- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
dimii inşalahh canım yaa hani yüzümüze baktıklarındabiz gülümseyince gülüyorlar ya ianılmaz bişey oluyo içinden bişeyler kopuyoooayy ayyyyyyy neyse ben gene burda olucam seviyorum burayı vallahi burda çok güzel heyecanlar yaşadım yaşıcamda inşallah oğlumun yürüdüğünü ilk kez anne dediğini burdanda paylaşıcam
hihihih çok güldüm yaaaben yazana kadar sayfa ilerlemiş, konu kapanmışta ben uzatıyomuşum gibi olmuş.neyse söyledim rahatladım.emekleyen, diş çıkaran,dönüp duran, debelenen tüm bebişleri öpüyoruzem
ilknurcum geçmiş olsun paşama demek geliyor dişler
kızlar bende anlamadım nerden çıktı aldı başını gitti bu olaylar
selam kızlar
çok özlemişim buraya yazmayı. açmışken bir de buradan selam vereyim dedim hepinize. şu an yazdığımı en net hatırladığım iletim " sacılanıyorum galiba" idi. gerçekten çok önemli anlarımızı burada paylaştık. evhamlandığımızda sorularımıza yanıtlar bulduk. yaşasın kk kardeşliği
daha önce cesaret edememiş ve yazamamış arkadaş, sen hiç mart annelerinden biri olmamışsın zaten,şimdi kimi muhattab alıyorsun anlamadım..
şuan da senin yaptığın kötü içerik oluyor, bebeklerle ilgili konuşulan bir ortama nifak sokuyorsun..bebeğinin gazını ,kakasını buradaki paylaşımlardan sessiz seyirci olarak takip ederken iyiydi,şimdi uyarı olayına sevindim diyorsun..Annesiniz siz allah aşkına bırakın kıskançlıkları...küsenler de kendi aralarında grup kursun ordan konuşsun niye bukadar olay yaptınız....Asıl ben sizin yaptıklarınızın kötü içerik olduğunu düşünüyorum...biz yeterince dost kazandık paylaşımlarımız sayesinde ve o sizin sandığınız gibi 3 kiişi 5 kişi değil...yaklaşık 90 kişi...bu kadar kişi yanılıyor olamaz sanırım..selametle..
ben de tek bir kişinin bile terslendiğini görmedim,ayıp yani herkes vakit ayırıp bişeyler yazmaya çalışırken bir de böyle denmesi...insanoğlu tecrübe ettiğimiz üzere çiğ süt emiyor...
daha önce cesaret edememiş ve yazamamış arkadaş, sen hiç mart annelerinden biri olmamışsın zaten,şimdi kimi muhattab alıyorsun anlamadım..
şuan da senin yaptığın kötü içerik oluyor, bebeklerle ilgili konuşulan bir ortama nifak sokuyorsun..bebeğinin gazını ,kakasını buradaki paylaşımlardan sessiz seyirci olarak takip ederken iyiydi,şimdi uyarı olayına sevindim diyorsun..Annesiniz siz allah aşkına bırakın kıskançlıkları...küsenler de kendi aralarında grup kursun ordan konuşsun niye bukadar olay yaptınız....Asıl ben sizin yaptıklarınızın kötü içerik olduğunu düşünüyorum...biz yeterince dost kazandık paylaşımlarımız sayesinde ve o sizin sandığınız gibi 3 kiişi 5 kişi değil...yaklaşık 90 kişi...bu kadar kişi yanılıyor olamaz sanırım..selametle..
herkese selam kızlar cidden bu muhabbet baya uzadı herkesler cevap yazdı yazılmayanda olduysa gözden kaçmıştır kimse kasti olarak birşey yapmaz eminim lütfen bu konu kapansın cidden sıkıcı hal almaya başlıyor..burada bebeklerle ilgili paylaşımlar olması gerekirken başka konular ile ilgili paylaşımlar olması dahada üzücü
Arkadaşlar,burda neden böyle polemikler yaşanıyor anlamış değilim! Biz face'ye geçiyoruz,orda bi grubumuz var diyerek buradaki herkese çağrıda bulunmuştuk fakat bazı arkadaşlar facebook'ları olmadığı için,eşleri izin vermediği için gelemediler.Ona da şöyle bi çözüm bulduk:bebişlerinin ismiyle hesap açtılar ve sadece gruba üye olup facebook'u o amaçla kullandılar...
Gruba kimseyi almama meselesi de,aktif olmayanları,mart annesi olmayanları almamaktı... Neden bu kadar yanlış anlaşıldı? Gerçekten şaşkınlık içerisindeyiz... Biz burada başlayan dostlugumuzu oraya taşıdık,birbirimizi daha da yakından tanıma fırsatı bulduk...
Ayrıca,bi kaç arkadaş,"Bişeyler yazdık,cevap alamadık,terslendik" yazmış.... Ben hamileliğimde burada gayet aktif birisi olarak yeni arkadaşlarımızı terslediğimizi,sorularını cevapsız bıraktığımızı hatırlamıyorum....
