2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sana yazdığım numaraya gelince o istanbulun geneline bakıyor ist büyük şehir belediyesine ait yanii tek bir semte göre değil her kesime bakabilir
bayramdan sonra ara o numarayı seni kaydedip evine tespite gelecekler vesana aile numarası vermeleri lazım gerçi karşı tarafın sisitemi nasıl işler bilemiyorum ama sen bana özelden adını soyadı buraya kayıt olduktan sonra yolla canım bi yardımım olucaksa ne mutlu bana

50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar

canım ne diyeciğimi bilemiyorum. ama bence eşin arasa bile konuşsan bile güçlü dur bu böyle zaten devam etmez. seni nasıl bu halde bırakır ailesi nasıl bu sözleri söyler.ailesi bu gücü nerden buluyor. demekki herşeyden haberleri var. Allahım sana sabır versin İnşallah. yaşadıkların çok kötü ama çok şükür yanında kuzun var. Allahım onu sana bağışlasın. sizi hiç ayırmasın. bak arabayla ilgili bankayla ilgili yapabileceklerinide araştır. öyle herşeye küsmekle bırakmakla kendinede edayada kötülük edersin canım. İnşallah bi çıkar yol bulunur. Allahım sana sabır versin İnşallah. üzülürsen sütün gider Allah korusun. sen hasta olursun kızına o zaman nasıl bakarsın onu düşün. onun sana senin ona çok ihtiyacınız var.

canım sana özelden dönemiyorum kusura bakma olurmu mesaj yollama hakkım yokmus daha :
bu kadar kendini yıpratma derim bize açıldığın içinde mutlu ol bizler sana acımıyoruz inan hep dua ediyoruz ama sen dirayetli olmalısın inan ben küçükken yeni yeni konuşmaya baladığımda yoldan geçen seyyer satıcıdan salatalık istemişim annem de alamamış halen söyler zengin evden gelin gittimm de sırf sen kız çoçuğusun diye bunlardan ayrılamadım seni onlara bırakamadım ne babandan ne ailesinden hayır gördüm der
bazen insan bunları bilerek yaşıyor bn şuan 22 yaşındayım ve bu aile sorunlarıyla büyüdüm hep bir yandan canım şükret ki
sana ailen sahip çıkmış annemi ailesi geri almamış 24 sene önce ayrılık çok ayıpmışherhal
ama bnm pskolojim ailemm yönünden çok bozuk sen kızına sarıl ve onu sevgiyle büyüt sakın ona üzüldüğünü hissettirme diik tut başını

eşinle konuş derim canım çoçuk değilsin kanmazssın artık ona kendi ablasının dediklerini anlat ağlama ve mantıklı cümleler kur gerrekirse senin ailenin yanına gelsin
onların içine al ki onu hem sana olan güveni hemde sevgisi artsın yok gelmezze mahkemede görüşürüz de uzatma
ama nolur ne kendini nede onu üzecek birşey yapma derim sadece mantığınla yürü ilerle kızına sahip çık

ben 1 haftadır sizlerle ayaktayım gözlerim şişti ağamaktan kabulleneniyorum yapılan haksızlığı bugün komşularım aradı tlfonda hüngür hüngür ağlıyorlar keşke seni tanımasaydık 3 yıl birlikte oturmasaydık aslında karşı karşıya gelip konuşmak istiyorum kimsenin olmadığı bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum obeni görünce kopamayacağını biliyor oyüzden aramıyor ben hazır değilim onunla yüzyüze gelmeye daha 2 hafta önce üşürken ısıtıyordu beni son 1 aydır sürekli her fırsatta gözümün içine bakarak seni seviyorum diyordu kime neye inanacaksn çok dayağını yedim evliliğimin ilk başlarında herşeyden herkesden kıskanıyordu beni seninle yaşlanmak istiyorum diyodu edaya kardeş yapalım kızım tek kalmasın diyordu içten pazarlıklıymış nasıl yüzüme gülerek arkamdan iş çevirmiş ben haketmedim gerçekten kızınıdamı özlemedi bugün 19gün oldu görmeyeli bu nasıl vijdan nasıl merhamet psikoloji tedavi görmek istiyorum galiba büyük şehirin ücretsiz varmış yoksa sgkm bile yok rabbim islah merhamet versin

