2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel yazmışsın sakın kendini öyle hissetme emiii yorumlarınla buraya sende katıl

maşallah bebişine canım

canim belki nickini degistirisen daha az problem yasarsin, isminin belli olmayacagi bir nick secersen rahat rahat paylasimda bulunursun hem..

O hatayı bende yaptım canım.Bahsederken netten bi forum demek yerine söyledim formumuzu.Okuyorlar mıdır bilmiyorum ama buradan vazgeçemem ki artıkNiye rahatsız olalalım.Aramıza hoşgeldin.

Damlacım naber?Ben sana mervmdn tivoli calimero arkadaşlarımızı sorcaktım.Bi baktım uzun zamandır görmedigim arkadaşlarımız yazmışlar.Arkaaşlar unutucaktım sizi nerdeyse nerelerdeydiniz?Mervmdn seni hatırlıyorum ama uzun zamandır gelmiyorsun san ırım.Nasılsın bebeişin nasıl?

iyiyim ebrucum çok sağol sen nasılsın emir nasıl

2 gündür hastayım damla:2:öksürük hapşırma ısıtmalanma ne arasan var.Ama bugün daha iiyiyim.Maskeyle dursamda emire eçti.Bir hapşırıyor burnu akıyorDün aşısı vardı 3 tane.Ara ara geceden beri ateşleniyor,fitil verdim uyudu azönce.Tatilin acısı çıkıyor galiba.

geçmiş olsun emirede sanada ebrucum aşı bizimde salı günü offfff içim gidiyor

slm kızlar nasılsınız biz dün aşımızı olduk..çok şükür ateşlenmedik ama sağ bacağı şişti yavrumun ve kızardı dru normal dedi...bende tüüm aşyalarımı koliledim taşınmaya hazır bekliyoruz bakalım inşallah haftaya bugün kendi evimizde olucazama şu anda ev çok garip heryerde koliler var halı falan serili olmayınca ev epey çirkin ve soğuk geliyo ve kaynanam yolda bize geliyo oğluma bakmaaya gönülsüz gönülsüz bakıcı buluncaya kadar bizde kalacakmış en fazla 1 ay kalırım dedi...ve benim moral yerlerde hiç çalışasım yok ama ayda 3000 tl kredi borcumuz var ve benim maaşla geçinmemiz lazım...inşallah gönlüme ferahlık verir Rabbim yoksa bırakıp gitmeyi hiç istemiyorum mantıklı sebepler bulamıyorum para haricinde akıl verin kızlar...

geçmiş olsun özlemcim paşaya kendi evinizi almışsınız hayırlı olsun bebişinin geleceği için çalışıyorsun böyle düşün canım bak oğluşun şanslıymışki kendi evinde büyücek

ankaralı anneler 2.geleneksel ankara buluşmamızı yapıyoruz çarşamba günü 13.30da ankmallde buluşuyoruz gelmek isteyen varsa davetlimizdir

sevgili Rosense evet o bahsettiğin kişi benim. Ve ağzım açık kaldı.Burası bi paylaşım ortamı,herkes birşeyler paylaşıyor. Ve en önemlisi hepimizin farkı yaşanmışlıkları var. Ben 4 aylık hamile olduğum günden beri bu topikteyim. Kimi terslemişim sormak isterim? Ben o selenayı terslemedim,farklı düşüncemi belirttim,asıl beni tersleyen kendisidir. Hatta o mesajdan sonra kendisine tekrar cevap yazıp,onu bilgilendirdim.Hatta face e "beni tersleyen kimdi" diye yazdım.Birde face grubu açıldıktan sonra kkya girmemeye başlamıştım. İçimden "facei olmayan arkadaşlarla paylaşımımız devam etmeli "diye düşünerek ,tekrar girmiştim.hiperaktif,poseidon ve abreli merak ediyordum. Ve artık çok başka insanlar vardı. Sana bulayım o benim girdiğim sayfaları. Ve acı gerçeği gör, sonradan geleni dışlayan asıl şimdi şikayetçi olanlardır. benim yazdıklarıma cevap verilmeyince ve terslenince ve selena arkadaşa, ne demek istediğimi,durumu anlattığım mesaja cevap verilmeyince bir daha girmedim.

ebruli: sana ve oğluşuna geçmişler olsun, bol meyve ye su iç inşallah iyi olursun bi an önce
özlem: canım maddi sıkıntı nedeniyle yavrusunu daha erken bırakmak zorunda olanları düşün, sen keyfinden bırakmıyosun sonuçta,çocuklar küçükken ev alınmazsa sonradan masrafları arttığından daha zor oluyo mecburuz bi yerde buna.inşallah iyi bi bakıcı bulursun bi de kamera taktırırsın içine sinmezse Allah yardım eder güzelce büyür kuzucuğun
damla: ya aslında ben katılmak isterdim size bu defa ama salı günü evim taşıncak o yüzden malesef gelemiyorum haftaya olsaydı gelirdim ertelenirse haberim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…