kesin görürdüm dediğin gibi gece gündüz burdaydım demirbaşıydım kimse terslemedi hatta herkesler okadar sıcakkanlıydıki sonradan katılan kızlara sorulsa sanırım engüzel cevabı onlar verir
ben de her zaman yazılanları okuyan biri olarak-ki bir mesajı bile kaçırmadım- kimsenin kimseyi terslemediğine eminin. sonucta bu topici azize açtı ve azize de kapatır sanki kendiniz açmışınız gibi yok orası şöyledir yok burası böyledir demeniz , ya da burada şunu yapmayın demeniz ne alaka anlamadım. siz taaaaa dogurduktan sonra buraya gelıp yazın sonra bır seneyı askındır yazan bebeklerınin rahmıne dustugunu ogrendıkten sonra burayı keşfedip iyi kötü her anını büyük anlayış göstererek paylaşan ve dineleyn bizleri yok terslediler yok gruba almadılar diye iftira bombardımanına tutun... olacak şey mi. ayrıca kkdaki gruptaki paylaşımlar ayrı face deki " kapalı " grubumuzdaki paylaşımlar ayrı. ordaki grubumuzda en özelimizi konusuyoruz. neden hiç bir şey yazmadıgı halde gelıp bizi bırılerının röntgenlemesine izin verelim. çok isteyen kendine kkda ya da facede yeni grup açar
buraya yazılsa suç yazılmasa suç anlamadım gitti.burda yanlış anlaşılmalar olduğunu öğrendiğimiz için gelip açıklama yapmak istedik.öncelikle ortaya bir şey atılıyorsa isim verin ki kimse zan altında kalmasın.bende dahil kimsenin terslendiğini görmedim, eğer öyle bir şey olduysa da neden o an söylenmedi de bu grup olayları ortaya çıkınca herkes dertlenmeye başladı.kim kimden rahatsızsa açıkça söylesin, muhatabı kimse de cevap versin.ortaya bir şey söyleyip çekilmesin kimse.şimdi başka bir konu da "kötü içerik" mesajı.kimin yaptığını bilmediğim için söylüyorum her kim ise; burda çok zaman bebek dışı çok fazla konu konuşuldu.kaynana, eş, dost, konu komşu vs.onlar konuşulurken hiç kimse şikayette bulunmadı konu dışı konuşuluyor diye.facebook olayı çıkınca mı konu dışı oldu.bu tür bahaneleri çok çocukça buluyorum.diğer arkadaşlar açıklama yapmış ama bir de ben söyleyeyim; facebooka tanımadıkların alınmaması olayı tamamen saptı gitti.facebooka üye olmak isteyenler burdan istekte bulunup gruba dahil oldular zaten.ama zamanla kapalı grup oluşundan mıdır bilinmez konuyla alakası olmayan ve gruptakilerin tanımadığı kişiler de istekte bulununca grupça karar alıp tanımadığımız kişileri elemiş olduk.kimsenin kimseye bir garezi yok,kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok.olay tamamen iletişim meselesi
nolllliiiii burada abooo herkesler toplaşmış kimmiş esas ev sahibi bakem onu mu göstertiyoz güzel güzel:=)
biz burada uzun upuzun bir yolun ilk adımlarını attık beraber hala da el ele sıkıca yürüyoruz o yolu buradaki sanal ortama sıgdıramayacak kadar büyüttügümüz icin gercek dostlugumuzu paylasımlarımızı baska bi platforma kaydırdık sadece bu demek degildir ki ilk göz agrımızı yuvamızı bıraktık yaban ellere..herkes ailesini dısardan gelecek etkenlere karsı korumaya alır degıl mı..biz kocaman bi aile olduk yavrularımızla birlikte aileden biri oldu herkes birbrine dolayısıyla her elini kolun sallayanın aramıza giremeyişine cok da sasırmamak gerek..bisekilde kendni dostlugunu gerceklgini ispat eden herkes aramızda yer buldu bastan aramızda olmayıp sonradan dahil olsalar bile..bu sekilde kücük hesaplara gerek yok..burada face muhabettini de biz yapmadık facee gelmeyen bizim ordan gelmemizi isteyen herkes konustu vefasız bile olduk hatta..ama gel gör ki hem bıraktınız gittiniz dıye sikayet edilen hem de kötü icerik olacak kadar gereksiz paylasımda bulunan da biz olduk ne yaman celişki..acıkcası buraya da sık sık giriyorum okuyorum ama dogru dürüst bi paylasım da göremiyorum öyle alakasız muhabbetlerin gelip paylasımınızı böldüğünü söyleyecek kadar..
neysee aman bizi en iyi biz biliyoruz tanıyoruz gelp acıklama yapılmasının nedeni buralara eskisi kadar takılamıyor olablırız ama burayı da sahipsiz bellemesin kimse..bizi biz yapan şeylerin temelini burada attık öyle kuyuya taş atayım suyu bulandırayımlara meydan vermeyız elbette..
beni terslemişlerdi diyen arkadası bari bundan sonra ddenk gelirse tersliyim de bundan önce ne yaşadıysa burda aslında onun hiç de terslenmek olmadıgını ve gerçek terslenmenin ne olduğunu anlasın baaaari
selam kızlar umarım herkes iyidir çook acil bir problemim var oğlumun tek bir dişi çıktı ve memeyi aldığı anda iğne gibi batırıyor yaklaşık dişi on gündür var fakat ısırması bu sabah başladı gögüs kalkanı işe yarar mı eskisini atmıştım yeniden alayım mı? kızdım hayır dedim fakat umrunda bile değilim hem ısırıyor hem de gücünün yettiğince çekiştiriyor .....
selam kızlar umarım herkes iyidir çook acil bir problemim var oğlumun tek bir dişi çıktı ve memeyi aldığı anda iğne gibi batırıyor yaklaşık dişi on gündür var fakat ısırması bu sabah başladı gögüs kalkanı işe yarar mı eskisini atmıştım yeniden alayım mı? kızdım hayır dedim fakat umrunda bile değilim hem ısırıyor hem de gücünün yettiğince çekiştiriyor .....