50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar
canım sana özelden dönemiyorum kusura bakma olurmu mesaj yollama hakkım yokmus daha :
bu kadar kendini yıpratma derim bize açıldığın içinde mutlu ol bizler sana acımıyoruz inan hep dua ediyoruz ama sen dirayetli olmalısın inan ben küçükken yeni yeni konuşmaya baladığımda yoldan geçen seyyer satıcıdan salatalık istemişim annem de alamamış halen söyler zengin evden gelin gittimm de sırf sen kız çoçuğusun diye bunlardan ayrılamadım seni onlara bırakamadım ne babandan ne ailesinden hayır gördüm der
bazen insan bunları bilerek yaşıyor bn şuan 22 yaşındayım ve bu aile sorunlarıyla büyüdüm hep bir yandan canım şükret ki
sana ailen sahip çıkmış annemi ailesi geri almamış 24 sene önce ayrılık çok ayıpmışherhal
ama bnm pskolojim ailemm yönünden çok bozuk sen kızına sarıl ve onu sevgiyle büyüt sakın ona üzüldüğünü hissettirme diik tut başını
eşinle konuş derim canım çoçuk değilsin kanmazssın artık ona kendi ablasının dediklerini anlat ağlama ve mantıklı cümleler kur gerrekirse senin ailenin yanına gelsin
onların içine al ki onu hem sana olan güveni hemde sevgisi artsın yok gelmezze mahkemede görüşürüz de uzatma
ama nolur ne kendini nede onu üzecek birşey yapma derim sadece mantığınla yürü ilerle kızına sahip çık
canım ne diyeciğimi bilemiyorum. ama bence eşin arasa bile konuşsan bile güçlü dur bu böyle zaten devam etmez. seni nasıl bu halde bırakır ailesi nasıl bu sözleri söyler.ailesi bu gücü nerden buluyor. demekki herşeyden haberleri var. Allahım sana sabır versin İnşallah. yaşadıkların çok kötü ama çok şükür yanında kuzun var. Allahım onu sana bağışlasın. sizi hiç ayırmasın. bak arabayla ilgili bankayla ilgili yapabileceklerinide araştır. öyle herşeye küsmekle bırakmakla kendinede edayada kötülük edersin canım. İnşallah bi çıkar yol bulunur. Allahım sana sabır versin İnşallah. üzülürsen sütün gider Allah korusun. sen hasta olursun kızına o zaman nasıl bakarsın onu düşün. onun sana senin ona çok ihtiyacınız var.
ben 1 haftadır sizlerle ayaktayım gözlerim şişti ağamaktan kabulleneniyorum yapılan haksızlığı bugün komşularım aradı tlfonda hüngür hüngür ağlıyorlar keşke seni tanımasaydık 3 yıl birlikte oturmasaydık aslında karşı karşıya gelip konuşmak istiyorum kimsenin olmadığı bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum obeni görünce kopamayacağını biliyor oyüzden aramıyor ben hazır değilim onunla yüzyüze gelmeye daha 2 hafta önce üşürken ısıtıyordu beni son 1 aydır sürekli her fırsatta gözümün içine bakarak seni seviyorum diyordu kime neye inanacaksn çok dayağını yedim evliliğimin ilk başlarında herşeyden herkesden kıskanıyordu beni seninle yaşlanmak istiyorum diyodu edaya kardeş yapalım kızım tek kalmasın diyordu içten pazarlıklıymış nasıl yüzüme gülerek arkamdan iş çevirmiş ben haketmedim gerçekten kızınıdamı özlemedi bugün 19gün oldu görmeyeli bu nasıl vijdan nasıl merhamet psikoloji tedavi görmek istiyorum galiba büyük şehirin ücretsiz varmış yoksa sgkm bile yok rabbim islah merhamet versin
