2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın gözümüze belki de minik geldiğinden midir nedir, bir de herkes 7, 5 -8 kilolardan bahsediyor ya o yüzden çok mu zayıf ya diyorum. Ama doktor da söyledi kilolu olacağına böyle olması daha iyi diye, Allah korusun çok kilolu olup sağlık sorunları yaşayacaklarına böyle daha iyi değil mi.
ben havuç suyu- şeftali püresi- elma suyu veriyorum azar azar ( gerçi benim az anlayışım en az 5 kaşık ne yapayım minik yaa:))
kaşık maması + anne sütü bakalım çabalarımız sonuç verecek mi
not: kakası yediğim şeylerden yeşilleniyor evet ama pütürlü ( mamadan mı acaba ve de kokulu yaa çok hem de, bir de demir şurubundan da koyuluk oluyormuş.)

su da veriyorum, hero baby'nin sütlü-muzlu-pirinçliyi veriyorum kaşık maması olarak. Aptamil tahıl karışımını verdim ( ılık suyla yapılanlarından)

sen neler yapıyorsun?

bende senin gibi düşünüyorum..cok sükür hareketli,sağlıklı mutlu görünüyor kızım.. ben şeftali 1 kere verdim.ama bıraktım cünkü kızım zaten 4 günde bir kaka
yapıyor..kabız yapar dediler..anne sütü + mama ,aksamları 1 corba kasıgı gogly kasık maması,öglende havuc elma püresi veriyorum..bende 7-8 kasık veriyorum..salı günü dr kontrolümüz var bakalım nasıl devam edicez..
ben aptamil sütlü tahıllı almıştım basta yavrum 3 saat agladı gogly denedim..daha rahat sindirdi sanırım..
demir ilacı kakayı koyu renk yapıyor..

iyi geceler annişler ve şimdiden iyi bayramlar....eccük dur kız bu ne acele demeyin kızlar çok yoğunum bu aralar....oğluşumun ilk inci gibi dişi çıktı :nazar::nazar:şimdide yanındaki çıkmaya çalışıyo offf çok yorucu bir süreç gerçi çok şükür sadece mızmızlandı ishal falan olmadı :nazar::nazar:sonra evimizi aldık...hıdrellezde gül ağacının altına gömdüğüm dileğimde ki aynı ev inanamadım görünce :KK1:çok güzel çok şükür bayram geçsin krediye başvurucaz hemen tapu derken inşallah yeni dönemde kendi evimizde olucaz..sonra annemle kırgınlıklarımı konuştum meğer hiç farkında değilmiş çok üzüldü beni üzdüğü için binlerce kez özür diledi ben sana nasıl kıyarım kıymetlimsin sen benim hayata bağlanma sebebimdin sen olmasan ben onca şeye katlanamazdım hiç dedi...sonra geline neden baktığını anlattı bu kız kilo alıcam diye hiç bişey yemedi hamileliği boyunca hatta süt yoğurt bunlarda dahil ve yeğen,m çok küçük doğdu tabiki..küçük diye annesi kabullenemiyormuş özlem 4 kiloıya yakın doğurdu ben niye 2700 gr doğurdum diyomuş bebeğini kızını 3 haftalık oldu hala kucağına almamış:KK43::KK43:anne sevgisinden mahrum kaldı canım benim...annemde ona bakıyormuş...ben üzülmeyim diye anlatmamış...şimdi herşey çok güzel çok şükür yarın da inşallah görevlendirme için başvuracam ve ömrümde ilk kez birinden yardım istedim Rabbim affetsin inşallah kimsenin hakkına girmem...hepiniz Allah'a emanet olun bebişlerinizi çok öpüyorum..haaa teyzeleri unutmadan size oğlumun ilk aşk hikayesini anlatayım...biz emlekçıyı beklerken sitenin bahçesinde 6 aylık bir kız bebeği bakıcısı parka götürüyoordu durdu biraz konuştuk derken bir baktık bunlar arabalrından elleşmeye başlamışlar benim oğlan kızın bacağını tutuyo kız kolunu tutuyo ve birbirlerine heee hheeeee bumm bummm diyolar gülümsüyorlar..sonra bakıcısı korktu kızı çizer diye ayırmaya çalıştı yok sıkı sıkı tutmuşlar :KK1::KK1:oyuncakla dikkatlerini dağıttıkta ancak ayırabildik:KK1::KK1:

Özlemcim paşamın dişi ve eviniz hayırlı olsun.Gelinin kıskançlık yapıp bebegini almamasını hayretle okudum.Hangi kıskançlık eşleştirme beni evladıma dokunmamaya sürükleyebilir sorarım?Benimde face yok kızmana gerek yok anlıycan çünkü olanlara kızmıyorum özeniyorum diyelim.Kardeşimin var ordan sadece arkadaşları görmek artık hayalimde canlandırmak istemedim.Sizleri görme aşkıyla yanıyorum .Seviyorum sizleriiii:KK16:

kızlar isminizi mesaj olarak atın ben sizi gruba ekleyeim? özlemcim öyle söyleme orası çok keyifli birbiirmizi görerek tanıyarak konuşuyoruz..sen de olsaydın keşke..bu arada uygun olursan 2 eylül cuma günü optimumda buluşacağız kızlarla nasipse..sen de gel:))

Kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun.Miniklerimizle ilk bayramamız.Dün akşam sultanahmete gittik.Eşim padişah ben hürrem emirimde şehzade kostümü giyinip resim çektirdik.Çok güzek ve komik çıkmışız:KK60:Emiri gören sevdi maş. dedi ama nazar oldu yavrum.Bayramın ikinci gününün akşamı tatile gidiyoruz.İnş. otel resimlerdeki gibi güzeldir.İnş. emir hastalanmaz.İstanbuldaki arkadaşlar bizde buluşalım mı?:KK17:

HERKESE İYİ BAYRAMLAR
Rabbim nice bayramlar görmeyi nasip etsin sağlıkla,mutlulukla,ailemizle,sizlerle..:)

Bebeğimizle ilk bayramımız, İnşallah onunla, onlarla daha nice nice bayramlar geçiririz tabii sevgili eşimizle de:)
Kızıma bayramlık aldım, yatağının başucuna koydum sanki anlar gibi olsun bayram sevincini çocuklar yaşıyor zaten. Çocukluğunun bayramlarını hep güzel hatırlasın kızım.
Bugünlerde geceleri kızım çok huzursuz, sürekli ağlıyor saat başı hem de sık sık emziriyorum ateşi de oluyor. Dikkat ediyorum 3-4 gündür bu hep böyle sadece geceleri ama saat başı ağlayıp emip uyuyor. Dün yarım fitil verdik. Acaba mamayı değiştirdik ve rahatsız mı etti sütlü-muzlu-pirinçli olanından vermiştim. Önceki sadece pirinçunluydu , tahıllı olan da bir şey yapmamıştı. Neden acaba dua edin kızım iyi olsun, herkesin evladı gibi.
Sizi seviyorum kendinize iyi bakın. İyi Bayramlar tekrardan.

günaydın biz geldik ya benim evde net yok sizleri çok özlüyorum anne anemizdeyiz kızlar edanın dişi patladı 5.5 ayında herşeyi acele benim kızımın tabi babamız yine yollarda insanları taşıyor bizden uzakta bu evliliğimdeki 11 bayramım ama hep uzaktayım herkese mutlu huzurlu bayramlar nice güzel bayramlara kızlar ailenizle bebişlerinizle birlikte:KK54:

duyanlar duymayanlara söylesinler çok ekletti kızım bizi ama herşeyi acele oldu 20gün erken doğdu 4. ayında resmen süründü 20gün öncede dişimiz patladı babası söylemişti yiyenlerine kızımız size yetişeck diye biz son hızla koşuyoruz darısı başınıza:nazar:

güzel anneler hepinizin bayramı kutlu olsun. yavrularımızla, eşlerimizle, birlikte nice güzel bayramlar kutlayalım insallah:KK54::KK54::KK54:

bayramınız mübarek olsunnnnn.çocuklarımızla ilk bayramımız....çook şükürki hepimiz sağlıklı bebişler aldık kucağımıza..daha nice bayramlara inş..yavrularımızla.şeker tadında bayram geçirin kızlar

