2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramınız mübarek olsun.Evlatlarımızla birlikte nice bayramlar geçiririz inş.

Kapanışı ben yapmışım.Açılışıda ben yapayım.Herkes iyidir umarım.Mama sandalyesi almak istiyoruz ama portatif mi yoksa normal mi alsak karar veremedik??Siz aldınız mı?Aldıysanız hangi markayı aldınız??

haticecim nasılsın canım. nasıl durumun. İnşallah iyi bişeyler olmuştur hayatınızda. ebrucuğum mama sandalyesi kullanmıyoruz o yüzden hiç bilgim yok. bende giremiyorum annemlerdeyiz misafir gelip gidiyor. birde kızım hasta oldu teyzeleri. burnu akıyor. sürekli ağlıyor. aferin aldım kullanıyoruz işte. birde calpol kullanıyoruz. dün gece ateşlendi bi uyandım yanıyor calpolle aferin verdik. üstünü çıkardım oynattım falan zorla düşürdük. bugün bi sürü misafir geldi kızımın ateşi yine yükseldi ilaçlar falan. o sırada halam vardı aaa dedi senin kızında çok ağlak dedi benden çok annemlerin canı sıkıldı savundu ama dinleyen kim. annemler çok sinirlendi. ya insanları anlamıyorum sanki başka dertleri yok. sizler nasılsınız

merhabalar arkadaşlar şu mübarek bayramın da sonuna geldik,inşallah Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın, maddi manevi ferahlık, aile saadeti versin. haticecim sen kendini çok üzme anneler güçlüdür hayat sen ve kızın devam ediyor sonuçta, eşin şimdilik olmasa da inşallah yuvanıza dönecektiren kısa zamanda senin anlattığın gibi o yuva kolay kurulmuyor hayır dualar edelim inşallah dualarımız kabul olur bütün kapılar yüzüne kapanmış gibi gelebilir ama Allah büyüktür başka kapılar açar hiç ummadığın yerde ve zamanda bakmışsın herşey düzelmiş...

Kapanışı ben yapmışım.Açılışıda ben yapayım.Herkes iyidir umarım.Mama sandalyesi almak istiyoruz ama portatif mi yoksa normal mi alsak karar veremedik??Siz aldınız mı?Aldıysanız hangi markayı aldınız??

canım ben portatif almadım sallanınca düşme tehlikesi olur diye düşündüm baby max safari mama sandalyesi aldım bebeğim kız ama mavi rengini aldım ama mavisi çok tatlı bi tonda. heryerde 170 civarında aldığım yerde adam 135 dedi çok şaşırdım hemen aldım tabi elinde 2 tane kalmış bitiriyomuş o yüzden indirimliymiş kraftın yan ürünü biliyosun aynısının kraft olanı 200 küsür, chicco falan pek düşünmedim ne gereği var zaten ne kadar kullanacak bakalım bebek. aslında babymax in müzikli bi mama sandalyesi de var o da güzel

canım ben portatif almadım sallanınca düşme tehlikesi olur diye düşündüm baby max safari mama sandalyesi aldım bebeğim kız ama mavi rengini aldım ama mavisi çok tatlı bi tonda. heryerde 170 civarında aldığım yerde adam 135 dedi çok şaşırdım hemen aldım tabi elinde 2 tane kalmış bitiriyomuş o yüzden indirimliymiş kraftın yan ürünü biliyosun aynısının kraft olanı 200 küsür, chicco falan pek düşünmedim ne gereği var zaten ne kadar kullanacak bakalım bebek. aslında babymax in müzikli bi mama sandalyesi de var o da güzel

Saol canım senin aldıgını bi bakayım netten.

