2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunları anlatmam duygu sömürüsü olrak anlaşılmasın niyetim kimseyi üzmek değil ama patlıyorum artık içim şişti herkese herşeyi anlatamıyorsun bide bizi dışarda çok mutlu biliyorlardı ne söylerim şimdi herkese neden bitti diyenlere edada bi bana yapıştı kimseye gitmiyor benden başka anlıyormuş gibi ilgilenemiyorum çünkü oysa benim tek dayanağım o olmasaydı ben kaldıramazdım bu haksızlığı gittiğinden beri ağzında bir babadır çıldıracam artık anlatmamın sebebi yuvamı ben yıkmadım bunu bilin kimse bir tartışmayla hemen evini terkedermi ki benim gibi köpek gibi seviyorsa

canımcım yanlış anlamışsın beni özür dilerim yanında olduğumu bil istedim sadece:KK43:

slm arkadaşlar,bişey soracam..
ben daha adet olmadım maalesef..iki gündür olacakmışım gibi bir his var.bugünde karnımda acayip bi şişkinlik,nerdeyse 5 aylık bebek var gibi..arada bir adet ağrısı başlar gibi oluyor..adet olanlarında böyle olmuşmuydu..
bi olsam çok rahatlayacağım,şiş gibiyim,sinirlerime hakim olamıyorum artık..menapoz böyle bişey sanırım..

Ben daha hiç olmadım.Olsamda şu göbegim şişligim bi inse:KK14:Bütün gece ayaklarımın altı yanıyor ve beni yuytmuyor.Menopozluları çok iyi anladım.Bi an bi ateş geliyor bi sinir geliyor bi üşüme geliyor.OOooffff:KK37:

Hatice arkadaşım yaşadıkların çok zor şeyler.Sen sevgin ugruna dayanmış ve katlanmış oldugun halde hakettigin degeri görmemişsin.Görümcende düzeltecegi yerde vıdı vıdımı yapıyor.Hem ona söyle eda daha emiyor ve anneye muhtaç.Emen bebegi hakim zaten anneye veriyor.Bu konularda bilgiliyim birazda.Hiç üzülme edayı asla kanunen alamazlar canım

hepinize tşk ederim beni dinlediğiniz için öncelikle hiç kimse tatlı yuvasını aslaaaaaaaaaaaaa yıkmaz ama bizim birikti eşim uzun yol kaptanıydı ben bunu evlendiğimde biliyordum bunu sorun yapmadım hep umutla bekedim bu 11ci bayramımız olacaktı ama biz hiç bir bayramda hiçbir yılbaşında hiç bir aile toplantılarında yani açoıkcası hiçbir özel günde birlikte olamadık doğumumda bile 5gün sonra gelebildi ancak ha isteseydi gelirmiydi bilemiyorum gerçi erken doğum oldu benim benim enbüyük suçum çok sevdim çok değer verdim kendi değerimi tükettim hep akılsız başın cezasını ödedim üzerime 45bin tl kredi çekti araba aldı kredinin 37bin tlsini ödedi arkadaşı arabı çarptı pert etti sigortası yoktu işten ayrıldı 4ay keridileri ödeyemedi ben hamileydim düşük tehlikem vardı işten ayrıldım kredi oldu şimdi 13bin ve bana banka tutuklama kararı çıkartmış ailem bilmiyor ben onamı yanayım ailesi sahip çıkmadı bize hep yokluk çektim kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim evden çıkmak zorunda kaldım çünkü 4aydır kira veremedik icra herşeyimizi götürdü ev buzgibi eda çok hasta oldu çıkmasaydım evden ev sahibi atacaktı şuanda hüngür hüngür ağlıyorum eşim bana sahip çıkmadı 5gün evde aç kaldım makarna yemekten nefret ettim artık ailem benden çok uzakta ben ataşehirde onlar asya kıtasında edaya ek gıda başlayamadım ancak annemlere gelince veriyordum çorba meyve falan işte eda doğdu asla baba parasıyla birşey alınmadı herşeyi ailem ve arkadaşlarım yaptılar yani ne koca oldu nede baba daha nekadaranı anlatayım kızlar çok direndim yuvam için ama tek başına verilmiyor mücadele karşında biri olacak şimdi olan bana oldu edam için boyun eğdim ve bütün lafları sineme çekerek geldimyoksa edayı yurda verecektim RABBİM hiçkimseyi düşürmesin beni suçlamayın bu anlattıklarım sadece çeyreği herşeye rağmen çok seviyordum evimi nekar evli kaldın derseniz 2 yıl sadece
canım okudukça insanların ne kadar acımasız olduğunu görüyorum. nasıl dayanmışsın canım. sen mükemmel bi annesin eşsin. ama o kıymetini bilememiş. keşke elimden bişey gelse sana yardım edebilsem. of Allahım offf ne yazacağımı şaşırdım. içimde o kadar çok şey varki anlatamıyorum işte. ne olur üzülme. ailene anlat yapacağın bu yükü tek başına taşıyamazsın. bunlar nasıl insan böyle hiçmi acımaları yok. ailesi biliyordur onun nerde olduğunu haber alamasalar sana ulaşırlardı.

