2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha önce cesaret edememiş ve yazamamış arkadaş, sen hiç mart annelerinden biri olmamışsın zaten,şimdi kimi muhattab alıyorsun anlamadım..
şuan da senin yaptığın kötü içerik oluyor, bebeklerle ilgili konuşulan bir ortama nifak sokuyorsun..bebeğinin gazını ,kakasını buradaki paylaşımlardan sessiz seyirci olarak takip ederken iyiydi,şimdi uyarı olayına sevindim diyorsun..Annesiniz siz allah aşkına bırakın kıskançlıkları...küsenler de kendi aralarında grup kursun ordan konuşsun niye bukadar olay yaptınız....Asıl ben sizin yaptıklarınızın kötü içerik olduğunu düşünüyorum...biz yeterince dost kazandık paylaşımlarımız sayesinde ve o sizin sandığınız gibi 3 kiişi 5 kişi değil...yaklaşık 90 kişi...bu kadar kişi yanılıyor olamaz sanırım..selametle..

ben de tek bir kişinin bile terslendiğini görmedim,ayıp yani herkes vakit ayırıp bişeyler yazmaya çalışırken bir de böyle denmesi...insanoğlu tecrübe ettiğimiz üzere çiğ süt emiyor...

Hay diline sağlık!

ben de her zaman yazılanları okuyan biri olarak-ki bir mesajı bile kaçırmadım- kimsenin kimseyi terslemediğine eminin. sonucta bu topici azize açtı ve azize de kapatır sanki kendiniz açmışınız gibi yok orası şöyledir yok burası böyledir demeniz , ya da burada şunu yapmayın demeniz ne alaka anlamadım. siz taaaaa dogurduktan sonra buraya gelıp yazın sonra bır seneyı askındır yazan bebeklerınin rahmıne dustugunu ogrendıkten sonra burayı keşfedip iyi kötü her anını büyük anlayış göstererek paylaşan ve dineleyn bizleri yok terslediler yok gruba almadılar diye iftira bombardımanına tutun... olacak şey mi. ayrıca kkdaki gruptaki paylaşımlar ayrı face deki " kapalı " grubumuzdaki paylaşımlar ayrı. ordaki grubumuzda en özelimizi konusuyoruz. neden hiç bir şey yazmadıgı halde gelıp bizi bırılerının röntgenlemesine izin verelim. çok isteyen kendine kkda ya da facede yeni grup açar

ben çok aktif değilim burada.ama hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri okuyorum.bir arada baya takıldım.face im yok almakta istemiyorum ama alsamda sadece kk mart anneleri grubu için alırdım heralde.arada yazmama rağmen güzel paylaşımlarım oldu.özellikle damla,neslihan filan anında cevap yazdılar..şuan da da okul başladı gırsat olmuyor açıkçası.ama face i bırakıp burayı hareketlendirmenizi bende bekliyorum açıkçası.
kırgın arkadaşlarda kırılmasınlar.sonuçta burası sanal bir ortam,reel de bile bazen yanlış anlaşılıyoruz.olabilir yani.yoksa kimsenin kimseyle alıp veremediğini düşünmüyorum..
bu arada biz çorba,meyve püresi,yoğurt yiyoruz.benim kız çok hareketli...yüzü koyundan sırtüstüde dönüyor artık.hatta emekliyor diyebilirim.tabi çok başında yolun.ama diş yok henüz.
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selene arkadaşım sen hediye çekilişine de katılmışsın,okadar katılmışsın gruba,geçmiş mesajlarından gördüm,neden böyle bir alınganlığa ortak oldun anlam veremedim...

bizde sizin gibi ek gıdalarda bu şekilde gidiyoruz çorba hariç esracım emeklemesinede maşallah...