canım ne diyeciğimi bilemiyorum. ama bence eşin arasa bile konuşsan bile güçlü dur bu böyle zaten devam etmez. seni nasıl bu halde bırakır ailesi nasıl bu sözleri söyler.ailesi bu gücü nerden buluyor. demekki herşeyden haberleri var. Allahım sana sabır versin İnşallah. yaşadıkların çok kötü ama çok şükür yanında kuzun var. Allahım onu sana bağışlasın. sizi hiç ayırmasın. bak arabayla ilgili bankayla ilgili yapabileceklerinide araştır. öyle herşeye küsmekle bırakmakla kendinede edayada kötülük edersin canım. İnşallah bi çıkar yol bulunur. Allahım sana sabır versin İnşallah. üzülürsen sütün gider Allah korusun. sen hasta olursun kızına o zaman nasıl bakarsın onu düşün. onun sana senin ona çok ihtiyacınız var.

canımsın sultanım şuanda beni ayakta tuan tek şey eda rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ben çok çektim 7sene anlatsam destan olur bunları yaşayan gerçek bir insan olduğuna inanamazsınız bitsin istiyorum manevi desteklerinize ihtiyacım var gençliğim bitti onun yüzünden 30yaşındayım ama yaşadıklarım 100yaş oldu

herkese hayırlı bayramlar ailenizle yavrularınızla sağlıkla sıhatle daha nice güzel bayramlara

ben 1 haftadır sizlerle ayaktayım gözlerim şişti ağamaktan kabulleneniyorum yapılan haksızlığı bugün komşularım aradı tlfonda hüngür hüngür ağlıyorlar keşke seni tanımasaydık 3 yıl birlikte oturmasaydık aslında karşı karşıya gelip konuşmak istiyorum kimsenin olmadığı bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum obeni görünce kopamayacağını biliyor oyüzden aramıyor ben hazır değilim onunla yüzyüze gelmeye daha 2 hafta önce üşürken ısıtıyordu beni son 1 aydır sürekli her fırsatta gözümün içine bakarak seni seviyorum diyordu kime neye inanacaksn çok dayağını yedim evliliğimin ilk başlarında herşeyden herkesden kıskanıyordu beni seninle yaşlanmak istiyorum diyodu edaya kardeş yapalım kızım tek kalmasın diyordu içten pazarlıklıymış nasıl yüzüme gülerek arkamdan iş çevirmiş ben haketmedim gerçekten kızınıdamı özlemedi bugün 19gün oldu görmeyeli bu nasıl vijdan nasıl merhamet psikoloji tedavi görmek istiyorum galiba büyük şehirin ücretsiz varmış yoksa sgkm bile yok rabbim islah merhamet versin

canım bnm bu ka dar yıpratma kendini zaman geri gelmiyor ben de 4 senelik evliyim ve neler yaşadığımı anlatsam ağzın acık kalır ama ben nişanlı iken eşime kactım sırf beni bırakMAsın bnmle evlensin diyye ama gel gör çok geri dönmek istedim ama yapamadım bnm arkamda durucak birileri yoktu senin gibiii

Son düzenleme:
o yüzden sanslısın sen üzülme herşey olacağına varırr sen şimdi yapman gerekenleri listele sıraya koy ve sapa sağlam su bayramı mutlu mesut atlatt unutma imtihan dünyası ve tek böyle olan sen değilsin facen varmı canımmm birde

canım bnm bu ka dar yıpratma kendini zaman geri gelmiyor ben de 4 senelik evliyim ve neler yaşadığımı anlatsam ağzın acık kalır ama ben nişanlı iken eşime kactım sırf beni bıraksın bnmle evlensin diyye ama gel gör çok geri dönmek istedim ama yapamadım bnm arkamda durucak birileri yoktu senin gibiii

benim ailemde belki çaresizliğimi gördükleri için kabullendiler ben kaçmadım ama babamın karşısına geçip vermessen kaçarım dedim aynı şey kırdım ailemi işte şimdi ozaman yaptığım hatalar yüze vuruluyor çaresizlik başkada hiçbirşey demiyorum haklısın herşeyi yaşayan neden hep biz kadınlar oluyoruzki güvenmekmi suçumuz seni çok iyi anlıyorum