bunları anlatmam duygu sömürüsü olrak anlaşılmasın niyetim kimseyi üzmek değil ama patlıyorum artık içim şişti herkese herşeyi anlatamıyorsun bide bizi dışarda çok mutlu biliyorlardı ne söylerim şimdi herkese neden bitti diyenlere edada bi bana yapıştı kimseye gitmiyor benden başka anlıyormuş gibi ilgilenemiyorum çünkü oysa benim tek dayanağım o olmasaydı ben kaldıramazdım bu haksızlığı gittiğinden beri ağzında bir babadır çıldıracam artık anlatmamın sebebi yuvamı ben yıkmadım bunu bilin kimse bir tartışmayla hemen evini terkedermi ki benim gibi köpek gibi seviyorsa

sağol canım şimdi tlfonda görümcemle tartıştım edayı alacaklarmış elimden sinirlerim bozuldu

canımsın elimden gelen bişey olursa özelden yaz ne olur. üzülme ne olur. edamızı sütsüz sensiz bırakma. sen elinden gelen herşeyi yapmışsın Allahım senin yardımcın olsun. utanmıyorlarmı seni aramaya. madem o kadar çok seviyorlar istiyorlar ne yapmışlar bu bebek için. sen günlerce hastane kapılarında ağladın herşeyini sen yaptın o zaman nerdelerdi. alamazlar canım. babası bile 6 yaşından önce alamaz ki onlar hiç alamaz. bak benim kaynanamda geldi evelki gün bana örnek veriyor güya hem yemeğimi ekmeğimi yedi üstünede birinden örnek veriyor güya görümcemin komşusuymuş kaynanasını istemiyormuş bilmem ne. diyorki o istemezse kocasıda koyar bi tepik gider dedi. günlerdir içimden atamadım. cesaret işte. ama bunu söyleten bu cesareti veren kocam. bende görümcemde bu laftan sonra donduk kaldık. o bile şok oldu düşünün. daha ne diyim canım işte bunlar böyle insanlar.

hatice, allah yardımcın olsun canım..elimizden birşey gelirmi bilmiyorum ama sen güçlü bir kadınsın..onca zaman bebeğine dokunmadan gün geçirmiş bir anne bunları da atlatacaktır..hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun..

Son düzenleme:
günaydınlar, nasılsınız bugün,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler Ebru, Sultan. gece çok kalkıyor kızım benim de, ne zamana kadar devam edecek bu durum.
haaaa bu arada regl oldum kızım 7 ay 1 günlükken, hala olmayanlar varmıdır acep, 26 Ekimde oldum 2 gün sürdü. ağrılı da değildi. ama sonrasında idrarda yanmalarım oldu, onu da böbrek taşına bağlıyorum malum böbrekten üreter kanalına girdi ya bu taş.

yumurta sarısının yarısını veriyordum kızıma , dün hepsini verdim yedi. bisküvi ve suyla ıslatıp veriyorum bazen de içine pekmez koyuyorum.

milupanın hediyesi 7 aylık olmamıza 1 gün kalasıya geldi. içinde 1 poşet sütlü pirinçli- 1 nescafe poşeti gibi (daha kalınca) devam sütü, indirim kuponları(Migrs,Tansş da geçerli olacak şekilde bazı ürünler için geçerli tabii bu kuponlar 2.de indirim sağlıyor % 20-%25 lik devam sütü, kavanoz mama gibi) bir tane plastik kaşık, bebekle ilgili verileri yazabileceğin albüm gibi bir şey haa bir de mause altlığı mı yoksa bardak altlığı mı anlayamadığım plastik altlık vardı , bir de bebeğinizin ismine yazılan bilginin yer aldığı bilgi veren bir yaz, bunun içine sarılmıştı gelenler zaten. sağolsunlar ilk defa aldım milupadan ama mutlu oldum tabiii.
kızımın kışlık bir şeyleri yok, yünlü bir şeyler yaptırmam lazım, patik falan. evi sadeleştirdim,çünkü yürüteçin içinde gidip sehpa örtüsü, ne bulursa çekip döküyor.
3. tetanoz aşılarınızı oldunuz mu Temmuzda olmam gerekiyordu korktum mu nedir bir türlü gidip vurulasım gelmiyor, hamileyken bebeğiniz için korkusuz oluyorsunuz. rutin kontroller, kan aldırmalar falan gerekli ya hiç korkmuyor insan. Bebebk doğduktan sonra gene aynı şeyler.
bu arada hala olmama az kaldı bu ay içerisinde yeğenimiz Kıvanç geliyor bizden böyleeeee.
göremediğim arkadaşlarım nerelerdeler umarım herşey yolundadır.sevgiler:)))