canım bnm bu ka dar yıpratma kendini zaman geri gelmiyor ben de 4 senelik evliyim ve neler yaşadığımı anlatsam ağzın acık kalır ama ben nişanlı iken eşime kactım sırf beni bıraksın bnmle evlensin diyye ama gel gör çok geri dönmek istedim ama yapamadım bnm arkamda durucak birileri yoktu senin gibiii
o yüzden sanslısın sen üzülme herşey olacağına varırr sen şimdi yapman gerekenleri listele sıraya koy ve sapa sağlam su bayramı mutlu mesut atlatt unutma imtihan dünyası ve tek böyle olan sen değilsin facen varmı canımmm birde[/QUOTE sadece yarın bayramın hüznü var içimde birazda kendimi iyi hissetmemin nedeni uzun yol kaptanıydı yani en erken haftada bir gelirdi eve beni biraz bu alıştırıyor tabiki kızım için ayakta durmalıyım çalışmak istiyorum başka türl atlatamam hemen bayram ertesi boşanma davasını açacam beklemek istemiyorum facemde hatice su gir çıkar karşına
Güvenmek evet güvenmek
geçen eşime diyorum keşke herşeyi baştan yapsa k yeniden evlensek yeniden beraber olsak ilk gibi yeniden sevsek sil baştan kötülük olmamıs gibi ama olmuyor işte canım malesef olmuyor işte bak eşimden ayrıyım şuan ailesinin yanında yarın bayrama orda ben burda kızımla gelde ölme öldürme ama ne yapabilirimm sadece yakınımda evlenen biri oldumu ben hep şunu diyorum onlara
sakın ha sakın evlennce ipleri eşinize vermeyinn sakın
kızken neler yapıyosanız aynen devam çünkü insan hayatından bir kere fedakarlık yaptımıııı
o hep öyle gidiyorr
ben 1 haftadır sizlerle ayaktayım gözlerim şişti ağamaktan kabulleneniyorum yapılan haksızlığı bugün komşularım aradı tlfonda hüngür hüngür ağlıyorlar keşke seni tanımasaydık 3 yıl birlikte oturmasaydık aslında karşı karşıya gelip konuşmak istiyorum kimsenin olmadığı bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum obeni görünce kopamayacağını biliyor oyüzden aramıyor ben hazır değilim onunla yüzyüze gelmeye daha 2 hafta önce üşürken ısıtıyordu beni son 1 aydır sürekli her fırsatta gözümün içine bakarak seni seviyorum diyordu kime neye inanacaksn çok dayağını yedim evliliğimin ilk başlarında herşeyden herkesden kıskanıyordu beni seninle yaşlanmak istiyorum diyodu edaya kardeş yapalım kızım tek kalmasın diyordu içten pazarlıklıymış nasıl yüzüme gülerek arkamdan iş çevirmiş ben haketmedim gerçekten kızınıdamı özlemedi bugün 19gün oldu görmeyeli bu nasıl vijdan nasıl merhamet psikoloji tedavi görmek istiyorum galiba büyük şehirin ücretsiz varmış yoksa sgkm bile yok rabbim islah merhamet versin
Haticecim siz buyuk bir kavga ettinz de oylece mi gitti? Bir iki hafta once boyle iyiyse, nasil bir anda cigrindan cikti da geri glmez oldu, ailesi kania girdi de oyle mi gitti, ailesinin yaninda mi simdi? Edaya dayanamiyordu diyorsun ya, zorunda mi kaldi iye dusunuyorum, para olmadigi icinfilan?
7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde
Canım senin ve edamın da bayramı mübarek olsun.Rabbim daha güzel bayramlar geçirmenizi nasip etsin.Zor bi sınavdan geçiyorsun.Sabret ve Rabbime sığın.Her şerdeherkese hayırlı bayramlar ailenizle yavrularınızla sağlıkla sıhatle daha nice güzel bayramlara
iyi bayramlar diliyorum güzel annelere ve tatlı bebişlerine