canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı hmde yüksek arakadaşlarada ilgileri için teşekkür ediyorumm
çok küçük yavrum ya 6 kilo zaten bide kusarsa ne kalıcak geriye
sen nasılsın hatice bebeğin durumun nasıl
ya bizde çok hasta olduk sesi gitti çok kötü üksürüyordu bugün biraz daha iyi çok şükür benimde aslında idrar testi yaptırmam gerekiyor bende iyi olmaya çalışıyorum 21aralıkta randevu verdiler barodan avukat için bakalım canım artık sadece kızım için yaşıyorum
Evet canım.Pierre cardin aldım oto koltugunu netten indirimdeydi bayagı.Mama sandalyesi kraft tree 60 netten aldım.O da ogüne özel baya indirimdeydi canım.Kızın için dua ediyorum canım.Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin.
iklimam sen böyle kötü olursan bebişe ne olacak düşün.Allah beterinden saklasın canım,sen kuvvetli olacaksın ki bebişin senden güç alsın.Benim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve ateşini düşüremedik 2 gün boyunca,iğnelerini sabah akşam ben yapıyordum,o ağlıyordu ben ağlıyordum ama herşey geçiyor canım,ev dağınık olsun boşver ama sen kendini topla önemli olan sizsiniz,sevgiyle kal.
ya bizde çok hasta olduk sesi gitti çok kötü üksürüyordu bugün biraz daha iyi çok şükür benimde aslında idrar testi yaptırmam gerekiyor bende iyi olmaya çalışıyorum 21aralıkta randevu verdiler barodan avukat için bakalım canım artık sadece kızım için yaşıyorum
canım bnm sakın üzülme kaybeden sen olmayacaksan
bnm de psikolojim iyice çöktü anneler sıfırım yani ev bark artık hiç bişey umrumda değilll
pijamalarlayım kızım ağlayınca ağlamaya başlıyorum nasıl atlatırım bilmiyorummmmmmmmm
Kızlar kendimizi hemen salmayalım.Biz anneyiz ve güçlü olmak zorundayız.Bakmakla yükümlü oldugumuz ,bize mutaç olan minicik yavrularımız var.Emir dün gece 2 saat uyudu ve aglayarak uyandı.Gözleri kapalı hep agladı mızırdandı.Artık sabaha karşı uykusuzluktan sinirlerim bozuldu başladım üngür hüngür aglamaya.Emir gözlerini açtı yavrum kıyamadı herhalde 2 saat ayaklarımda ikimizde uyumuşuzAnnelik 24 saat Bi arkadaşımızın dedigi gibi minik ekmekler hazırladım mama sandalyesine ve yavrum yedi hepsini Burdan teşekkür ediyorum kendisine.Sanırım rosenseydi
kesin dişten şekerim Allah kolaylık versin biz de aynıyızcanım bizde dün inan o şekildik gece boyunca gözü kapalı ağladık durdukk
dişimizmi çıkıyor acaba ya anlamıyorumda onamı bu kadar huysuz
merhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri kaç gün ateşini düşüremedik . kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu iğne vuruldu üstüne 2 gün sonrada rota oldu . cuma günü kontrole gittik çok şükür iyileşme varmış şurupla devam ediyoruz. ve ben üstüne grip oldum. sürekli kızımı kucağımda tutmaktan sol kolum dirsekten aşağısı acayip sızlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. salgın varmış kızlar dikkat edin Allah korusun yavrularımızı.
merhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri kaç gün ateşini düşüremedik . kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu iğne vuruldu üstüne 2 gün sonrada rota oldu . cuma günü kontrole gittik çok şükür iyileşme varmış şurupla devam ediyoruz. ve ben üstüne grip oldum. sürekli kızımı kucağımda tutmaktan sol kolum dirsekten aşağısı acayip sızlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. salgın varmış kızlar dikkat edin Allah korusun yavrularımızı.
kızlar benim bebişin 3. dişi de çıktıfakat ilginçtir ki alt sağ dişi çıktı üst çıkması gerekmiyormuydu?bugün bende dolgu yaptırıcam dişime.hamilelikle birlikte dişimde gitti o kadar süt içmeme rağmen.bugün sorucam dr bebişimin diş olayını bakalım ne dicek :44: sonra anlatırım.
teşekkür ederim canım evet salgın varmış . ama çok şükür düzeldi bayağı. çok su içiyorum zaten canım. birde deniz suyu var onu kullanıyorum sürekli. birde soğuk algınlığı için hap.canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm neyse ki şükür iyileşiyormuş kuzucuk, sana da geçmiş olsun çabucak toparlanırsınız Allah'ın izniyle canım. ne salgınıymış bu böyle. bol bol su iç, tuzlu su gargarası yap kendine canım iyi gelir. çok öpüyorum ikinizi de
çok geçmiş olsun cnm.siz rotavirüs aşısı olmamışmıydınız acaba?
martta dogum yapan bir arkadasımın kızınında üstteki dişlerin bir tanesi cıkmış ve diğer yandan bir tane cıkmış...farklı olabiliyor herhalde..benim kızımda alt 2 dişler cıktı hemen üsttekilerde şişmiş durumda uykusuz geceler geciriyoruz..
bu arada dün kızıma diş kasıma bisküvilerinden aldık. küçük cadımkıtır kıtır yedi ve bayıldı...ne güzel bir seymiş:))
Kızının dişi hayırlı olsun canım.3 ggecedir uyku uyumuyoruzkızlar benim bebişin 3. dişi de çıktıfakat ilginçtir ki alt sağ dişi çıktı üst çıkması gerekmiyormuydu?bugün bende dolgu yaptırıcam dişime.hamilelikle birlikte dişimde gitti o kadar süt içmeme rağmen.bugün sorucam dr bebişimin diş olayını bakalım ne dicek :44: sonra anlatırım.
martta dogum yapan bir arkadasımın kızınında üstteki dişlerin bir tanesi cıkmış ve diğer yandan bir tane cıkmış...farklı olabiliyor herhalde..benim kızımda alt 2 dişler cıktı hemen üsttekilerde şişmiş durumda uykusuz geceler geciriyoruz..
bu arada dün kızıma diş kasıma bisküvilerinden aldık. küçük cadımkıtır kıtır yedi ve bayıldı...ne güzel bir seymiş:))
afiyet olsun kuzuya annesi. dişlerde kolaylıkla gelsin İnşallah
Kızının dişi hayırlı olsun canım.3 ggecedir uyku uyumuyoruzEşimle nöbetleşe uyuyoruz,saolsun Hem alt hem üst dişleri kabarmış durumda.Sanki hepsi birden patlıycak gibi:18:
Bende markette görmüştüm ama yiyebilir mi diye kararsız kalıp almamıştımAfiyet olsun cimcimeye