2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben medelanın swing modelini kullanıyorum memnunum.
pompanın iyi çekmediğini düşünüyorsan yenisini almadan önce kiralayıp bakmanı tavsiye ederim, bi de bazıları sante bebe miydi neydi markası, o pompayı önermişlerdi, medikalci arkadaşı önermişti hatta. yani satın almadan önce dene derim çünkü az buz para değil, işine yaramazsa yazık olur..

cnm bizim buralarda kiralama işi yok.elazığda yaşıyorum ben.ya alacan ya da almayacan.o yüzden burdan sordum.ilgin için tşkr ederim.

bende başladım kızıma ek besinlere 1 ay oldu bende hazır kavanoz mamaları veriyorum yoğurt ve sütlü tahıllı muhallebilere başladım hayırlısı bakalım

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, Allahım, herşeyin hakkımıza hayırlı olanını nasip etsin. Amiin. Sevgilerle:)

Ya benim canavar ne yaptı biliyor musunuz..Uyandı az önce altını değiştireyim dedim aldım yatağın üzerine açmamla hooooop çiş çapması bir oldu bacağıma sıcak sıcak geldi :KK37: hemde yatağımı batırdı sıpa topladım attım makinaya hemen sıpa işte :KK70: Kız olsa idi bezine gelirdi pipisi kalkınca 2 karış ileri gidiyor yahu :KK1::KK1::KK1:

Ya benim canavar ne yaptı biliyor musunuz..Uyandı az önce altını değiştireyim dedim aldım yatağın üzerine açmamla hooooop çiş çapması bir oldu bacağıma sıcak sıcak geldi :KK37: hemde yatağımı batırdı sıpa topladım attım makinaya hemen sıpa işte :KK70: Kız olsa idi bezine gelirdi pipisi kalkınca 2 karış ileri gidiyor yahu :KK1::KK1::KK1:

iş çıkarmışsın sana ama ben okurken çok güldüm şekercik. Bizim kız da dün yatağımıza kustu:KK43:(

7af6c5f5c1cb45a3b2139f40010b4663.jpg

iş çıkarmışsın sana ama ben okurken çok güldüm şekercik. Bizim kız da dün yatağımıza kustu:KK43:(

Evet birazcık yıkandı asması kaldı üşeniyorum :KK70: Bende yaparken güldüm hiç beklemiyordum dogrusu :KK70: :KK70:

Ayyy kıyamam benim ki az önce omuzuma kusmuş akvaryuma bakarken bir başını kaldırdı ağzı yüzü batmış sanırım kustuktan sonra yüzünü değdirmiş omuza :KK43:((

bayıldımmmmm karikatüre =D

Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, Allahım, herşeyin hakkımıza hayırlı olanını nasip etsin. Amiin. Sevgilerle:)

amin canım..duanda bana yer vermeyi unutma..

kızlar slm.oğlum 1 hafta sonra 5. ayına girecek.ek gidalara başladık memeyle doymuyo artık.armut,şeftali arada da elma sularını veriyorum.yoğurda başladık.2 gündür de muza başladık.doğrumu yapıyoruz bilmiyorum.örnek beslenme listeniz varmı.muhallebiye başlasammı ne dersiniz??
iyiki varsınız.sizler olmasanız nedcemmm ben.sizi seviyorum....muckss.

canım ben henüz başlamadım ama 6 yaşında oğlum var ee biraz tecrübeli sayılırım
ilkönce meyveyle başlayacağım 3 gün elma,armut,şeftali,üzüm,muz(cam rendeden geçirip vericem) 4. gün öğlen sebze çorbası: patates,havuç,kabak ve irmik.daha sonra sebze çeşitini arttırarak,fasulye,bezelye,ıspanak,v.s pirinç ekleyerek...
7. gün ise akşamları muhallebi vereceğim bunları küçücük öğünler olarak hazırlayacağım.
dikkat birden yüklenirsek bebeklerimiz memeyi emmek istemeyebilirler,ben bu yalnışı oğlumda yaptım ve 8 ay emzirebildim..bunada şükür..
6,5 aylık oluncada kahvaltı: yumurta sarısının 4/1, 1 bebe büskivisi, 1 çay kş. pekmez anne sütüyle hazırlamayı düşünüyorum,ilerleyen aylarda ceviz badem fındıkta ekleyebilirsin..işlh yardımcı olmuşturum canımm afiyet olsun bebişine..