Sultancım geçmiş olsun.Üşüttümü ki ateşlendi?İnş. çabuk atlatır.Patavatsız insanlara sinir oluyorum:KK47:

Selam Kızlar bayramın 1. günü üşüttüm bademciklerim şişti faranjit azdı hapşurmaktan ölüyorum :KK43:(

Geçmiş olsun canım.İnş. biran önce atlatırsın.Paşamızın dişi hayırlı olsun.Darısı emirin başına

merhabalar arkadaşlar şu mübarek bayramın da sonuna geldik,inşallah Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın, maddi manevi ferahlık, aile saadeti versin. haticecim sen kendini çok üzme anneler güçlüdür hayat sen ve kızın devam ediyor sonuçta, eşin şimdilik olmasa da inşallah yuvanıza dönecektiren kısa zamanda senin anlattığın gibi o yuva kolay kurulmuyor hayır dualar edelim inşallah dualarımız kabul olur bütün kapılar yüzüne kapanmış gibi gelebilir ama Allah büyüktür başka kapılar açar hiç ummadığın yerde ve zamanda bakmışsın herşey düzelmiş...
amin canım aminnn. İnşallaaah.

Sultancım geçmiş olsun.Üşüttümü ki ateşlendi?İnş. çabuk atlatır.Patavatsız insanlara sinir oluyorum:KK47:
teşekkür ederim canım. üşüttü canım. burnuda tıkalı. aferin veriyorum. faydası oluyor. aklınızda olsun baktınız burnu akmaya başladı hemen başlayın kesinlikle faydası var. İnşallah kolay atlatırız. birilerinden bulaştı ama. ben grip yada nezle olsam bayramda evimden çıkmam yaa. neden başkalarınada bulaştırayım. yada kimseyi öpmem. ama gelip öpüyorlar bi bakıyorsun ayy bu gripte geçmedi diyorlar deli oluyorum yaa.

Selam Kızlar bayramın 1. günü üşüttüm bademciklerim şişti faranjit azdı hapşurmaktan ölüyorum :KK43:(

geçmiş olsun canım. bi ilaç falan bişey içsen. dişinizde hayırlı olsun canım. maşallah kuzuya.

Selmlar...herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun.sultancm geçmiş olsun tatlı kızćene...acaba yine Diş mi cıkartiyo? Bi biz kaldık sanırım Dişi çıkmak bilmeyen:)

güvenmek çok önemli evliliğin ana temeli bende demiştim (eşim demek istemiyorum artık)keşke seninle hiç evlenmeseydim hep sevgili kalsaydık daha mutluydum ozamanlar bizim evlilik proğramımız 2007di ama hayır evlenelim diye baskı yaptı 2006da evlendik adam işi bıraktı nişanlıyken 23 haziranda nişanım oldu 30 temmuzda düğünü yaptı sensizliğe tahammülüm yok diyordu sabah 6da gözünü bizde açar gece 12de babam artık oğlum gitmiyormusun derdi bizden çıktığı andada tlfona sarılırdı hatta biseferinde tlfonla konuşurken kapkaççılar kulağında daha ogün aldığımız tlfonu çalmışlardı hergün 100 kontör bitirirdi yemin ederim bu mübarek gecede yalanım yok bukadar üzerime düşmeseydi belki daha çabuk atlatırdım belki bana karşı çok sorumsuzdu ama edaya dayanamıyordu edayı görünce gözleri doluyordu nasıl bu hale geldik aklım almıyor yapma hüseyin derdim bak bu sevgi çabuk biter dedrdim hayır derdi sümmü haşa yarabbi gökten ALLAH inse seni alamazlar benden derdi yalanmıydı bunlar hayatın birkez daha nekar acımasız olduğunu gördüm insanları nekadar düşünürsen düşün seni okadar düşünmediklerini öğrendim kalbim nekadar kırılmış olursa olsun dünyanın benim acılarımdan dolayı durmayacağını öğrendim ve kalbimi asıl acıtanın yine kendim olduğunuöğrendim bu koca şehir okad küçüldükü boğuyor gitmek kaçmak istiyorum herşeyden herkesten ama yaşamak zorundayım tek dileğim YARABBİ yardım et bana ve benim durumumda olan herkese

yeni girdim gördüm haticecim rabbim yar yardımcın olsun unutma o melek minik yavrun seninle rabbim hep seninle olsun inş..gün dogmadan neler dogar göreceksin herşey düzelecek bizi haberdar et bayramınızı en içten dileklerimle kutlar allah sana bebegine saglık sıhhat versin inş..

