- 18 Ağustos 2010
- 339
- 4
haklısın gözümüze belki de minik geldiğinden midir nedir, bir de herkes 7, 5 -8 kilolardan bahsediyor ya o yüzden çok mu zayıf ya diyorum. Ama doktor da söyledi kilolu olacağına böyle olması daha iyi diye, Allah korusun çok kilolu olup sağlık sorunları yaşayacaklarına böyle daha iyi değil mi.
ben havuç suyu- şeftali püresi- elma suyu veriyorum azar azar ( gerçi benim az anlayışım en az 5 kaşık ne yapayım minik yaa:))
kaşık maması + anne sütü bakalım çabalarımız sonuç verecek mi
not: kakası yediğim şeylerden yeşilleniyor evet ama pütürlü ( mamadan mı acaba ve de kokulu yaa çok hem de, bir de demir şurubundan da koyuluk oluyormuş.)
su da veriyorum, hero baby'nin sütlü-muzlu-pirinçliyi veriyorum kaşık maması olarak. Aptamil tahıl karışımını verdim ( ılık suyla yapılanlarından)
sen neler yapıyorsun?
bende senin gibi düşünüyorum..cok sükür hareketli,sağlıklı mutlu görünüyor kızım.. ben şeftali 1 kere verdim.ama bıraktım cünkü kızım zaten 4 günde bir kaka
yapıyor..kabız yapar dediler..anne sütü + mama ,aksamları 1 corba kasıgı gogly kasık maması,öglende havuc elma püresi veriyorum..bende 7-8 kasık veriyorum..salı günü dr kontrolümüz var bakalım nasıl devam edicez..
ben aptamil sütlü tahıllı almıştım basta yavrum 3 saat agladı gogly denedim..daha rahat sindirdi sanırım..
demir ilacı kakayı koyu renk yapıyor..