amin canım..duanda bana yer vermeyi unutma..
ne demek ne demek ,listemdesin (Suzancığım ve evlatları hayırlı, sağlıklı, güzeeeel ömür geçirsinler Suzan nine olsun, torununun torununu sevsin. Amiiiin:)
canım ben henüz başlamadım ama 6 yaşında oğlum var ee biraz tecrübeli sayılırım
ilkönce meyveyle başlayacağım 3 gün elma,armut,şeftali,üzüm,muz(cam rendeden geçirip vericem) 4. gün öğlen sebze çorbası: patates,havuç,kabak ve irmik.daha sonra sebze çeşitini arttırarak,fasulye,bezelye,ıspanak,v.s pirinç ekleyerek...
7. gün ise akşamları muhallebi vereceğim bunları küçücük öğünler olarak hazırlayacağım.
dikkat birden yüklenirsek bebeklerimiz memeyi emmek istemeyebilirler,ben bu yalnışı oğlumda yaptım ve 8 ay emzirebildim..bunada şükür..
6,5 aylık oluncada kahvaltı: yumurta sarısının 4/1, 1 bebe büskivisi, 1 çay kş. pekmez anne sütüyle hazırlamayı düşünüyorum,ilerleyen aylarda ceviz badem fındıkta ekleyebilirsin..işlh yardımcı olmuşturum canımm afiyet olsun bebişine..
birden yüklenmemek gerektiğini belirtmişsin ya Allah razı olsun valla bilmiyordum teptikçe tepiyorum aman bırakmasında...bana bile afiyet oldu ne güzel liste öyle hımm:)
dattlumm benimm