merhaba canım. bizede geldi o paket. kaşığını beğenmedim ama. biz silikon kullanıyoruz bunun ucu sert geldi sanırım kullanamıyorum. tetanozu hamileyken kızım için vurulmuştum ama kendim için olunca vurulasım gelmedi. bide vurulunca kolum sakat gibi oluyor o zaman kızıma kim bakacak dedim. bizim yün çok annem sağolsun :) bayramlıklarınıda aldılar sağolsun montu falanda tabi. ben 5 aylıkken adet olmuştum ilk. sonra 2.5 ay olmadım çok korkmuştum :)) ama geçen hafta oldum. çok şükür bayramada denk gelmedi. sen nasıl oldun kolun daha iyimi inşallah canım.

maşallah kuzuya annesi kocaman olmuş

merhaba eylülcüğüm nasılsın canım. büyüdümü uykusuz paşa

uyuyo sultancım sadece çok erken yatıo 6 da yatıyo akşam sabah 5 30 da kalkıo gec yatırmaya calıştım gene 5 30 çare bulamadım gene bayramn mübarek olsun tatlım öptüm ikinizi

Selmlar...herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun.sultancm geçmiş olsun tatlı kızćene...acaba yine Diş mi cıkartiyo? Bi biz kaldık sanırım Dişi çıkmak bilmeyen:)

seninde bayramın mübarek olsun ve tüm arkadaşların nasılsın tatlım diş için merak etme...diş cıkarmayan sadece siz degilsiniz yanlız degilsin tatlım ama gec cıkarmak daha iyimiş ve gec düşer ve saglam olurmuş neyse artık hayırlısı öptüm seni tatlımmm...

seninde bayramın mübarek olsun ve tüm arkadaşların nasılsın tatlım diş için merak etme...diş cıkarmayan sadece siz degilsiniz yanlız degilsin tatlım ama gec cıkarmak daha iyimiş ve gec düşer ve saglam olurmuş neyse artık hayırlısı öptüm seni tatlımmm...

canım sağol iyiyim çok şükür.sen nasılsın? bayramın nasıl geçti?
oğlumunda ilk dişi 10.ayı bitince çıkmıştı:) ve gerçekten de geç düşüyorlar.
bende seni öptüm tatlım.

canım sağol iyiyim çok şükür.sen nasılsın? bayramın nasıl geçti?
oğlumunda ilk dişi 10.ayı bitince çıkmıştı:) ve gerçekten de geç düşüyorlar.
bende seni öptüm tatlım.

evet gec cıkarmada genetikmiş babamızda 10 aylık cıkarmış bu gün oglum 10 ayından gün alıyor 9 doldu şükür allah seninkinede hepimizinkine uzun ömürler versin inş..bayramın 1 günü eşim nöbetçiydi geldi ertesi gün yattı nöbet ertesi gergin oluyor sonrasisafir felan sıradan gecti işte sen ne yaptın canım

evet gec cıkarmada genetikmiş babamızda 10 aylık cıkarmış bu gün oglum 10 ayından gün alıyor 9 doldu şükür allah seninkinede hepimizinkine uzun ömürler versin inş..bayramın 1 günü eşim nöbetçiydi geldi ertesi gün yattı nöbet ertesi gergin oluyor sonrasisafir felan sıradan gecti işte sen ne yaptın canım

oyy maşşallah yaa 10.aya girdiniz :nazar::nazar::nazar::nazar:

bizde 2hafta sonra 9.ay bitip 10,a gircez Allahım izin varirse. bizde bayramın ilk günü büyüklerin ellerini öpmeye gittik öyle geçti...sonraki günler evimizde geçirdik.
bugün kızım huysuz yaa...hiç durmuyo çok yoruyo beni.

merhaba arkadaşlar, ben inş. mart annesi olacağım ve medipol hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ancak bebeğin aşıları işitme testi ve annenin tahlilleri gibi bir takım şeylerin fiyatın dışında olduğunu öğrendim. medipolde doğum yapan varsa bu fiyatlar hususunda bilgilendirebilir mi ne kadara çıktı doğum ücreti? şimdiden teşekkürler...

X