sanırım bazı arkadaslar beni kast ederek dogurduktan sonra gelmişler falan demiş,evet keske önceden haberim olsaydı önceden gelirdim. ben burada ilk günden beri yazılanlara bastan beri okudum o kadar hosuma gittiki..keske daha önce görseydim dedim...bu yüzden bende katılmak istedim.benimle aynı ayda doğum yapmış bir cok arkadaş edinmek paylasımda bulunmak cok güzel göründü. bunun neresinde kıskanclık var anlayamadım.deminden beri yazdıklarınız hiç
hos değil ayrıca konu kapansın demiş arkadasım üstüne elli tane yorum yapmış ayrıca aylardır buraya ugramayanlar baktım burayı doldurmus.demekki böyle polemikler daha cok prim yapıyormus. en önemlisi burasıu herkese acık bir platform ister dogumdan sonra ister önce girmek herkesin özgür iradesi,cevap verip vermemekte öyle...ayrıca facebooka girmek cok basit bir sey bunu isteyen yapabilir..isteyen grupta kurabilir bunun değerlendirmesini kişilerin kendisine bırakmak gerekir..

Son düzenleme:

ben dedim arkadaşım yorumda yazdım evet bakarsan ismim geçen bir yorum olmuş değilmi cevapmı vermiyim sonrada cevap vermedik olucak ayrıca sana kaç kez burdan cvp yazıldı herkesin özgür iradesi ise neden tepki verdin acaba???

tatlım sen bu yüzden alınmamışsın işte gruba...doğurmadan önce de girsen sonuç değişmezmiş...

1 ben hayatımda facebooka girmedim.
2 hiç sizin guruba girmek gibi bir talebim olmadı..

nerden böyle bir kanıya vardın anlamadım..ayrıca biz burda farklı bir paylaşım için bulunuyoruz amacından saptırdınız bende düşüncemi söyledim o kadar baskada bir cevap yazıp kimseyi eğlendiremiycem...

ayy ayyyyyyy neyse ben gene burda olucam seviyorum burayı vallahi burda çok güzel heyecanlar yaşadım yaşıcamda inşallah oğlumun yürüdüğünü ilk kez anne dediğini burdanda paylaşıcam

ayy ayyyyyyy neyse ben gene burda olucam seviyorum burayı vallahi burda çok güzel heyecanlar yaşadım yaşıcamda inşallah oğlumun yürüdüğünü ilk kez anne dediğini burdanda paylaşıcam

aynen canım, istediğimiz vakit bulduğumuz zaman geliriz, bulamazsak gelemeyiz bu kadar basit...sallamamak lazım....

konumuza dönelim,ister istemez saptırdılar konuları...

napıyo senin oğlan,iyimi kuzu

bebeğimin sağlıcakla büyümesi çok hoşuma gidiyor,burda sizinle olmaktan çok mutluyum.büyüyorum ben anne :))

aynen canım, istediğimiz vakit bulduğumuz zaman geliriz, bulamazsak gelemeyiz bu kadar basit...sallamamak lazım....

konumuza dönelim,ister istemez saptırdılar konuları...

napıyo senin oğlan,iyimi kuzu

evet konumuz bebişlerimiz ve konuyu açanlar sanki biz açmışız gibi yapmışlar ama neyseeeeeeeee geçmiş mevcud nasıl olsa okuyan görür dedğilmi
paşa huysuz mızmız olarak devam etmekde dişi çıktı çıkıcak hatta alttan 2 tane ankaraya gelmemizi bekliyormuş diş...hemencecik diş buğdayı yapıcaz ankaradaki sevgili arkadaşlarımız partimize davetlidir senin paşa nasıl canım

ayy keşke bende ankarada olsm damlacım,şimdiden hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.öpüyorum sizi çooook.

belirtiler varsa çıkar dişleri kilosuna maşallah 6 aydan sonra anne sütünün yanında mutlaka ek gıda almalı yoksa zorlanır ek gıdaya geçmekte

ayy keşke bende ankarada olsm damlacım,şimdiden hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.öpüyorum sizi çooook.

ayy canım izmitte yapsaydık baş davetlimizdiniz artk 1.yaş günlerine inşallah ama ondan önce buluşalım ben geliyim eşiminde izin günleri pazara dönüyor rahat olurum buarada outlette indirim başladımı tatlım aklımda o indirimlerde heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…