Aysecim ben de adet gormedim hala, biz sekizinci ayi bitirdik.. Tetanozu oldum, Hazirandaydi.. Kizimin asisi ile ayni gundu, hic gozume gorunmedi o yuzden :KK1:
Kivanc bebek saglikla gelsin insallah, senin kuzu abla oluyor yani :KK16:

7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde

Haticecim ben de cabuk dagitmissin evi diyecektim aslinda ama iste tam dinlemeyince yanlis dusunuyor insan.. Kizini senden nasil aliyorlar, daha bir yasinda bie degil, bu anlattiklarini mahemede anlatirsin zaten.. Korkma, bozulmasin snirlerin de. Kardesin Antalyada nerede otuuyor? Ben Antalyadayim, mesaj at geldiginde, goruselim, belki kafan dagilr, olur mu? Bekliyorum..

slm arkadaşlar,bişey soracam..
ben daha adet olmadım maalesef..iki gündür olacakmışım gibi bir his var.bugünde karnımda acayip bi şişkinlik,nerdeyse 5 aylık bebek var gibi..arada bir adet ağrısı başlar gibi oluyor..adet olanlarında böyle olmuşmuydu..
bi olsam çok rahatlayacağım,şiş gibiyim,sinirlerime hakim olamıyorum artık..menapoz böyle bişey sanırım..

Annem de derdi, bana da oluyor, her ay adet zamanim olak zaman herhalde, karnim agriyor, hatta migrenim tutardi benim, basagrisi bile oluyor baya baya.. Ama daha gelen giden yok..

HATICEE cnm aslında kk ya artık gırmıyodum fırsat ta bulamıyuodum buraya bakıcak ısın dogrusu ama senın yasadıklarına kaytsız kalamdım.canım benım Allah san apeygamber sabrı vermıs tatlım..nedenır ne yapılır bıleedım esınle ılgılı ne soylenır bılmıyorum..,
ama gorumcen kzıını alacaklarını soylemıs ya sana sınırlerını bozma sakın öle kolay degl cunku ..gecen bır av. konusuyordu tv de aklıma geldı ve sanada soyleemk ıstedım ''bebegı annesnden almak kolay degl karsı taraf ın maddı durumu co kcok ıyı olsa bıle alamz mahkee o durumda karsı tarafaın madıı ımkanını nafakadan alır dıyodu.yanı ole bsy deseler bıle mahkeme vermıyormus cnm nafakayı yuksek tutuyormus.Allahım sana ve guzel kızına coook guzel huzurlu bır hayat nasıp etsın tatlım ..opuyorum senı...

7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde

haticecim... çok üzgünüm senin için.. anlatıklarını okuyunca kanım dondu, nefesim kesildi... beddua etme ve lanet okuma hakkımı kullanmak istedim... ama yapmadım; onun yerine senin için ve eda için dua ettim...

haticecim.. yaşanan her zorluk; yaşandığı zaman ağırdır... bundan üç beş vakit sonra daha kolay olacak herşey...

eşini, evliliğini, eşinin ailesini, evliliğin için emeğini vs. vs. bunların hepsini unut, düşünme, bitti, geçti, gitti hepsi.. acı ama öyle... sen bunlara takılırsan asıl mevzudan koparsın... şimdi önemli olan sevgili evladın ve senin sağlığın başka da hiçbir lanetin önemi yok...

lütfen lütfen çok iyi bir boşanma avukatı bul, evladın konusunda haklarını koruyacak ve seni çok iyi temsil edecek bir avukat bul... eve Önce Allah'a sonra ailene, sonra avukatına sığın , güven...

bizler de senin için çok dua edeceğiz bundan emin ol...ben şahsen arife günü yapacağım her ibadetimde seni ve edayı özellikle ve özellikle hatırlayacağım...

