bunları anlatmam duygu sömürüsü olrak anlaşılmasın niyetim kimseyi üzmek değil ama patlıyorum artık içim şişti herkese herşeyi anlatamıyorsun bide bizi dışarda çok mutlu biliyorlardı ne söylerim şimdi herkese neden bitti diyenlere edada bi bana yapıştı kimseye gitmiyor benden başka anlıyormuş gibi ilgilenemiyorum çünkü oysa benim tek dayanağım o olmasaydı ben kaldıramazdım bu haksızlığı gittiğinden beri ağzında bir babadır çıldıracam artık anlatmamın sebebi yuvamı ben yıkmadım bunu bilin kimse bir tartışmayla hemen evini terkedermi ki benim gibi köpek gibi seviyorsa
slm arkadaşlar,bişey soracam..
ben daha adet olmadım maalesef..iki gündür olacakmışım gibi bir his var.bugünde karnımda acayip bi şişkinlik,nerdeyse 5 aylık bebek var gibi..arada bir adet ağrısı başlar gibi oluyor..adet olanlarında böyle olmuşmuydu..
bi olsam çok rahatlayacağım,şiş gibiyim,sinirlerime hakim olamıyorum artık..menapoz böyle bişey sanırım..
canım okudukça insanların ne kadar acımasız olduğunu görüyorum. nasıl dayanmışsın canım. sen mükemmel bi annesin eşsin. ama o kıymetini bilememiş. keşke elimden bişey gelse sana yardım edebilsem. of Allahım offf ne yazacağımı şaşırdım. içimde o kadar çok şey varki anlatamıyorum işte. ne olur üzülme. ailene anlat yapacağın bu yükü tek başına taşıyamazsın. bunlar nasıl insan böyle hiçmi acımaları yok. ailesi biliyordur onun nerde olduğunu haber alamasalar sana ulaşırlardı.hepinize tşk ederim beni dinlediğiniz için öncelikle hiç kimse tatlı yuvasını aslaaaaaaaaaaaaa yıkmaz ama bizim birikti eşim uzun yol kaptanıydı ben bunu evlendiğimde biliyordum bunu sorun yapmadım hep umutla bekedim bu 11ci bayramımız olacaktı ama biz hiç bir bayramda hiçbir yılbaşında hiç bir aile toplantılarında yani açoıkcası hiçbir özel günde birlikte olamadık doğumumda bile 5gün sonra gelebildi ancak ha isteseydi gelirmiydi bilemiyorum gerçi erken doğum oldu benim benim enbüyük suçum çok sevdim çok değer verdim kendi değerimi tükettim hep akılsız başın cezasını ödedim üzerime 45bin tl kredi çekti araba aldı kredinin 37bin tlsini ödedi arkadaşı arabı çarptı pert etti sigortası yoktu işten ayrıldı 4ay keridileri ödeyemedi ben hamileydim düşük tehlikem vardı işten ayrıldım kredi oldu şimdi 13bin ve bana banka tutuklama kararı çıkartmış ailem bilmiyor ben onamı yanayım ailesi sahip çıkmadı bize hep yokluk çektim kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim evden çıkmak zorunda kaldım çünkü 4aydır kira veremedik icra herşeyimizi götürdü ev buzgibi eda çok hasta oldu çıkmasaydım evden ev sahibi atacaktı şuanda hüngür hüngür ağlıyorum eşim bana sahip çıkmadı 5gün evde aç kaldım makarna yemekten nefret ettim artık ailem benden çok uzakta ben ataşehirde onlar asya kıtasında edaya ek gıda başlayamadım ancak annemlere gelince veriyordum çorba meyve falan işte eda doğdu asla baba parasıyla birşey alınmadı herşeyi ailem ve arkadaşlarım yaptılar yani ne koca oldu nede baba daha nekadaranı anlatayım kızlar çok direndim yuvam için ama tek başına verilmiyor mücadele karşında biri olacak şimdi olan bana oldu edam için boyun eğdim ve bütün lafları sineme çekerek geldimyoksa edayı yurda verecektim RABBİM hiçkimseyi düşürmesin beni suçlamayın bu anlattıklarım sadece çeyreği herşeye rağmen çok seviyordum evimi nekar evli kaldın derseniz 2 yıl sadece
bunları anlatmam duygu sömürüsü olrak anlaşılmasın niyetim kimseyi üzmek değil ama patlıyorum artık içim şişti herkese herşeyi anlatamıyorsun bide bizi dışarda çok mutlu biliyorlardı ne söylerim şimdi herkese neden bitti diyenlere edada bi bana yapıştı kimseye gitmiyor benden başka anlıyormuş gibi ilgilenemiyorum çünkü oysa benim tek dayanağım o olmasaydı ben kaldıramazdım bu haksızlığı gittiğinden beri ağzında bir babadır çıldıracam artık anlatmamın sebebi yuvamı ben yıkmadım bunu bilin kimse bir tartışmayla hemen evini terkedermi ki benim gibi köpek gibi seviyorsa
sağol canım şimdi tlfonda görümcemle tartıştım edayı alacaklarmış elimden sinirlerim bozuldu
günaydınlar, nasılsınız bugün,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler Ebru, Sultan. gece çok kalkıyor kızım benim de, ne zamana kadar devam edecek bu durum.