dattlumm benimm:KK54::KK54::KK69:

arkadaşlar cumamız ve kadir gecemiz mubarek olsun..rabbim sağlık, huzur,mutluluk versin yuvalarımıza..evlatlarımızada hayırlı uzun ömürler versin..aminnnnn:)))

cnm ççook teşekkür ederim.ellerine emeğine sağlık yazıp paylaştığın için.

ne demek:KK34:

selam kızlar, ne kadar sessiz buralar yaa iyice tenhalaştı, herkes gene face de takılıyor hımm.
bugün benim kız 5 aylık oldu ablaları, teyzeleri:))
ama ben bugünü kızımın tırnağını keserken yanlışlıkla etine de dokundurup kanattığım için biraz içim cız ederek hatırlayacam. yaa öyle böyle değil peçete hep kan oldu, kendimi kötü hissettim, daha öncede tırnaklarını kesmiştim dikkat ediyordum bu sefer böyle olunca üzüldüm yaa.
Kıyamam rahat da durmuyor ki dursun kan, kurusun.
Kızımın hoşuna gitsin diye küvetini babasına doldurtup salona getirttim, içinde tabii ben tutarak daha oturamıyor bile minnağım yaa içinde cıp cıp etti. Maksat tatile gitmiş havası vermek kızıma:26: o anda da tatil mesajlarını da babişkosuna yolluyorum kızım havuza girmiş sanki bak diye ( gerçi gitsem havuza ben de sokmazdım sizler gibi deniz daha hijyenik olurdu dediğiniz gibi) neyse bu sene tatil rüyası başka zamana kaldı. Ankara'nın serinliğini de aldık o da yeter:)
bu arada arim yazdığın doktor tavsiyeli menü güzelmiş kendi adıma teşekkür edrim ben de faydalanabilür müyümmm:82:
ben de bir kaç zamandır kaşık maması veriyorum kızıma ,bugün de öyle bir dolu dolu mama verdim ki kıza, çok geldi galiba bizim yatağın üstüne koymuştu babası kustu, bu da bana ders oldu tabii zorlamak yooook.
bebek tatlılarından da hero baby'nin armut-muz-mandalinasını verdim. Yaa bunlar 48 saat içinde tüketilmeli yaa kaç saatte bir verilecek küçük kavonoz ama bitmiyor ki. Öncesini de elmalıydı süre içinde bitiremeyince atmış oldum, bunu da atmak istemiyorum ama benimki tadımlığı geçiyor kç kaşık veriyorsunuz?
neyse ben kaçayrum ezan okunacak şimdi ,eşim oruç kızacak şimdi bana see you later:))

ayy yazıık :KK43:
çok üzülüyorum şu tırnak işine,ben henüzz tam manasıyla kendim kesmedim kızımın tırnaklarını,ama kesen 3 farklı kişi azcık almıştı etinden ama yapacak bir şey yok
yüzünü gözünü çiziyor kesilmeyince de,üzme kendini

menümden de elbette faydalanabilirsin,telif hakkını ödemek kaydıyla:KK53::KK53:

benim kızım o hazır kavanoz mamaları sevmedi
meyveyi hiç yemedi ,sütlaçtan da biraz yedi vee çöpe tabiki
yarım kavanoz bitiyor yerse bi seferde ,kalan yarıyı da ertesi gün verirsin olmadı sabah akşam ver, 2 günde nasılsa biter
ben denemek için almıştım yoksa doktor verme dedi yine de bir yere gidersem kolaylık olur dedim ama olmadı,beğenmedi hanımfenedi
kavanozları yıkadım evde kendim yapıp koyarım artık içine,hazır sevmedi madem anne eli değdirem:KK6:

selam kızlar, ne kadar sessiz buralar yaa iyice tenhalaştı, herkes gene face de takılıyor hımm.
bugün benim kız 5 aylık oldu ablaları, teyzeleri:))
ama ben bugünü kızımın tırnağını keserken yanlışlıkla etine de dokundurup kanattığım için biraz içim cız ederek hatırlayacam. yaa öyle böyle değil peçete hep kan oldu, kendimi kötü hissettim, daha öncede tırnaklarını kesmiştim dikkat ediyordum bu sefer böyle olunca üzüldüm yaa.
Kıyamam rahat da durmuyor ki dursun kan, kurusun.
Kızımın hoşuna gitsin diye küvetini babasına doldurtup salona getirttim, içinde tabii ben tutarak daha oturamıyor bile minnağım yaa içinde cıp cıp etti. Maksat tatile gitmiş havası vermek kızıma:26: o anda da tatil mesajlarını da babişkosuna yolluyorum kızım havuza girmiş sanki bak diye ( gerçi gitsem havuza ben de sokmazdım sizler gibi deniz daha hijyenik olurdu dediğiniz gibi) neyse bu sene tatil rüyası başka zamana kaldı. Ankara'nın serinliğini de aldık o da yeter:)
bu arada arim yazdığın doktor tavsiyeli menü güzelmiş kendi adıma teşekkür edrim ben de faydalanabilür müyümmm:82:
ben de bir kaç zamandır kaşık maması veriyorum kızıma ,bugün de öyle bir dolu dolu mama verdim ki kıza, çok geldi galiba bizim yatağın üstüne koymuştu babası kustu, bu da bana ders oldu tabii zorlamak yooook.
bebek tatlılarından da hero baby'nin armut-muz-mandalinasını verdim. Yaa bunlar 48 saat içinde tüketilmeli yaa kaç saatte bir verilecek küçük kavonoz ama bitmiyor ki. Öncesini de elmalıydı süre içinde bitiremeyince atmış oldum, bunu da atmak istemiyorum ama benimki tadımlığı geçiyor kç kaşık veriyorsunuz?
neyse ben kaçayrum ezan okunacak şimdi ,eşim oruç kızacak şimdi bana see you later:))

ooyyy kuşum benim ağlamıştır dimi yaaa..bak ne dicem ayşecim tırnak makasın nasıl bilmiyorum ama bizim kullandığımız çokk güzel tavsiye ederim cnım,bildiğim makas gibi ama ucu yuvarlak yanii istesende etini kesemezsin bide uyurken kes mümkünse hareket ettmiyor rahat rahat kesersin...bende kavonoz zımbırtısını vermicem taze taze evde yapmak en iyşsii..

amin canım..duanda bana yer vermeyi unutma..

ne demek ne demek ,listemdesin (Suzancığım ve evlatları hayırlı, sağlıklı, güzeeeel ömür geçirsinler Suzan nine olsun, torununun torununu sevsin. Amiiiin:)

canım ben henüz başlamadım ama 6 yaşında oğlum var ee biraz tecrübeli sayılırım
ilkönce meyveyle başlayacağım 3 gün elma,armut,şeftali,üzüm,muz(cam rendeden geçirip vericem) 4. gün öğlen sebze çorbası: patates,havuç,kabak ve irmik.daha sonra sebze çeşitini arttırarak,fasulye,bezelye,ıspanak,v.s pirinç ekleyerek...
7. gün ise akşamları muhallebi vereceğim bunları küçücük öğünler olarak hazırlayacağım.
dikkat birden yüklenirsek bebeklerimiz memeyi emmek istemeyebilirler,ben bu yalnışı oğlumda yaptım ve 8 ay emzirebildim..bunada şükür..
6,5 aylık oluncada kahvaltı: yumurta sarısının 4/1, 1 bebe büskivisi, 1 çay kş. pekmez anne sütüyle hazırlamayı düşünüyorum,ilerleyen aylarda ceviz badem fındıkta ekleyebilirsin..işlh yardımcı olmuşturum canımm afiyet olsun bebişine..