Son düzenleme:
Güvenmek evet güvenmek
geçen eşime diyorum keşke herşeyi baştan yapsa k yeniden evlensek yeniden beraber olsak ilk gibi yeniden sevsek sil baştan kötülük olmamıs gibi ama olmuyor işte canım malesef olmuyor işte bak eşimden ayrıyım şuan ailesinin yanında yarın bayrama orda ben burda kızımla gelde ölme öldürme ama ne yapabilirimm sadece yakınımda evlenen biri oldumu ben hep şunu diyorum onlara
sakın ha sakın evlennce ipleri eşinize vermeyinn sakın
kızken neler yapıyosanız aynen devam çünkü insan hayatından bir kere fedakarlık yaptımıııı
o hep öyle gidiyorr

o yüzden sanslısın sen üzülme herşey olacağına varırr sen şimdi yapman gerekenleri listele sıraya koy ve sapa sağlam su bayramı mutlu mesut atlatt unutma imtihan dünyası ve tek böyle olan sen değilsin facen varmı canımmm birde[/QUOTE sadece yarın bayramın hüznü var içimde birazda kendimi iyi hissetmemin nedeni uzun yol kaptanıydı yani en erken haftada bir gelirdi eve beni biraz bu alıştırıyor tabiki kızım için ayakta durmalıyım çalışmak istiyorum başka türl atlatamam hemen bayram ertesi boşanma davasını açacam beklemek istemiyorum facemde hatice su gir çıkar karşına

işte böle canım sen bnm sana yolladığım numarayı ara iş piskolojik destek avukat hepsini de onlara umarım yar dım edrler sna inşallah diyim bide ne olursa olsun hep gül derim canım biz anneyiz ve nesil yetiştiriyoruzz

Güvenmek evet güvenmek
geçen eşime diyorum keşke herşeyi baştan yapsa k yeniden evlensek yeniden beraber olsak ilk gibi yeniden sevsek sil baştan kötülük olmamıs gibi ama olmuyor işte canım malesef olmuyor işte bak eşimden ayrıyım şuan ailesinin yanında yarın bayrama orda ben burda kızımla gelde ölme öldürme ama ne yapabilirimm sadece yakınımda evlenen biri oldumu ben hep şunu diyorum onlara
sakın ha sakın evlennce ipleri eşinize vermeyinn sakın
kızken neler yapıyosanız aynen devam çünkü insan hayatından bir kere fedakarlık yaptımıııı
o hep öyle gidiyorr

güvenmek çok önemli evliliğin ana temeli bende demiştim (eşim demek istemiyorum artık)keşke seninle hiç evlenmeseydim hep sevgili kalsaydık daha mutluydum ozamanlar bizim evlilik proğramımız 2007di ama hayır evlenelim diye baskı yaptı 2006da evlendik adam işi bıraktı nişanlıyken 23 haziranda nişanım oldu 30 temmuzda düğünü yaptı sensizliğe tahammülüm yok diyordu sabah 6da gözünü bizde açar gece 12de babam artık oğlum gitmiyormusun derdi bizden çıktığı andada tlfona sarılırdı hatta biseferinde tlfonla konuşurken kapkaççılar kulağında daha ogün aldığımız tlfonu çalmışlardı hergün 100 kontör bitirirdi yemin ederim bu mübarek gecede yalanım yok bukadar üzerime düşmeseydi belki daha çabuk atlatırdım belki bana karşı çok sorumsuzdu ama edaya dayanamıyordu edayı görünce gözleri doluyordu nasıl bu hale geldik aklım almıyor yapma hüseyin derdim bak bu sevgi çabuk biter dedrdim hayır derdi sümmü haşa yarabbi gökten ALLAH inse seni alamazlar benden derdi yalanmıydı bunlar hayatın birkez daha nekar acımasız olduğunu gördüm insanları nekadar düşünürsen düşün seni okadar düşünmediklerini öğrendim kalbim nekadar kırılmış olursa olsun dünyanın benim acılarımdan dolayı durmayacağını öğrendim ve kalbimi asıl acıtanın yine kendim olduğunuöğrendim bu koca şehir okad küçüldükü boğuyor gitmek kaçmak istiyorum herşeyden herkesten ama yaşamak zorundayım tek dileğim YARABBİ yardım et bana ve benim durumumda olan herkese