haaaa bu arada regl oldum kızım 7 ay 1 günlükken, hala olmayanlar varmıdır acep, 26 Ekimde oldum 2 gün sürdü. ağrılı da değildi. ama sonrasında idrarda yanmalarım oldu, onu da böbrek taşına bağlıyorum malum böbrekten üreter kanalına girdi ya bu taş.
yumurta sarısının yarısını veriyordum kızıma , dün hepsini verdim yedi. bisküvi ve suyla ıslatıp veriyorum bazen de içine pekmez koyuyorum.
milupanın hediyesi 7 aylık olmamıza 1 gün kalasıya geldi. içinde 1 poşet sütlü pirinçli- 1 nescafe poşeti gibi (daha kalınca) devam sütü, indirim kuponları(Migrs,Tansş da geçerli olacak şekilde bazı ürünler için geçerli tabii bu kuponlar 2.de indirim sağlıyor % 20-%25 lik devam sütü, kavanoz mama gibi) bir tane plastik kaşık, bebekle ilgili verileri yazabileceğin albüm gibi bir şey haa bir de mause altlığı mı yoksa bardak altlığı mı anlayamadığım plastik altlık vardı , bir de bebeğinizin ismine yazılan bilginin yer aldığı bilgi veren bir yaz, bunun içine sarılmıştı gelenler zaten. sağolsunlar ilk defa aldım milupadan ama mutlu oldum tabiii.
kızımın kışlık bir şeyleri yok, yünlü bir şeyler yaptırmam lazım, patik falan. evi sadeleştirdim,çünkü yürüteçin içinde gidip sehpa örtüsü, ne bulursa çekip döküyor.
3. tetanoz aşılarınızı oldunuz mu Temmuzda olmam gerekiyordu korktum mu nedir bir türlü gidip vurulasım gelmiyor, hamileyken bebeğiniz için korkusuz oluyorsunuz. rutin kontroller, kan aldırmalar falan gerekli ya hiç korkmuyor insan. Bebebk doğduktan sonra gene aynı şeyler.
bu arada hala olmama az kaldı bu ay içerisinde yeğenimiz Kıvanç geliyor bizden böyleeeee.
göremediğim arkadaşlarım nerelerdeler umarım herşey yolundadır.sevgiler:)))
7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde
slm arkadaşlar,bişey soracam..
ben daha adet olmadım maalesef..iki gündür olacakmışım gibi bir his var.bugünde karnımda acayip bi şişkinlik,nerdeyse 5 aylık bebek var gibi..arada bir adet ağrısı başlar gibi oluyor..adet olanlarında böyle olmuşmuydu..
bi olsam çok rahatlayacağım,şiş gibiyim,sinirlerime hakim olamıyorum artık..menapoz böyle bişey sanırım..
7yıllık evliliğim tek kelimeyle araya giren yılanlarla bitti çok mücadeleler çok büyük fedakarlıklar yaptım ama hepsi toz buz oldu yok kaynana bunu dedi yok görümceler çok kötüyüm edayla bile ilgilenemiyorum ki beni şuanda ayakta tutan tekşey neyaparım ben ama biz eşimle birbirimizi çok seviyoduk çok tartıştık geçmişle ilgili ben biranda istersen boşanalım dedim meğersem oda hazırmış buna çıkıp gitti evden 10gün oldu yok haber tkfonlar kapalı belkide bsaşına bişey geldi bilemiyorum bende bütün eşyalarımı dağıttım geri kalanlarıda vana depreme yolladım 2gündür annemlerdeyim boşanma davası açacam nolursa olsun gururumu yıkmayacam çok seviyor olsamda yazmak istediğim okadar çokşey varki kelimeler boğazımda düğümleniyor 5 yıl evlat hasreti çektik gitmediğimiz dr kalmadı şimdi sormayın noldu diye bende bilmiyorum ona göre her tartışmada ben ayrılalaım diyomuşum sebep bu yani saygımızı kaynbetmemek için istersen ayrılalım diyordum güvanmeyeceksin kocanda olsa seni benden kimse alamaz diyodu çokzor verdiler beni babamın karşısına dikildi beni alabilmek için boşmuş herşey bunu anladım çaresizim elimden hiçbirşey gelmiyor evi boşalttım gelipte beni bulamasın diye pazargünüde antalyaya kızkardeşimişn yanına gidecem kafa dağıtmaya ama nereye gidersen git beyninde seninle insanın canı bukadarmı yanarmış heryerde gözümün önünde
canım benim sen kusura bakma kırdıysam aklımsa cevaplarını alamadığım sorular kaldı oyoğun bakım kapılarında herkes kocasıyla beklerken ben yanlız ağlardım soruyorum beni sevmediysen neden 2 yıl peşimde koştun acaba araçmıydım ben onun için istikbalimi yaktım onunla olmadan önce çok şeydim şimdi hiçbirşeyimcanımcım yanlış anlamışsın beni özür dilerim yanında olduğumu bil istedim sadece
haticecim... çok üzgünüm senin için.. anlatıklarını okuyunca kanım dondu, nefesim kesildi... beddua etme ve lanet okuma hakkımı kullanmak istedim... ama yapmadım; onun yerine senin için ve eda için dua ettim...
