damlacım ya,hakikaten bize ilk anne diyeceklerini hatırlattın daaa..çok duygulandım şimdi...ona her geçen gün bağlanıyorum daha çok,,,her daim benim bir parçam..Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..uyuyor şimdi meleğimmm.
6.ay aşısı ayın 19 unda.aslında 12sinde olması gerek ama bir önceki aşı 18 temmuzdu diye sanırım bu tarihi verdiler.o günde okulun ilk günü.çok endişeliyim..aşı olanlar nasıl atlattılar acaba?
ben yazana kadar sayfa ilerlemiş, konu kapanmışta ben uzatıyomuşum gibi olmuş.neyse söyledim rahatladım.emekleyen, diş çıkaran,dönüp duran, debelenen tüm bebişleri öpüyorum
ayyyy kıyamam canım benim..ne kadar zorluyor bu diş ya...anneanneye nasip olmuş ama bak diş buğdayı ne güzel...
benimki de iyi ama biraz huysuz,bırakıp gittiğimi anlıyor,bugün hiç gülmemiş mesela,hep tavır yapmış anneme...ben de üzülüyorum haliyle...ama alışacaklar,yapacak bişey yok...
ben yazana kadar sayfa ilerlemiş, konu kapanmışta ben uzatıyomuşum gibi olmuş.neyse söyledim rahatladım.emekleyen, diş çıkaran,dönüp duran, debelenen tüm bebişleri öpüyorum
çok sağol canım kıyamam ben tombişi yerim annesini özlüyor demek ama alışır zamanla
Güzin'cim,bnm damadım bugun hiç gülmemiş mi??oyyy gülsün o yaaaa... yerim ben onu :)
kızlar noluyo yaa valla bi anlıymadım :78: safmıyım neyimkim kime ne dedi kim kimi almamış offfff....
kızlar noluyo yaa valla bi anlıymadım :78: safmıyım neyimkim kime ne dedi kim kimi almamış offfff....
sayın konu sahibi şu işe bi el atıver ya
yok canım bende anlamadım kim kime ne demiş ama öyle denilmiş ayy yazdığımda tekerleme gibi oldu ama
evet canım ya, nil olsa onu görse hemen düzelirdi belki ama ,onu da göremedi,üstüste geldi,anneme tembihlicem ben yokken gelinimin resmini açsın oğluma