2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım ya,hakikaten bize ilk anne diyeceklerini hatırlattın daaa..çok duygulandım şimdi...ona her geçen gün bağlanıyorum daha çok,,,her daim benim bir parçam..Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..uyuyor şimdi meleğimmm.
6.ay aşısı ayın 19 unda.aslında 12sinde olması gerek ama bir önceki aşı 18 temmuzdu diye sanırım bu tarihi verdiler.o günde okulun ilk günü.çok endişeliyim..aşı olanlar nasıl atlattılar acaba?

buraya yazılsa suç yazılmasa suç anlamadım gitti.burda yanlış anlaşılmalar olduğunu öğrendiğimiz için gelip açıklama yapmak istedik.öncelikle ortaya bir şey atılıyorsa isim verin ki kimse zan altında kalmasın.bende dahil kimsenin terslendiğini görmedim, eğer öyle bir şey olduysa da neden o an söylenmedi de bu grup olayları ortaya çıkınca herkes dertlenmeye başladı.kim kimden rahatsızsa açıkça söylesin, muhatabı kimse de cevap versin.ortaya bir şey söyleyip çekilmesin kimse.şimdi başka bir konu da "kötü içerik" mesajı.kimin yaptığını bilmediğim için söylüyorum her kim ise; burda çok zaman bebek dışı çok fazla konu konuşuldu.kaynana, eş, dost, konu komşu vs.onlar konuşulurken hiç kimse şikayette bulunmadı konu dışı konuşuluyor diye.facebook olayı çıkınca mı konu dışı oldu.bu tür bahaneleri çok çocukça buluyorum.diğer arkadaşlar açıklama yapmış ama bir de ben söyleyeyim; facebooka tanımadıkların alınmaması olayı tamamen saptı gitti.facebooka üye olmak isteyenler burdan istekte bulunup gruba dahil oldular zaten.ama zamanla kapalı grup oluşundan mıdır bilinmez konuyla alakası olmayan ve gruptakilerin tanımadığı kişiler de istekte bulununca grupça karar alıp tanımadığımız kişileri elemiş olduk.kimsenin kimseye bir garezi yok,kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok.olay tamamen iletişim meselesi

ben yazana kadar sayfa ilerlemiş, konu kapanmışta ben uzatıyomuşum gibi olmuş.neyse söyledim rahatladım.emekleyen, diş çıkaran,dönüp duran, debelenen tüm bebişleri öpüyorum

aynen canım o gülücükler kahkalar başlayınca insan anne olduğnu dahada iyi anlıyor bizimde aşımız 13ünde off zaten sıkıntılı günler geçiriyoruz birde aşı eklencek nazlanmamız katlanıcak...amin esracım amin allah bütün bebişlere uzun ve güzel ömür versin

ayyyy kıyamam canım benim..ne kadar zorluyor bu diş ya...anneanneye nasip olmuş ama bak diş buğdayı ne güzel...
benimki de iyi ama biraz huysuz,bırakıp gittiğimi anlıyor,bugün hiç gülmemiş mesela,hep tavır yapmış anneme...ben de üzülüyorum haliyle...ama alışacaklar,yapacak bişey yok...

gene msjlarımla donatmışım ayolllllllllll ne çok elim çalışıyor hem burda hem facede mert uyurken çalışsın eller yaşasınn

çok sağol canım kıyamam ben tombişi yerim annesini özlüyor demek ama alışır zamanla

ben yazana kadar sayfa ilerlemiş, konu kapanmışta ben uzatıyomuşum gibi olmuş.neyse söyledim rahatladım.emekleyen, diş çıkaran,dönüp duran, debelenen tüm bebişleri öpüyorum

yok canım uzatmak değil...sağduyumuzla sahip çıkıyoruz hem kk ya hem arkadaşlığımıza..

çok sağol canım kıyamam ben tombişi yerim annesini özlüyor demek ama alışır zamanla

inşallah alışır canım bakalım...

kızlar noluyo yaa valla bi anlıymadım :78: safmıyım neyim kim kime ne dedi kim kimi almamış offfff....

yaa burta neler geçti neler negüzel günler
hep hamilelik hakkında konuşmalar pıt pıt atmalar kramplar gece uyuyamamalar çoook özledim o günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…