birden yüklenmemek gerektiğini belirtmişsin ya Allah razı olsun valla bilmiyordum teptikçe tepiyorum aman bırakmasında...bana bile afiyet oldu ne güzel liste öyle hımm:)

dattlumm benimm:KK54::KK54::KK69:
efendumm haçen beni mi çağırdın daa:KK49:

arkadaşlar cumamız ve kadir gecemiz mubarek olsun..rabbim sağlık, huzur,mutluluk versin yuvalarımıza..evlatlarımızada hayırlı uzun ömürler versin..aminnnnn:)))
Amiiiin Amiiin Amiiin, kalbim yaşadıklarımdan ötürü yumuşasın, kırgınlıklarım bitsin, gene konuşuyorum herşey yolunda gibi gözüküyor kırgın olduklarımla ama işte şu kalbime de söz geçirsem özde olsa herşey:)))
Rabbim sevdiklerimizle eşimiz, evlatlarımızla daha nice nice bugünlere çıkmayı tekrar nasip etsin İnşallah. Amiiin. sevdiklerimizin acısını gösterme Yarabbi Amiin Amiiin Amiiin.

ne demek:KK34:

ayy yazıık :KK43:
çok üzülüyorum şu tırnak işine,ben henüzz tam manasıyla kendim kesmedim kızımın tırnaklarını,ama kesen 3 farklı kişi azcık almıştı etinden ama yapacak bir şey yok
yüzünü gözünü çiziyor kesilmeyince de,üzme kendini

menümden de elbette faydalanabilirsin,telif hakkını ödemek kaydıyla:KK53::KK53:

benim kızım o hazır kavanoz mamaları sevmedi
meyveyi hiç yemedi ,sütlaçtan da biraz yedi vee çöpe tabiki
yarım kavanoz bitiyor yerse bi seferde ,kalan yarıyı da ertesi gün verirsin olmadı sabah akşam ver, 2 günde nasılsa biter
ben denemek için almıştım yoksa doktor verme dedi yine de bir yere gidersem kolaylık olur dedim ama olmadı,beğenmedi hanımfenedi
kavanozları yıkadım evde kendim yapıp koyarım artık içine,hazır sevmedi madem anne eli değdirem:KK6:

aynen yüzünü ekşitiyor yerken, bak ben kavanozu attım yaa gerçi bir tane attım ama niye yıkayıp kullanmak aklıma gelmedi ayy sağol çok yaşa e mi:)büyüklerde atmam kullanırım bu küççücük şeyde aklıma gelmedi.

Suzan sana yazdıklarım senin alıntının içinde yer alıyor nasıl oldu bu anlamadım:) karıştı herşey bak ske'den alıntının içinde de sana yazdıklarım var sanki sen yazmışsın gibi hi hi çok komik oldu çekim hatası please:KK53:

aynen yüzünü ekşitiyor yerken, bak ben kavanozu attım yaa gerçi bir tane attım ama niye yıkayıp kullanmak aklıma gelmedi ayy sağol çok yaşa e mi:)büyüklerde atmam kullanırım bu küççücük şeyde aklıma gelmedi.

ben zamanında ufak cam kavanoz çok aramıştım,şimdi atar mıyım hiç
birine mama koyarım diğerine de yoğurt filan dışarıda saatlerce rahat olurum
inşallah tabi:KK51:

Suzan sana yazdıklarım senin alıntının içinde yer alıyor nasıl oldu bu anlamadım:) karıştı herşey bak ske'den alıntının içinde de sana yazdıklarım var sanki sen yazmışsın gibi hi hi çok komik oldu çekim hatası please:KK53:

karışmış evet..anladımm canımm ne zekiiyim demii:KK52::KK52:

arkadaşlar unnadoya üyeliğiniz varmı bebeklerimiz için çok güzel şeyler var,ben uyku tulumu aldım %100 pamukalttan ayarlanabiliyor alt tarafından,önümüz kış kuz kuzum üstünü açıpta hasta olmasım çok uygun 24 tl ye aldım,tavsiye ederim isteyene davetiye gönderebilirim...

akadaşlar dünden beri neredeyse her altını açtığımda kızım kaka yapmış oluyor
bazen az, ama bazen de normal
bu kadar yiyor mu ki anlamadım,ama bir sorunu yok
kakasının rengi fln da normal,boşaltım sistemi fazla çalışmaya başladı heralde:KK37:

X