günaydınlar, nasılsınız bugün,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler Ebru, Sultan. gece çok kalkıyor kızım benim de, ne zamana kadar devam edecek bu durum.
haaaa bu arada regl oldum kızım 7 ay 1 günlükken, hala olmayanlar varmıdır acep, 26 Ekimde oldum 2 gün sürdü. ağrılı da değildi. ama sonrasında idrarda yanmalarım oldu, onu da böbrek taşına bağlıyorum malum böbrekten üreter kanalına girdi ya bu taş.
yumurta sarısının yarısını veriyordum kızıma , dün hepsini verdim yedi. bisküvi ve suyla ıslatıp veriyorum bazen de içine pekmez koyuyorum.
milupanın hediyesi 7 aylık olmamıza 1 gün kalasıya geldi. içinde 1 poşet sütlü pirinçli- 1 nescafe poşeti gibi (daha kalınca) devam sütü, indirim kuponları(Migrs,Tansş da geçerli olacak şekilde bazı ürünler için geçerli tabii bu kuponlar 2.de indirim sağlıyor % 20-%25 lik devam sütü, kavanoz mama gibi) bir tane plastik kaşık, bebekle ilgili verileri yazabileceğin albüm gibi bir şey haa bir de mause altlığı mı yoksa bardak altlığı mı anlayamadığım plastik altlık vardı , bir de bebeğinizin ismine yazılan bilginin yer aldığı bilgi veren bir yaz, bunun içine sarılmıştı gelenler zaten. sağolsunlar ilk defa aldım milupadan ama mutlu oldum tabiii.
kızımın kışlık bir şeyleri yok, yünlü bir şeyler yaptırmam lazım, patik falan. evi sadeleştirdim,çünkü yürüteçin içinde gidip sehpa örtüsü, ne bulursa çekip döküyor.
3. tetanoz aşılarınızı oldunuz mu Temmuzda olmam gerekiyordu korktum mu nedir bir türlü gidip vurulasım gelmiyor, hamileyken bebeğiniz için korkusuz oluyorsunuz. rutin kontroller, kan aldırmalar falan gerekli ya hiç korkmuyor insan. Bebebk doğduktan sonra gene aynı şeyler.
bu arada hala olmama az kaldı bu ay içerisinde yeğenimiz Kıvanç geliyor bizden böyleeeee.
göremediğim arkadaşlarım nerelerdeler umarım herşey yolundadır.sevgiler:)))