Son düzenleme:

Haticecim siz buyuk bir kavga ettinz de oylece mi gitti? Bir iki hafta once boyle iyiyse, nasil bir anda cigrindan cikti da geri glmez oldu, ailesi kania girdi de oyle mi gitti, ailesinin yaninda mi simdi? Edaya dayanamiyordu diyorsun ya, zorunda mi kaldi iye dusunuyorum, para olmadigi icinfilan?

Haticecim siz buyuk bir kavga ettinz de oylece mi gitti? Bir iki hafta once boyle iyiyse, nasil bir anda cigrindan cikti da geri glmez oldu, ailesi kania girdi de oyle mi gitti, ailesinin yaninda mi simdi? Edaya dayanamiyordu diyorsun ya, zorunda mi kaldi iye dusunuyorum, para olmadigi icinfilan?

benim eşim hep kendi kafasına gitti asla benim fikirleri uygulamadı 2ay önce işten ayrıldı aslında çok konuşulacak şeyler var fakat fakat işte zoru gördü ve gitti bilmiyorum şuanda nerede olduğunu arada şaka yaptığını zannediyordum ama yurt dışına gidecem diyordu öyle çok büyük tartışmamız yoktu son 2 yıldır yani
ben sen haklısın deyip olayı kapatıyordum

canım inan bana zamanla hepsi gecicek sen önüne ve geleceğine bak karşına gelirse muhatap al konuş nede olsa senın bie parcan o
çokta katı olmak istemiyorum aslında ama zaman önemli bu konularda biz seninleyiz merak etme
RABBİM YANINDA DAİM OLSUN BİRDE BİŞİ DİYİMİ BÜYÜK KONUŞMUŞ O LAFI HİÇ BEĞENMEDİMM

uzun zaman oldu yazmayalı.nasılsınız kızlar.yeni arkadaşlar katılmış aramıza.hgmişler.
oğluşum memeyi bıraktı sayılır sürünmeye başladı 1 haftadır.iek gıdalarımız iyi gidiyo.meyveyi seviyoruz.ama çok sık acıkıyo.bakıcıda saatle yedirmiyo.her ağladığında dayıyo yemeği.işte böyle iyi bayramlar

7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde

cnm bnm rabbimmm yardımcın olsunnn.ne onlarla olunuyo ne de onlarsız olunuyo.haticecim çokkk erken davranmışsın ama sende evi dağıtmak içi n.neden bu kadar acele ettin.sen eşini sevmiyormuydun.onsuz dahamı mutlu olacağını düşünüyorsunnn.bizde eşimle çokk tartışırız kopma noktasına gelir.amaaa ben onsuz asla olamammmmm.bence biraz daha mantıklı düşün fevri hareket etme.baba evine dönmek çoook korrr insana.neyse gelişmelerden haberdar et bizi.hakkınızda hayırlısı olsun cnm hoşçakallll..

herkese hayırlı bayramlar ailenizle yavrularınızla sağlıkla sıhatle daha nice güzel bayramlara
Canım senin ve edamın da bayramı mübarek olsun.Rabbim daha güzel bayramlar geçirmenizi nasip etsin.Zor bi sınavdan geçiyorsun.Sabret ve Rabbime sığın.Her şerde
vardır bir hayır.Bugünlerde geçicek Allahın izniyle...
iyi bayramlar diliyorum güzel annelere ve tatlı bebişlerine

Saol damlacım seninde bayramın mübarek olsun.Merti öpüyorum çok:KK54:

X