herşey yaşanır gider; sizler birbirnize iyi eş olamayabilirsiniz bu doğal... ama bir evladı annesinden ayırmaya çalışan o zihniyeti lanetliyorum... kocan anlamaz annelikten ama o görümcen olacak kadın almamış mı kadınlığından hiç nasip.... o görümcen anne olmamışsa bundan sonra da allah ona anne olmayı nasip etmesin yok eğer anneyse de allah ona layıkıyla hakettiği dersi mesajı versin... (bak gene dayanamadım ettim ah) Allah Affetsin...

iyi ol hatice iyi ol... güzel günler yakındır... unutma zifiri karanlık olmadan şafak sökemez....

haticecim okuyunca gözlerim doldu. allah yardımcın olsun. yapabileceğimiz bişey varsa elimizden geleni yaparız.

s.a canım yazdıkların okudum sana sadece samimi olduğu mu dile getirmek için mesaj atıyorum sabahtan beri aklımasın
RABBİM YARDIMCIN OLSUN BEN SANA BİŞİ DEMEK İSTİYORUM İSTERSEN BU MESAJIMI KAYDE ALMAYABİLİRSİN CANIM GALİBA İSTANBULDA OTURUYORSUN ÖLE ANLADIM ÇÜNKÜ BAK SANA Bİ NUMARA YOLLICAM SENİN İÇİNDE BULUNDUĞUN DURUMLA KARI KOMŞUM AYNI HALDEYDİ ŞÜKÜR Kİ ŞİMDİ HEM BOŞANDI HEM 2ÇOÇUĞU VAR HEMDE BORÇLARINI ÖDEDİ SENDEN GURURUNU BİRTARAFA BIRAKIP BÜYK ŞEHİRİN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNE BAŞ VURMANI VE ONLARA DURUMUNU ANLATIP HEM BANKA BORCUNU HEMDE AVUKAT İSTEDİĞİNİ SÖYLEMELİSİN ACİL DERSEN HMN İLGİLENİRLER
BANA TEKRAR DÖN OLUR

444 00 93
KİMLER NASIL YARARLANABİLİR?

Sosyal Yardım Birimi ve Kadın Koordinasyon Merkezi'nden ihtiyaç sahibi, yoksul kadın, çocuk ve ailelerimiz yararlanabilmektedir. Merkezlerimize müracaat eden ihtiyaç sahibi kişiler Sosyal Yardım Birimi ve Kadın Koordinasyon Merkezi gezici ekipler tarafından yerinde ziyaret edilmekte ve ihtiyaçları yerinde tespit edilmektedir. Sosyal Yardım Birimi ve Kadın Koordinasyon Merkezi, veri tabanına girilen, gıdadan sağlığa, giyimden eşyaya kadar, değerlendirme kurulu kararında uygun görülen tüm ihtiyaçlar, en kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır.

Sosyal Yardım Hizmeti, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Sosyal Yardım Birimi ve Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından koordineli bir şekilde yürütülmektedir.

hatce canım benim allah yardımcın olsun arkadaşım,inan ağlayarak okudum yazdıklarını ama allah büyük elbet bir kapı açmıştır size..işlh eşin hatasının farkına varı ve tekrar mutlu olursunuz..eda kuzumun sütlerine iyi bak annesii allah korusun kesilmesin üzüntüden..canım yapabileceğim bişi varsa herzaman yanındayım senii ve edayı çok seviyorum dualarım seninle...

Haticecim Allah yardımcın olsun canım senin ve edanın herzaman herkonuda yanındayız canım

şuanda okadar çaresizimki beynim bende değil çok mantıklı düşünen ben kafayı yemek üzereyim kızıyorum kendine neden neden bukadar sırtını dayadın bu adama çok sevdim geçmiyor yani içimde kaldı kızıma 40 mevlüdü okutamadım dün akşam ablası aradı aynen bana dediği kelime biz edayı alırız sende fedakarlık yap kartları çalış öde kardeşimde yok nedersin şimdi bu lafa bu akşam kızkardeşimdeydim üst katına birisi taşınmış oturmaya gelmiş kardeşime 7aylık ikizlere hamile 6yıl sonra tedaviyle kalmış edayı görünce sevdi kardeşimde edamızda 5yıl sonra geldi dedi ya öylemi çok kıymetlidir şimdi babasının yanında dedi tabi ben baba lafı duyunca koptum kadında ne düşünmüştür şmdi acaba düngece 17defa aramış beni ekimin 19dan buyana yok ortada hatice aptalya yine canım cicim beni tüketmesine izin vermeyecem birgün olurda size barıştım dersem yazıklar ols deyin bana