Bebeğimizle ilk bayramımız, İnşallah onunla, onlarla daha nice nice bayramlar geçiririz tabii sevgili eşimizle de:)
Kızıma bayramlık aldım, yatağının başucuna koydum sanki anlar gibi olsun bayram sevincini çocuklar yaşıyor zaten. Çocukluğunun bayramlarını hep güzel hatırlasın kızım.
Bugünlerde geceleri kızım çok huzursuz, sürekli ağlıyor saat başı hem de sık sık emziriyorum ateşi de oluyor. Dikkat ediyorum 3-4 gündür bu hep böyle sadece geceleri ama saat başı ağlayıp emip uyuyor. Dün yarım fitil verdik. Acaba mamayı değiştirdik ve rahatsız mı etti sütlü-muzlu-pirinçli olanından vermiştim. Önceki sadece pirinçunluydu , tahıllı olan da bir şey yapmamıştı. Neden acaba dua edin kızım iyi olsun, herkesin evladı gibi.

canım diş çıkarıyor olabilir onun acısıyla öyle yapoydur benmkid böyle valla

Kızlar size akçaydan otelden yazıyorum.Otel harika çıktı.Emirin 2 gündür agzında pamuçuk oldu.Benimde gögüs uum deli gibi kaşınıyor.Mikrop mu kaptık acaba?Karbonatlı suyla hem gögsümü hemde emirin agzını siliyorum ama bişey farketmedi.Dışard eglence var ama emir uyuyor.Sese ragmen mışıl mışıl uyuyor.:KK24:

çooook yorucu bir bayramın ardından herkese selam.nasılsın arkadaşlar,bebişlerle ilk bayram güzel ve sorunsuz geçmiştir inşallah ben 2 aydır k.validemlerdeyim nasipse birkaç güne eve dönücez,ARTIK :) offf çok zor oldu 2 ay burda olmak ama mecburduk dibakırın cehennem sıcağında bu yavruyla duramazdık, da bundan sonra her yaz bunu yapamayız tabii hatta yapmayız, o ayrı,neyse Allah büyüktür

Kızlar size akçaydan otelden yazıyorum.Otel harika çıktı.Emirin 2 gündür agzında pamuçuk oldu.Benimde gögüs uum deli gibi kaşınıyor.Mikrop mu kaptık acaba?Karbonatlı suyla hem gögsümü hemde emirin agzını siliyorum ama bişey farketmedi.Dışard eglence var ama emir uyuyor.Sese ragmen mışıl mışıl uyuyor.:KK24:

maşallah ya canım benim.
pamukçuk için karbonatlı su kullandın mı canım,iyi geliyor
bu arada şu memnun olduğun oteli biz de bilelim belki bi gün lazım olur :KK66:

gecmis bayramınız mübarek olsun arkadslar evdekı yoktuk bayram zıyaretlerı malum yazamadım anca dönduk evımıze unutmadan yazayım dedim
sevgiyle saglıkla kalın insallah

Kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun.Miniklerimizle ilk bayramamız.Dün akşam sultanahmete gittik.Eşim padişah ben hürrem emirimde şehzade kostümü giyinip resim çektirdik.Çok güzek ve komik çıkmışız:KK60:Emiri gören sevdi maş. dedi ama nazar oldu yavrum.Bayramın ikinci gününün akşamı tatile gidiyoruz.İnş. otel resimlerdeki gibi güzeldir.İnş. emir hastalanmaz.İstanbuldaki arkadaşlar bizde buluşalım mı?:KK17:

Merhaba Kizlar uzun zamandır ugrayamiyirum benin face yoktu sadece grup icin actım ve eşdeğere gruptaki ark var faceimde tavsiye ederim orası Cok hareketli cnmm 4 tane fln ist buluşması oldu biz bakirkoy ve cevresi olanlar ve karşıdakiler fln bidahakine burayada yazarız unuazsak Cunku böle hemen kara veriyoruz Kizlar..

İşlemcim hayirli olsun güle güle oturun cnmm inşallah hidrellezde bizim icin yaptigin dileklerde tutar cnmm oluğum hepiciginizi..

canım mantar olmuşunuz bol bol sil karbonatla geçmiş olsun merak etme geçecek zaten iyi tatiller
geçmiş olsun canım ah birde benim bebem iyileşse..

günaydın biz geldik ya benim evde net yok sizleri çok özlüyorum anne anemizdeyiz kızlar edanın dişi patladı 5.5 ayında herşeyi acele benim kızımın tabi babamız yine yollarda insanları taşıyor bizden uzakta bu evliliğimdeki 11 bayramım ama hep uzaktayım herkese mutlu huzurlu bayramlar nice güzel bayramlara kızlar ailenizle bebişlerinizle birlikte:KK54:

dişiniz hayırlı olsun

esra bizim faceteki grum büyüyorum ben anne

[ı]oğlumu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/ı]

X