- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
canım hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel yazmışsın sakın kendini öyle hissetme emiii yorumlarınla buraya sende katılslm arkadaşlar ben ayşe benim de22 mart doğumlu bi kızım var sizleri ramazan bayramından 3 4 gün önce okumaya başladım. çok geç kalmışım sizleri bulmakta gazlı gecelerde kızımın hastalıklaında sizlerle paylaşımda bulunabilseydim keşke diyorum şimdi ama kısmet...
ben calimero nickli hanfendinin bahsettiği sessiz okuyuculardanım. galiba bundan rahatsızsınız ama ben herkese açık olan bu platformda pek fazla katkıda bulunamam çevreme dostlarıma böyle bi grup olduğğunu onu takip ettiğimi söyledim bile ve mutlaka buradan yazılarımı okuyacaklardır ben bunu istemediğim için burada yazamıyorum. ama benim siziokumamdan ve bilgi almamdan rahatsızsanız ve hatta bi mesajda okuduğum kadarıyla röntgenlendiğinizi düşünüyorsanız bunu da yazın lütfen.. kimseyi rahatsız etmek istemem
bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet ediyorum saygılar
selam kızlar umarım herkes iyidir çook acil bir problemim var oğlumun tek bir dişi çıktı ve memeyi aldığı anda iğne gibi batırıyor yaklaşık dişi on gündür var fakat ısırması bu sabah başladı gögüs kalkanı işe yarar mı eskisini atmıştım yeniden alayım mı? kızdım hayır dedim fakat umrunda bile değilim hem ısırıyor hem de gücünün yettiğince çekiştiriyor .....
slm arkadaşlar ben ayşe benim de22 mart doğumlu bi kızım var sizleri ramazan bayramından 3 4 gün önce okumaya başladım. çok geç kalmışım sizleri bulmakta gazlı gecelerde kızımın hastalıklaında sizlerle paylaşımda bulunabilseydim keşke diyorum şimdi ama kısmet...
ben calimero nickli hanfendinin bahsettiği sessiz okuyuculardanım. galiba bundan rahatsızsınız ama ben herkese açık olan bu platformda pek fazla katkıda bulunamam çevreme dostlarıma böyle bi grup olduğğunu onu takip ettiğimi söyledim bile ve mutlaka buradan yazılarımı okuyacaklardır ben bunu istemediğim için burada yazamıyorum. ama benim siziokumamdan ve bilgi almamdan rahatsızsanız ve hatta bi mesajda okuduğum kadarıyla röntgenlendiğinizi düşünüyorsanız bunu da yazın lütfen.. kimseyi rahatsız etmek istemem
slm arkadaşlar ben ayşe benim de22 mart doğumlu bi kızım var sizleri ramazan bayramından 3 4 gün önce okumaya başladım. çok geç kalmışım sizleri bulmakta gazlı gecelerde kızımın hastalıklaında sizlerle paylaşımda bulunabilseydim keşke diyorum şimdi ama kısmet...
ozlemisim burayi:))) bi zamanlar bsc23tum, simdi ne kadar garip geldi:)))
Damlacım naber?Ben sana mervmdn tivoli calimero arkadaşlarımızı sorcaktım.Bi baktım uzun zamandır görmedigim arkadaşlarımız yazmışlar.Arkaaşlar unutucaktım sizi nerdeyse nerelerdeydiniz?Mervmdn seni hatırlıyorum ama uzun zamandır gelmiyorsun san ırım.Nasılsın bebeişin nasıl?
bende burdayıımmm ay çok özlemişim şu simgeyi bıleee
bende burdaym çok özlemism burayı
2 gündür hastayım damla:2:öksürük hapşırma ısıtmalanma ne arasan var.Ama bugün daha iiyiyim.Maskeyle dursamda emire eçti.Bir hapşırıyor burnu akıyorDün aşısı vardı 3 tane.Ara ara geceden beri ateşleniyor,fitil verdim uyudu azönce.Tatilin acısı çıkıyor galiba.
slm kızlar nasılsınız biz dün aşımızı olduk..çok şükür ateşlenmedik ama sağ bacağı şişti yavrumun ve kızardı dru normal dedi...bende tüüm aşyalarımı koliledim taşınmaya hazır bekliyoruz bakalım inşallah haftaya bugün kendi evimizde olucazama şu anda ev çok garip heryerde koliler var halı falan serili olmayınca ev epey çirkin ve soğuk geliyo ve kaynanam yolda bize geliyo oğluma bakmaaya gönülsüz gönülsüz bakıcı buluncaya kadar bizde kalacakmış en fazla 1 ay kalırım dedi...ve benim moral yerlerde hiç çalışasım yok ama ayda 3000 tl kredi borcumuz var ve benim maaşla geçinmemiz lazım...inşallah gönlüme ferahlık verir Rabbim yoksa bırakıp gitmeyi hiç istemiyorum mantıklı sebepler bulamıyorum para haricinde akıl verin kızlar...
ankaralı anneler 2.geleneksel ankara buluşmamızı yapıyoruz çarşamba günü 13.30da ankmallde buluşuyoruz gelmek isteyen varsa davetlimizdir:
KIZLAARRRR NELER OLMUSSS BOLE YAHUUUU..arkadaslaarrr kızımaaa buguuun mama vermeye calıstım hero ulker ama almadı ıstemedı offf offf bıbu ay sadece 100 gr almısızzz doktora gıttık katı gıdalara gecıyoruz artıkk bız ama ılk denemeee kotuyduu naapsamm var mı tavsıyelerınızzz hangı mamaları tavsıye edersınızz
arkadaşlar konuyu kapatmışsınız ama benim aklıma o arkadaşın kırılma durumu yaşayabileceği diyalog geldi dünden beri aklımdaydı ama konuyu yeni hatırladım çok değil yaklaşık 1 ay önce gaz problemiyle ilgili konuşuluyodu ve o arkadaş 5 S kuralını (kundakla, yana çevir, pışpışla,...) paylaşmıştı. birileri bu kuralın artık işe yaramayacağını, 5 aylık çocuğu kundaklamanın imkansız olduğunu yazmışlardı. o yazıları okurken o arkadaşın kırılabileceğini düşünmüştüm.sonuçta bi paylaşım yapmış o şekilde yanıt almasa daha iyi olurdu. bence üzerine biraz fazla gidildi o arkadaş calimeronun dediği gibi hediye çekilişine bile katılmış
ankaralı anneler 2.geleneksel ankara buluşmamızı yapıyoruz çarşamba günü 13.30da ankmallde buluşuyoruz gelmek isteyen varsa davetlimizdir:
KIZLAARRRR NELER OLMUSSS BOLE YAHUUUU..arkadaslaarrr kızımaaa buguuun mama vermeye calıstım hero ulker ama almadı ıstemedı offf offf bıbu ay sadece 100 gr almısızzz doktora gıttık katı gıdalara gecıyoruz artıkk bız ama ılk denemeee kotuyduu naapsamm var mı tavsıyelerınızzz hangı mamaları tavsıye edersınızz
yesocum biz ilk önce aptamil kullanıyorduk sonra bebelac kullanmaya başladım 2side aynı firmanınmış sağlık ocağındaki ebe dedi istersen bebelac kullan hatta çeşit çeşit mamalarını alıyorum kaşık mamalarından ver diyince doktor çokda seviyor