyle kal.

canım hangi siteden aldın bnde pek dışarı çokamıyorum int tende alısverişe pek güvenemiyorumücreti önemli değill bnmki zaten halen yatark yiyo kilosu az olduğu otuup yemekyiyimiyoruz daha

duan için sağol canım hemde çok sağoll

aslında sende haklısın ama ne bilim biraz bunaldım herhalde bayadır böyleyim bi tatile ihtiyac duyuyor ve istiyorummm
ahh eşim işlerini bi ayarlasa onun bu kadar yoğun çalısmasına ben yoruluyorumm
yaşlanmıs hisse,youm kendimii

Kızlar kendimizi hemen salmayalım.Biz anneyiz ve güçlü olmak zorundayız.Bakmakla yükümlü oldugumuz ,bize mutaç olan minicik yavrularımız var.Emir dün gece 2 saat uyudu ve aglayarak uyandı.Gözleri kapalı hep agladı mızırdandı.Artık sabaha karşı uykusuzluktan sinirlerim bozuldu başladım üngür hüngür aglamaya.Emir gözlerini açtı yavrum kıyamadı herhalde 2 saat ayaklarımda ikimizde uyumuşuzAnnelik 24 saatBi arkadaşımızın dedigi gibi minik ekmekler hazırladım mama sandalyesine ve yavrum yedi hepsiniBurdan teşekkür ediyorum kendisine.Sanırım rosenseydi

İklimam,canım mama sandalyesini gitttigidiyor.comdan aldım.Araba koltugunu limango sitesinden aldım canım.

canım bizde dün inan o şekildik gece boyunca gözü kapalı ağladık durdukk
dişimizmi çıkıyor acaba ya anlamıyorumda onamı bu kadar huysuz

tatlım çok geçmiş olsun edoş iyileşir inşallah bi an önce, teyzeleri ona ve annesine dua ediyor hep:)

canım anladığım kadarıyla kızına senden başka bakan yok, annenler falan çok uzakta mı gelseler biraz nefes aldırsalar sana
gerçekten bebek büyütmek çok zor sinirlerimizi yıpratıyoruz herşeylerini mükemmel yapacaz diye anne yüreği işte. Bediüzzaman Said Nursiyi duymuşsundur o annelere şefkat kahramanları diyor,hepimiz kahraman kadınlarız arkadaşlar:) onlar sağlıkla büyüyüp hayırlı evlatlar olunca karşılığını fazlasıyla alıcaz inşallah

ne güzel yazmışsın eline sağlık şeker:) Emirciğin ekmekleri yemesine çok sevindim valla yarasın,löp löp et olsun ona annesi:) o huzursuzluk büyük ihtimal diştendir canım Allah kolaylık versin yavrucuğa kimbilir nasıl acıyodur damakları, biz de öyleyiz yaklaşık 1 haftadır ama bu gece sanki daha iyi bakalım

canım bizde dün inan o şekildik gece boyunca gözü kapalı ağladık durdukk
dişimizmi çıkıyor acaba ya anlamıyorumda onamı bu kadar huysuz
kesin dişten şekerim Allah kolaylık versin biz de aynıyız

merhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri kaç gün ateşini düşüremedik . kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu iğne vuruldu üstüne 2 gün sonrada rota oldu . cuma günü kontrole gittik çok şükür iyileşme varmış şurupla devam ediyoruz. ve ben üstüne grip oldum. sürekli kızımı kucağımda tutmaktan sol kolum dirsekten aşağısı acayip sızlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. salgın varmış kızlar dikkat edin Allah korusun yavrularımızı.

canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm neyse ki şükür iyileşiyormuş kuzucuk, sana da geçmiş olsun çabucak toparlanırsınız Allah'ın izniyle canım. ne salgınıymış bu böyle. bol bol su iç, tuzlu su gargarası yap kendine canım iyi gelir. çok öpüyorum ikinizi de

çok geçmiş olsun cnm.siz rotavirüs aşısı olmamışmıydınız acaba?

kızlar benim bebişin 3. dişi de çıktı fakat ilginçtir ki alt sağ dişi çıktı üst çıkması gerekmiyormuydu?bugün bende dolgu yaptırıcam dişime.hamilelikle birlikte dişimde gitti o kadar süt içmeme rağmen.bugün sorucam dr bebişimin diş olayını bakalım ne dicek :44: sonra anlatırım.

martta dogum yapan bir arkadasımın kızınında üstteki dişlerin bir tanesi cıkmış ve diğer yandan bir tane cıkmış...farklı olabiliyor herhalde..benim kızımda alt 2 dişler cıktı hemen üsttekilerde şişmiş durumda uykusuz geceler geciriyoruz..

bu arada dün kızıma diş kasıma bisküvilerinden aldık. küçük cadım kıtır kıtır yedi ve bayıldı...ne güzel bir seymiş:))

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım evet salgın varmış . ama çok şükür düzeldi bayağı. çok su içiyorum zaten canım. birde deniz suyu var onu kullanıyorum sürekli. birde soğuk algınlığı için hap.

çok geçmiş olsun cnm.siz rotavirüs aşısı olmamışmıydınız acaba?

sağol canım yok olmamıştı canım. ama adanada salgınmı herkeste varmış.

canım dişin sırası yok ak bizim önce alt dişler çıktı sonra üst yanlar çıktı orta sonra çıktı mesela:))

afiyet olsun kuzuya annesi. dişlerde kolaylıkla gelsin İnşallah

Sultancım sanada kızınada geçmiş olsun.Canım rota 3. doz mu yaptırdın?Çünkü emirin2.dozu 6 aylıkken yapılmıştı.

Kızının dişi hayırlı olsun canım.3 ggecedir uyku uyumuyoruzEşimle nöbetleşe uyuyoruz,saolsunHem alt hem üst dişleri kabarmış durumda.Sanki hepsi birden patlıycak gibi:18:

Bende markette görmüştüm ama yiyebilir mi diye kararsız kalıp almamıştımAfiyet olsun cimcimeye

çok geçmiş olsun sana da bebişine de,umarım rahat atlatırsın,bakacak kimse yok mu bebeğe senin dışında?

teşekkürler teyzesi..bende daha önce görmüştüm kararsız kalmıştım deniyim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…