2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim paşamın da dişleri çıkmadı 12 mart doğumlu =))) Tüm belirtiler bizde de var ama diş yok =)) ve benim ki de yan dönüyor ama yüz üstü bi kaç defa döndü bişeycik olmaz meraklanma =)))

benim paşamın da dişleri çıkmadı 12 mart doğumlu =))) Tüm belirtiler bizde de var ama diş yok =)) ve benim ki de yan dönüyor ama yüz üstü bi kaç defa döndü bişeycik olmaz meraklanma =)))

ilk bebek olunca herşeyden korkuyor insan
bizimkide epeydir yan dönüyor ama tam dönmeyi beceremedi bir türlü
biraz tembel olacak sanırım

ilk bebek olunca herşeyden korkuyor insan
bizimkide epeydir yan dönüyor ama tam dönmeyi beceremedi bir türlü
biraz tembel olacak sanırım

Evet benim de ilk =))) yiğenler üzerinde staj yaptım ama

Tontiş mi benim ki biraz tontiş popişini yerim ben bak yine kanım kaynadı

Evet benim de ilk =))) yiğenler üzerinde staj yaptım ama

Tontiş mi benim ki biraz tontiş popişini yerim ben bak yine kanım kaynadı

benimki 5 ay kontrolünde 8250 gr 69 cm di.şimdi bi 500 gr daha almıştır herhalde
çok da tontiş değil ama maşallahı var
hepsi çok tatlı Allah bağışlasın

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir uyarı konusuna sevinmedim desem yalan olur çünkü bebeklerimizle alakalı yazılanlar çok nadirdi normal sohpet ortamı vardı ve sadece belli kişiler konuşuyordu ben bi kaç kez cesaret edip yazdım ondada resmen terslendim yani sende nerden çıktın der gibi şahıs olarak belirtmiyorum genel olarak diyorum sonuçta ortada bir konu var mart anneleri diye hepimiz bebeklerimizdeki gelişmeleri ve mutlu ve üzücü olayları paylaşacağız birbirimize destek olup neyi yanlış neyi doğru yapıyoruz paylaşacağız bu demek değilki hiç hal hatır konuşulmayacak oda olacak ama herşey yerinde ve tadında güzel
beni yanlış anlamayacağınızı umuyorum

bu arada kızım hüma naz
26 mart doğumlu henüz dişlerini çıkarmadı ama bütün belirtileri var ateş zaman zaman isal mızmız ve uyku problemleri
5. ay kontrolünde 7300 gr ve 67 cm di
ek gıdaya başlamadık meyve suları ve ev yapımı yoğurt veriyorum
oda sütüm az olduğu zamanlar
benim gibi sadece anne sütüyle devam eden var mı

biz anne sütüyle devam ediyoruz hala doktorumuz kilo alımını yeterli bulduğu için, 4.ayda 6,5 kiloydu(2,5 kilo doğmuştu zati) ben meyve suyu ve yoğurt da vermedim. bugün yarın 5.ay kontrolü var bakalım bu ay kaç kilo almış bizim kız yeterli değilse başlanacak ek gıdaya

aylardır burayı takip eden biri olarak su ana kadar yorum yapmak istememiştim ama yazdıklarını okuduktan sonra bende bir mart annesi olarak
bir seyler yazma geregi duydum. ben normalde nisanda doğum yapacaktım ve hamile kaldıgımdan bu yana gebelikle ilgili kk da cok güzel paylasımlarım oldu ama böyle mart,nisan anneleri gibi topikler oldugundan haberim bile yoktu.dogumdan hemen sonra fark ettim baktım herkes cok güzel konusuyor,acemi bir anne olarak cok sevindim.kendimi tanıttım ama cevap veren biri oladı. belli kişiler aralarında sürekli konusuyorlar.sağolsun bazı arkadaslarımızla dyalog kurabildik..taımadıklarını aralarına almıyorlarmış tanımaya calışmışlarmı? allah askına herkes burda tanışmadımı en cok 1 sene önce. ben kendi adıma bu platformda bu polemiklerin yasanmasına üzüldüm sonuc olarak hepimiz mart annesiyiz veannelik dünyanın en temiz ve saf duygusu umarım bu duygularla güzel paylasımlara eski yeni ayırmadan devam edilir

kızlarcım nabersiniz? herkes ve bebişler iyidir umarım diş çıkaran bebişlerin dişleri hayırlı olsun.bayramdan 1 hafta önce eşimin memleketi maraşa gittiğimiz için giremiyodum uzun zamandır burayı ve sizleri çok özledim.bayram tatilimiz kötü geçti diyebilirim gittiğimiz ilk 3-4 gün bebeğim mahvoldu hava değişiminden emmesi falan azaldı sonra neyseki düzene girdi. şu günlerde de taşınma olayımız var, annemin yakınına taşınıyoruz inşallah işlerimiz rast gider bebeğin düzenini de bozmadan evime yerleşirim.yerleşir yerleşmez soluğu burda alırım. hepinizi öptüüüm kendinize iyi bakın

herkese selam kızlar cidden bu muhabbet baya uzadı herkesler cevap yazdı yazılmayanda olduysa gözden kaçmıştır kimse kasti olarak birşey yapmaz eminim lütfen bu konu kapansın cidden sıkıcı hal almaya başlıyor..burada bebeklerle ilgili paylaşımlar olması gerekirken başka konular ile ilgili paylaşımlar olması dahada üzücü

Arkadaşlar,burda neden böyle polemikler yaşanıyor anlamış değilim! Biz face'ye geçiyoruz,orda bi grubumuz var diyerek buradaki herkese çağrıda bulunmuştuk fakat bazı arkadaşlar facebook'ları olmadığı için,eşleri izin vermediği için gelemediler.Ona da şöyle bi çözüm bulduk:bebişlerinin ismiyle hesap açtılar ve sadece gruba üye olup facebook'u o amaçla kullandılar...
Gruba kimseyi almama meselesi de,aktif olmayanları,mart annesi olmayanları almamaktı... Neden bu kadar yanlış anlaşıldı? Gerçekten şaşkınlık içerisindeyiz... Biz burada başlayan dostlugumuzu oraya taşıdık,birbirimizi daha da yakından tanıma fırsatı bulduk...
Ayrıca,bi kaç arkadaş,"Bişeyler yazdık,cevap alamadık,terslendik" yazmış.... Ben hamileliğimde burada gayet aktif birisi olarak yeni arkadaşlarımızı terslediğimizi,sorularını cevapsız bıraktığımızı hatırlamıyorum....

allah kolaylık versin rosensecim

neslicim dönüp duruyor benim oğlum ama en zor devresi yalnız bıramaıyorum malesef korkudan dişde çıktı çıkıcak hatta 2tane peşpeşe geliyor

bende hiç hatırlamıyorum nuraycım cidden o msjı görmek isterdim kim terslemişki acaba

bende hiç hatırlamıyorum nuraycım cidden o msjı görmek isterdim kim terslemişki acaba

Valla bilemiyorum Damla'cım,kim ne zaman niye terslediyse??? sen de gece gunduz burdaydın,doğuma gidecektin,saatler kala yine burdaydın,terslenme olsa sen görürdün kesin..

Valla bilemiyorum Damla'cım,kim ne zaman niye terslediyse??? sen de gece gunduz burdaydın,doğuma gidecektin,saatler kala yine burdaydın,terslenme olsa sen görürdün kesin..

kesin görürdüm dediğin gibi gece gündüz burdaydım demirbaşıydım kimse terslemedi hatta herkesler okadar sıcakkanlıydıki sonradan katılan kızlara sorulsa sanırım engüzel cevabı onlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…