canımcım yanlış anlamışsın beni özür dilerim yanında olduğumu bil istedim sadece:KK43:
canım benim sen kusura bakma kırdıysam aklımsa cevaplarını alamadığım sorular kaldı oyoğun bakım kapılarında herkes kocasıyla beklerken ben yanlız ağlardım soruyorum beni sevmediysen neden 2 yıl peşimde koştun acaba araçmıydım ben onun için istikbalimi yaktım onunla olmadan önce çok şeydim şimdi hiçbirşeyim

haticecim... çok üzgünüm senin için.. anlatıklarını okuyunca kanım dondu, nefesim kesildi... beddua etme ve lanet okuma hakkımı kullanmak istedim... ama yapmadım; onun yerine senin için ve eda için dua ettim...

haticecim.. yaşanan her zorluk; yaşandığı zaman ağırdır... bundan üç beş vakit sonra daha kolay olacak herşey...

eşini, evliliğini, eşinin ailesini, evliliğin için emeğini vs. vs. bunların hepsini unut, düşünme, bitti, geçti, gitti hepsi.. acı ama öyle... sen bunlara takılırsan asıl mevzudan koparsın... şimdi önemli olan sevgili evladın ve senin sağlığın başka da hiçbir lanetin önemi yok...

lütfen lütfen çok iyi bir boşanma avukatı bul, evladın konusunda haklarını koruyacak ve seni çok iyi temsil edecek bir avukat bul... eve Önce Allah'a sonra ailene, sonra avukatına sığın , güven...

bizler de senin için çok dua edeceğiz bundan emin ol...ben şahsen arife günü yapacağım her ibadetimde seni ve edayı özellikle ve özellikle hatırlayacağım...

herşey yaşanır gider; sizler birbirnize iyi eş olamayabilirsiniz bu doğal... ama bir evladı annesinden ayırmaya çalışan o zihniyeti lanetliyorum... kocan anlamaz annelikten ama o görümcen olacak kadın almamış mı kadınlığından hiç nasip.... o görümcen anne olmamışsa bundan sonra da allah ona anne olmayı nasip etmesin yok eğer anneyse de allah ona layıkıyla hakettiği dersi mesajı versin... (bak gene dayanamadım ettim ah) Allah Affetsin...

iyi ol hatice iyi ol... güzel günler yakındır... unutma zifiri karanlık olmadan şafak sökemez....

50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar

Canım cok üzüldüm yaşadıklarına hepsini okuyamadim ama yapabileceğimiz bisey var mı? özelden de yazabilirsin dualarım eda ve senin icin

50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar

Canım cok zor gunler geciriyorsun, cok uzuldum, su anda herseyden daha onemli dunyalar guzeli bir kızın var, onun saglıgı herseyden onemli, eger yardım edebilecegim bir sey olursa elimden geleni yaparım. Belki zaman herseyin ilacı olur, biraz bekle, ne ayrılmak ne barısmak icin acele etme. once bir durulsun sular, hersey yoluna girecektir, edayı da op benim icin...

canım sana özelden dönemiyorum kusura bakma olurmu mesaj yollama hakkım yokmus daha :
bu kadar kendini yıpratma derim bize açıldığın içinde mutlu ol bizler sana acımıyoruz inan hep dua ediyoruz ama sen dirayetli olmalısın inan ben küçükken yeni yeni konuşmaya baladığımda yoldan geçen seyyer satıcıdan salatalık istemişim annem de alamamış halen söyler zengin evden gelin gittimm de sırf sen kız çoçuğusun diye bunlardan ayrılamadım seni onlara bırakamadım ne babandan ne ailesinden hayır gördüm der
bazen insan bunları bilerek yaşıyor bn şuan 22 yaşındayım ve bu aile sorunlarıyla büyüdüm hep bir yandan canım şükret ki
sana ailen sahip çıkmış annemi ailesi geri almamış 24 sene önce ayrılık çok ayıpmışherhal
ama bnm pskolojim ailemm yönünden çok bozuk sen kızına sarıl ve onu sevgiyle büyüt sakın ona üzüldüğünü hissettirme diik tut başını

eşinle konuş derim canım çoçuk değilsin kanmazssın artık ona kendi ablasının dediklerini anlat ağlama ve mantıklı cümleler kur gerrekirse senin ailenin yanına gelsin
onların içine al ki onu hem sana olan güveni hemde sevgisi artsın yok gelmezze mahkemede görüşürüz de uzatma
ama nolur ne kendini nede onu üzecek birşey yapma derim sadece mantığınla yürü ilerle kızına sahip çık

X