haticecim.. yaşanan her zorluk; yaşandığı zaman ağırdır... bundan üç beş vakit sonra daha kolay olacak herşey...
eşini, evliliğini, eşinin ailesini, evliliğin için emeğini vs. vs. bunların hepsini unut, düşünme, bitti, geçti, gitti hepsi.. acı ama öyle... sen bunlara takılırsan asıl mevzudan koparsın... şimdi önemli olan sevgili evladın ve senin sağlığın başka da hiçbir lanetin önemi yok...
lütfen lütfen çok iyi bir boşanma avukatı bul, evladın konusunda haklarını koruyacak ve seni çok iyi temsil edecek bir avukat bul... eve Önce Allah'a sonra ailene, sonra avukatına sığın , güven...
bizler de senin için çok dua edeceğiz bundan emin ol...ben şahsen arife günü yapacağım her ibadetimde seni ve edayı özellikle ve özellikle hatırlayacağım...
herşey yaşanır gider; sizler birbirnize iyi eş olamayabilirsiniz bu doğal... ama bir evladı annesinden ayırmaya çalışan o zihniyeti lanetliyorum... kocan anlamaz annelikten ama o görümcen olacak kadın almamış mı kadınlığından hiç nasip.... o görümcen anne olmamışsa bundan sonra da allah ona anne olmayı nasip etmesin yok eğer anneyse de allah ona layıkıyla hakettiği dersi mesajı versin... (bak gene dayanamadım ettim ah) Allah Affetsin...
iyi ol hatice iyi ol... güzel günler yakındır... unutma zifiri karanlık olmadan şafak sökemez....
Canım cok üzüldüm yaşadıklarına hepsini okuyamadim ama yapabileceğimiz bisey var mı? özelden de yazabilirsin dualarım eda ve senin icin
50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar
tşk edrim gökçenim ben kendime bişey yapamıyorumki ne isteyebilirim karşıdan
50 yaşında görümcem demek bile istemiyorum 3tane çocuğu var zonguldakta ben dedimki kıza baksın ihtiyaçlarını gidersin kardeşinizle işmi yok artık benim oda bana dediki kardeşim sana para fslan veremez git çalış bak kendine biz zaten edayı alacaz o bizim kanımız sanki o istedi o tedavi gördü o hastanelerde yoğun bakım kapılarında bekledi yoğun bakım duvarlarını kokladım edamın kokusu gelirmi diye ki eda ek gıda bile yemiyor sadece beni emiyor soruyordu babası eda niye geceleri bukadar çok uyanıyor diye hep sustum sadece birgün artık eda büyüdü memeyle doymuyor dedim ek gıda vermek gerekiyor dedim sustu hep sustu çaresizlikten kaçıp gitti biliyorum beni köpek gibi sevdiini biz ona ağır geldik ama neden böyle gitti ben bunu anlayamıyorum beynimi çok yoruyorum cevabını bulamıyorum konuşmak istemiyorum sesini duyunca dayanamamaktan korkuyorum ona nolursa olsun yalan konuşma dürüst ol dedim ama kalleşçe çekip gitti hiç yapmadığı şeyi yapmıştı gittiği gün hayatta nişan yüzüğünü çıkarmazdı parmağından ogün sehpada gördüm bilerek çekip gitti offfffffffffffffffffffff yarabbim uyut beni yıllar geçsin ve bu inanılmaz acı bitsin acıyıda unuttum şimdi derdim borçlar